Poradna duly
Jana Čurdová
Leno123 a Sajso - namyšlenej čokl je pitomec a můžem bejt jenom rády, že se nám tady nemotá
![]()
PS: Taky čekám prvního mimíse, ale povkvokam si móc ráda
KVOK KVOK KVOK...... ![]()
Noono,já vím,že to je holka,ale tváří se jak boxer chlap ![]()
Jo ,někteří důchodci jsou fakt hrozní a to chtějí úctu
,za co
![]()
Noono , ty myslíš, že Bilypes tady byla mezi náma pod jinou přezdívkou???? Ta holka je teda neskutečná......
Brokyno , tak to každopádně… Aspoň já teda ráda jsem. ![]()
Noono , ty myslíš, že k nám přispívala? Tak koukneme na AKTUALIZOVANÝ SEZNÁMEČEK a uvidíme, kdo sem už nechodí… Akorát jich asi bude víc… ![]()
Holky, kašlete na to! CHápejte…tím, že to tady rozebíráme a rozčilujeme se nad tím jí děláme jen větší radost! Takže klid a šup! Jdem kvokat o něčem jiným!!! Kdo to říkal že balí??? Já jedu zítra na týden pryč a potřebuju taky zabalit, help ![]()
Brokyna
No jasně. dala jsem si tu práci a přečetla začátek tý diskuse
Jasně, babo-chlap, co nemá ani odvahu si nechat přezdívku
![]()
lena123 Já k důchodcům měla vždycky úctu, byla jsem v tom vychovávaná a bydlela jsem na malým městě… Ale od tý doby, co jsem se přistěhovala sem do Prahy, důchodce nenávidím
Jsou strašně zlí
A nejvíc mě dostávalo, když jsem jela metrem, přistoupil do metra pán v obleku s notebookem přes rameno a dožadoval se nahlas toho, ať ho laskavě okamžitě pustíme sednout, protože je důchodce ![]()
Proto jsem si vždycky dávala pozor, abych si nikdy nesedala na zelený kříže, raději jsem stála.. A nakonec jsem byla tak hnusná, že když ke mě nějakej důchodce přišel a byl zlej a vehementně chtěl pustit sednout, řekla jsem mu, že tady nejsou kříže a ať si řekne tomu, kdo na kříži sedí
![]()
Berhu , souhlas!
MMCH, včera jsem ti fušovala do tvé části semaforu - donesla jsem si hrášek.
Taky dobré… ![]()
Noono , ono je to asi jak kdo, někdy tě pustí spíš starší člověk, někdy jsou ale hustí… V autobuse musí všichni sedět, kulhají líp než Peyrac a sotva dorazí do města na trh, najednou zíráš, jak si to mašírují… ![]()
Holky,tak já se s vámi loučím a odjíždíme
,ještě teda musíme do Tesca,ale to snad zvládnu,takže přeji všem krásný víkend
![]()
Sajso , já už mu to taky mixuju s třešněma a nektarínkama…včera jsem se hecla a dokonce jsem si dala jahody..i bez depilace
![]()
Moje zkušenosti s MHD? Zatím mě pustili sednout jen dvakrát…pokaždé to byli důchodci, které bych normálně pustila sama. Kdybych neměla strach, že se složím, tak od nich místo nepřijmu…Jinak pubescenti, lidi v našem věku a ani ti ve věku našich maminek a tatínků nic! Zíraj mě na břicho jak hypnotizovaní, ale to je asi tak vše…Kamarádka mě říkala, že to je naprosto běžné. Z kurzu jich třeba takhle jelo pět pupkatejch a nepustil je sednout nikdo, takže si nedělám iluze, že se to někdy zlepší
![]()
Lena123 …pěkný balení…taky frčíme na víkend na chajdu na Slapy, ale až zítra…máme nohejbalovej turnaj na o:,–(ě, tak bude aspoň veselo ![]()
Add MHD…já už tak nějak začala přemýšlet, že by docela stálo za to si dělat čárky a pak statistiku ![]()
Leno , hezký víkend. ![]()
Berhu , ty si vystačíš na semafor sama… No ono, já nakonec taky, meloun, hrášek, broskve… ![]()
Petarko , ta statistika by mohla být zajímavá… ![]()
Musím se pochlubit ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Jo a Sajso, kráááása (foto album) ![]()