prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2226
23.6.06 11:25

Leno123 a Sajso - namyšlenej čokl je pitomec a můžem bejt jenom rády, že se nám tady nemotá :D :P

PS: Taky čekám prvního mimíse, ale povkvokam si móc ráda :wink: KVOK KVOK KVOK...... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.6.06 11:26

hannah85 Když si v tom balení..vemte mě s sebou do kufru :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 11:26

Noono,já vím,že to je holka,ale tváří se jak boxer chlap :evil:
Jo ,někteří důchodci jsou fakt hrozní a to chtějí úctu :evil: ,za co :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
23.6.06 11:27

Noono , ty myslíš, že Bilypes tady byla mezi náma pod jinou přezdívkou???? Ta holka je teda neskutečná......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.6.06 11:29

Brokyno , tak to každopádně… Aspoň já teda ráda jsem. 8)

Noono , ty myslíš, že k nám přispívala? Tak koukneme na AKTUALIZOVANÝ SEZNÁMEČEK a uvidíme, kdo sem už nechodí… Akorát jich asi bude víc… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
23.6.06 11:30

Holky, kašlete na to! CHápejte…tím, že to tady rozebíráme a rozčilujeme se nad tím jí děláme jen větší radost! Takže klid a šup! Jdem kvokat o něčem jiným!!! Kdo to říkal že balí??? Já jedu zítra na týden pryč a potřebuju taky zabalit, help :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.6.06 11:33

Brokyna
No jasně. dala jsem si tu práci a přečetla začátek tý diskuse :wink: Jasně, babo-chlap, co nemá ani odvahu si nechat přezdívku :lol: :lol: :lol:
lena123 Já k důchodcům měla vždycky úctu, byla jsem v tom vychovávaná a bydlela jsem na malým městě… Ale od tý doby, co jsem se přistěhovala sem do Prahy, důchodce nenávidím :evil: :evil: :evil: Jsou strašně zlí :cry: A nejvíc mě dostávalo, když jsem jela metrem, přistoupil do metra pán v obleku s notebookem přes rameno a dožadoval se nahlas toho, ať ho laskavě okamžitě pustíme sednout, protože je důchodce :roll:
Proto jsem si vždycky dávala pozor, abych si nikdy nesedala na zelený kříže, raději jsem stála.. A nakonec jsem byla tak hnusná, že když ke mě nějakej důchodce přišel a byl zlej a vehementně chtěl pustit sednout, řekla jsem mu, že tady nejsou kříže a ať si řekne tomu, kdo na kříži sedí :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.6.06 11:44

Berhu , souhlas! :) MMCH, včera jsem ti fušovala do tvé části semaforu - donesla jsem si hrášek. 8) Taky dobré… :lol:

Noono , ono je to asi jak kdo, někdy tě pustí spíš starší člověk, někdy jsou ale hustí… V autobuse musí všichni sedět, kulhají líp než Peyrac a sotva dorazí do města na trh, najednou zíráš, jak si to mašírují… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.6.06 12:14

Holky,tak já se s vámi loučím a odjíždíme :lol: :lol: ,ještě teda musíme do Tesca,ale to snad zvládnu,takže přeji všem krásný víkend :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.6.06 12:16

lena123
Měj se moc krásně a užij si víkend :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
23.6.06 12:18

Sajso , já už mu to taky mixuju s třešněma a nektarínkama…včera jsem se hecla a dokonce jsem si dala jahody..i bez depilace :lol: :lol: :lol:

Moje zkušenosti s MHD? Zatím mě pustili sednout jen dvakrát…pokaždé to byli důchodci, které bych normálně pustila sama. Kdybych neměla strach, že se složím, tak od nich místo nepřijmu…Jinak pubescenti, lidi v našem věku a ani ti ve věku našich maminek a tatínků nic! Zíraj mě na břicho jak hypnotizovaní, ale to je asi tak vše…Kamarádka mě říkala, že to je naprosto běžné. Z kurzu jich třeba takhle jelo pět pupkatejch a nepustil je sednout nikdo, takže si nedělám iluze, že se to někdy zlepší :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
23.6.06 12:24

Lena123 …pěkný balení…taky frčíme na víkend na chajdu na Slapy, ale až zítra…máme nohejbalovej turnaj na o:,–(ě, tak bude aspoň veselo :lol:

Add MHD…já už tak nějak začala přemýšlet, že by docela stálo za to si dělat čárky a pak statistiku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.6.06 12:29

Leno , hezký víkend. :)

Berhu , ty si vystačíš na semafor sama… No ono, já nakonec taky, meloun, hrášek, broskve… :wink:

Petarko , ta statistika by mohla být zajímavá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
23.6.06 12:43

Musím se pochlubit :oops:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Jo a Sajso, kráááása (foto album) :D

• načítám...
  • Citovat