prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
26.6.06 07:30

Dobré ránko těhulky :lol:
Mno to teda nevím, kde ty avizované bouřky byly, ale tady u nás teda ne-e :cry: Večer bylo šílený dusno, spadlo max. 5 kapek a pak zase jen dusno… A vypadá to na další pařák :roll:
Dneska má kontrolu Sajsa , tak přeju samý dobrý zprávy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
26.6.06 08:18

Krasne dobre ranko tehulky,
tak jak se mate po horkem vikendu? ja se nemuzu ani oprit, protoze mam zada v jednom ohni, zkousela jsem snad vsechny chladive gely po opalovani, i na Pantenol doslo a zatim zadna zmena, snad to bude lepsi a lepsi, Oli ma zase horecky, asi z prehrati, a to jsem ho nemohla dostat cely vikend z vody, mel cepici, vypil asi 20l, byl namazanej vysokym faktorem, fakt nemam pocit, ze jsem na neco zapomnela a chudacek ma docela vysoke horecky. A co je tady noveho? Jdu se juknout.

NONNO - mockrat ti dekuju za mailiky. Je to s tou rodinou vazne hruza. A o mimiska se neboj, jsem rada, ze pises, ze kontrolu mas za 14 dni a ze to je za chvilku, protoze me to pripada jako nekonecne dlouha doba.

Krasny den vsem - a opatrujte briska :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
26.6.06 09:41

Hezké pondělní ránko kočeny!

Ten víkend zas utekl jak voda :roll: Oba dva dny jsme s manžou šlapali a připravovali se na dovolenou. Byla to relaxace, hezky v lese v tichu, jen ptáci zpívali…

Noono, u nás nespadlo ani těch 5 kapek! Dnešní noc prý byla tropická - teplota někde neklesla pod 20°. Taky doufám, že dnes trochu sprchne a vyčistí se vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
26.6.06 09:48

Tak to vypadá, že byla zima jen u Jolmy :lol: :lol: :lol:
Terro Tak si na to zkus dát tvaroh… Je malej už lepčí? Tyhle vedra by neměly být :?
Verko Taky bych jela někam do přírody, ale manžel je typickej měšťák :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
26.6.06 09:50

Ahoj holky,

tak u nas na jihu byl vikend docela v pohode, v sobotu cca 28st, vcera tepleji, ale vecer prisla bourka a prutrz jako blazen!! Jela jsem po ni k nasim - jen pres mesto a malem nedojela. Potrhany asfalt, vytrhane kanaly a jeste jsme se brodila cca 15cm vody!! Mela jsem strach, jestli mi spodem nenatekla voda do auta a jestli vubec nastartuju. Ale nastesti OK :wink:

Minuly tyden sem sedela u absolutorii, byla to docela otrava a hlavne mimisovi se to totalne nelibilo. Chodila jsem kazdy den z prace tak nejdriv v 17h a to mi teda daval najevo, ze takhle ne. Bricho me bolelo jako blazen..... Doufam, ze je vsechno OK… :?

Nu nic, jdu predstirat nejakou cinnost. Studenti jsou pryc a my tu mame uklizet atd. Ja myslela, ze si budu balit veci, ale zatim neni jasne, jestli budu mct jit uz od zari na nemocenskou ci ne, tak se to odklada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
26.6.06 10:06

Ahojky maminy…přeju krásné pondělní ráno :lol:

Terra …opravdu je nejlepší tvaroh, jak psala Noona nebo bílej jogurt smíchanej s kefírem…vytáhne to horko.

my byli na chatě na Slapech a musím říct, že byl strašnej duňák…máma s tchýní se byly vykoupat a prej je voda čistá a teplounká…škoda, že já nemůžu :cry:

Včera, když jsme jeli domů, tak nám teploměr v autě ukazoval 42 stupínků…prostě šílenost…ještě, že máme klimošku, to bych se asi cestou roztekla (a to jsem jí původně v tututku nechtěl :lol: )…a taky tu bylo pod mrakem…dokonce i bouřilo…ale jestli spadlo dvacet kapek, tak to bylo hodně…jsem zvědavá na dnešek…zase hlásili pěkný zvěrstva :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
26.6.06 10:15

stazka Tak to jsme dvě, kterým dává mamčo najevo svou nevoli bolestí podbřišku :roll: Taky doufám, že je všechno ok…
Petarka Pročpak ses nemohla koupat?Klimoška je dobrá věc :wink: Zrovna nedávno jsem přemýšlela o nějaký přenosný k nám do bytu. Je tu někdy fakt na umření :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
26.6.06 10:41

Petarko - kde mate chatu na Slapech? My tam byli cely vikend.

Jinak dekuju za rady, tvaroh zkusime, kazdopadne to zavolam tchyni, je s malym doma, jelikoz ja dneska pracuju, ale potom az v patek, tak snad to dneska preziju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
26.6.06 10:42

Jinak me taky obcas boli podbrisek :cry: :cry:

PETARKO - ja jsem se normal koupala, i kdyz jsem mela ze zacatku strach, ale jinak to neslo. A voda byla naprosto uzasna :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
26.6.06 11:03

Holky já mám totiž problém v tom, že už roky zpátky se můžu koupat jen s tamponem, protože ať je voda čistá jakkoli, tak vždycky něco chytím…jsem na to moc náchylná…no a jelikož jsou tampony v těhu zakázaný, tak si to letošní léto budu muset nechat ujít :cry:

Terra …máme chatičku Rabyně Loutí..chatová o:,–(a pod Loutím…takže nad Slapama :lol: …a vy???

Add ta bolest v podbřišku…tak to mám…jestli je to takový pnutí, nebo spíš drobný píchání a vždycky to přejde, tak mi doktor říkal, že je to normální…to jak se natahujou ty vazy a tak…ale přiznám se, že z toho taky občas mám strach :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
26.6.06 11:08

Petarko - jo jo, takovy to obcasny pichnuti, nekdy to je hodne neprijemny a pekne to dokaze vydesit. Jinak jezdim do Campu na Novou Zivohost, kamaradka tam ma karavan s chatickou, takze super - je tam moc hezky a premyslim nad tim, ze bych taky neco takoveho poridila, s detma v lete by to bylo uplne super. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
26.6.06 11:14

Terra …no jo…oni ti špunti zlobí už v pupišti, to je jasný…přece nás nenechají v klidu, že jo? :lol:

No…my bydlíme v RD, který jsme si předělali, ale spodní patro zůstalo stejné, takže je tam létě příjemnej chládek…asi se tam za chvíli přesunu :lol: …takže chatička je taky fajn, ale zas tak nás to netlačí…i když…vyrostla jsem v paneláku a byla jsem ráda za každý víkend venku a v létě u vody…tak když to trošku půjde, tak do toho jdi a neváhej…pro špuntíky je to to nejlepčejší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
26.6.06 11:34

PET - to ja vim, fakt ti zavidim chaticku, byla bych hrozne rada taky za neco takoveho, meli jsme krasnou chatu u Sazavy, bohuzel jsme o ni diky moji mame prisli, takze mame prd, no a nevim kdy budou penizky na to, abychom si neco takoveho poridili, protoze veskere jdou ted do drahouskova podnikani. No uvime, ale me to hrozne laka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
26.6.06 11:37

Tak jsem ted mluvila s tchyni, tak byli u dr. a malej ma nejakou letni virozu a jeste k tomu mame oba asi nejakou vyrazku z vody, ja ji mam na brise a malej taky, tak nevim jestli to jsou potnicky nebo co to je, ale ona rikala, ze to vypada ze to je z vody, takze super :roll: :roll: :roll: ve stredu jde na kontrolu :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
26.6.06 12:21

No jo…já taky kdysi moc ráda jezdila na chalupu v jižních Čechách, kterou získal tátat rozvodem s mámou…ale přesně jen do doby, než si pořídil současnou přítelkyni…takže vím, jak to pak zamrzí :evil: …ale dobře jsem se se podruhé vdala, takže je bydlík i chatička :lol: :lol: :lol:

Hmmm…o těch potničkách teď v létě jsem slyšela…na to zabírá pudr, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí