Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko těhulky ![]()
Mno to teda nevím, kde ty avizované bouřky byly, ale tady u nás teda ne-e
Večer bylo šílený dusno, spadlo max. 5 kapek a pak zase jen dusno… A vypadá to na další pařák ![]()
Dneska má kontrolu Sajsa , tak přeju samý dobrý zprávy ![]()
Krasne dobre ranko tehulky,
tak jak se mate po horkem vikendu? ja se nemuzu ani oprit, protoze mam zada v jednom ohni, zkousela jsem snad vsechny chladive gely po opalovani, i na Pantenol doslo a zatim zadna zmena, snad to bude lepsi a lepsi, Oli ma zase horecky, asi z prehrati, a to jsem ho nemohla dostat cely vikend z vody, mel cepici, vypil asi 20l, byl namazanej vysokym faktorem, fakt nemam pocit, ze jsem na neco zapomnela a chudacek ma docela vysoke horecky. A co je tady noveho? Jdu se juknout.
NONNO - mockrat ti dekuju za mailiky. Je to s tou rodinou vazne hruza. A o mimiska se neboj, jsem rada, ze pises, ze kontrolu mas za 14 dni a ze to je za chvilku, protoze me to pripada jako nekonecne dlouha doba.
Krasny den vsem - a opatrujte briska
![]()
Hezké pondělní ránko kočeny!
Ten víkend zas utekl jak voda
Oba dva dny jsme s manžou šlapali a připravovali se na dovolenou. Byla to relaxace, hezky v lese v tichu, jen ptáci zpívali…
Noono, u nás nespadlo ani těch 5 kapek! Dnešní noc prý byla tropická - teplota někde neklesla pod 20°. Taky doufám, že dnes trochu sprchne a vyčistí se vzduch.
Tak to vypadá, že byla zima jen u Jolmy
![]()
Terro Tak si na to zkus dát tvaroh… Je malej už lepčí? Tyhle vedra by neměly být ![]()
Verko Taky bych jela někam do přírody, ale manžel je typickej měšťák ![]()
Ahoj holky,
tak u nas na jihu byl vikend docela v pohode, v sobotu cca 28st, vcera tepleji, ale vecer prisla bourka a prutrz jako blazen!! Jela jsem po ni k nasim - jen pres mesto a malem nedojela. Potrhany asfalt, vytrhane kanaly a jeste jsme se brodila cca 15cm vody!! Mela jsem strach, jestli mi spodem nenatekla voda do auta a jestli vubec nastartuju. Ale nastesti OK ![]()
Minuly tyden sem sedela u absolutorii, byla to docela otrava a hlavne mimisovi se to totalne nelibilo. Chodila jsem kazdy den z prace tak nejdriv v 17h a to mi teda daval najevo, ze takhle ne. Bricho me bolelo jako blazen..... Doufam, ze je vsechno OK… ![]()
Nu nic, jdu predstirat nejakou cinnost. Studenti jsou pryc a my tu mame uklizet atd. Ja myslela, ze si budu balit veci, ale zatim neni jasne, jestli budu mct jit uz od zari na nemocenskou ci ne, tak se to odklada.
Ahojky maminy…přeju krásné pondělní ráno ![]()
Terra …opravdu je nejlepší tvaroh, jak psala Noona nebo bílej jogurt smíchanej s kefírem…vytáhne to horko.
my byli na chatě na Slapech a musím říct, že byl strašnej duňák…máma s tchýní se byly vykoupat a prej je voda čistá a teplounká…škoda, že já nemůžu ![]()
Včera, když jsme jeli domů, tak nám teploměr v autě ukazoval 42 stupínků…prostě šílenost…ještě, že máme klimošku, to bych se asi cestou roztekla (a to jsem jí původně v tututku nechtěl
)…a taky tu bylo pod mrakem…dokonce i bouřilo…ale jestli spadlo dvacet kapek, tak to bylo hodně…jsem zvědavá na dnešek…zase hlásili pěkný zvěrstva ![]()
stazka Tak to jsme dvě, kterým dává mamčo najevo svou nevoli bolestí podbřišku
Taky doufám, že je všechno ok…
Petarka Pročpak ses nemohla koupat?Klimoška je dobrá věc
Zrovna nedávno jsem přemýšlela o nějaký přenosný k nám do bytu. Je tu někdy fakt na umření ![]()
Petarko - kde mate chatu na Slapech? My tam byli cely vikend.
Jinak dekuju za rady, tvaroh zkusime, kazdopadne to zavolam tchyni, je s malym doma, jelikoz ja dneska pracuju, ale potom az v patek, tak snad to dneska preziju.
Jinak me taky obcas boli podbrisek
![]()
PETARKO - ja jsem se normal koupala, i kdyz jsem mela ze zacatku strach, ale jinak to neslo. A voda byla naprosto uzasna
![]()
Holky já mám totiž problém v tom, že už roky zpátky se můžu koupat jen s tamponem, protože ať je voda čistá jakkoli, tak vždycky něco chytím…jsem na to moc náchylná…no a jelikož jsou tampony v těhu zakázaný, tak si to letošní léto budu muset nechat ujít ![]()
Terra …máme chatičku Rabyně Loutí..chatová o:,–(a pod Loutím…takže nad Slapama
…a vy???
Add ta bolest v podbřišku…tak to mám…jestli je to takový pnutí, nebo spíš drobný píchání a vždycky to přejde, tak mi doktor říkal, že je to normální…to jak se natahujou ty vazy a tak…ale přiznám se, že z toho taky občas mám strach ![]()
Petarko - jo jo, takovy to obcasny pichnuti, nekdy to je hodne neprijemny a pekne to dokaze vydesit. Jinak jezdim do Campu na Novou Zivohost, kamaradka tam ma karavan s chatickou, takze super - je tam moc hezky a premyslim nad tim, ze bych taky neco takoveho poridila, s detma v lete by to bylo uplne super.
![]()
Terra …no jo…oni ti špunti zlobí už v pupišti, to je jasný…přece nás nenechají v klidu, že jo? ![]()
No…my bydlíme v RD, který jsme si předělali, ale spodní patro zůstalo stejné, takže je tam létě příjemnej chládek…asi se tam za chvíli přesunu
…takže chatička je taky fajn, ale zas tak nás to netlačí…i když…vyrostla jsem v paneláku a byla jsem ráda za každý víkend venku a v létě u vody…tak když to trošku půjde, tak do toho jdi a neváhej…pro špuntíky je to to nejlepčejší ![]()
PET - to ja vim, fakt ti zavidim chaticku, byla bych hrozne rada taky za neco takoveho, meli jsme krasnou chatu u Sazavy, bohuzel jsme o ni diky moji mame prisli, takze mame prd, no a nevim kdy budou penizky na to, abychom si neco takoveho poridili, protoze veskere jdou ted do drahouskova podnikani. No uvime, ale me to hrozne laka.
Tak jsem ted mluvila s tchyni, tak byli u dr. a malej ma nejakou letni virozu a jeste k tomu mame oba asi nejakou vyrazku z vody, ja ji mam na brise a malej taky, tak nevim jestli to jsou potnicky nebo co to je, ale ona rikala, ze to vypada ze to je z vody, takze super
ve stredu jde na kontrolu
![]()
No jo…já taky kdysi moc ráda jezdila na chalupu v jižních Čechách, kterou získal tátat rozvodem s mámou…ale přesně jen do doby, než si pořídil současnou přítelkyni…takže vím, jak to pak zamrzí
…ale dobře jsem se se podruhé vdala, takže je bydlík i chatička
![]()
Hmmm…o těch potničkách teď v létě jsem slyšela…na to zabírá pudr, ne?