Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj těhulky, teda dneska jste toho ale napsaly, to já jsem celý den uplně vyřízená.
Břicho mě taky pobolívá, tak jsem ráda, že je to normální a máme to skoro všechny.
Co se týká pohlaví budoucího potomka, tak u Matěje jsem si od začátku myslela, že mi tam roste pinďourek a nepletla jsem se (bylo to překvápko) Teď si strašně přeju holčičku a tak jsem tím asi dost ovlivněná, ale tentokrát si to nechám říct, abych měla čas se psychicky připravit na druhého kulka. Hlavně, že to bude v pořádku.
Právě se vrátil manžel z motokár, tak se mu jdu věnovat a taky jdu spát. Mějte se hezky a dobrou noc.
SEZNÁMEK
HANNAH85 — 31 let — Královéhradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.7./14.7. Šlojma NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola DNES!!! Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 28.6.
PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 4.7. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 31.7.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 3.7.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 28.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.7.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola DNES!!! GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola ?
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 20.7.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 29.6.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola??? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 29.6. Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 11.7.
MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 26.12. — kontrola 11.7.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola ?
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola ?
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola DNES!!!/17.7. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 29.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 28.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ?
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.7.
KATIK — 31 let — Jablonec nad Nisou — čeká druhé mimčo — TP 23.12. — kontrola ?
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host
Krásné zamračené dobré ránko
Doufám, že ty mraky aspoň chvíli vydrží, vrhám se na žehlení, abych aspoň něco doma udělala, než tu bude zase vedro ![]()
Sajso Gratuluju ke kontrole! S tou krví jsem si to myslela taky, když jsem viděla žádanku a nakonec mi vzali jen 3 ampulky ![]()
Kdyby vám ta vaše s.r.o. vyšla, to bych fakt čučela
Jsem na to fakt zvědavá. Už jen 3 týdny a snad se malý nebude stydět a bude spolupracovat ![]()
Dneska je den kontrol, kontrolu má Verko , Marika01 a Stazka . Tak holky, držíme palce!
Vítám mezi námi Katika
Jablonec trošku znám, pocházím z Liberce ![]()
Ahoj těhulky,
já už jsem tak dlouho nepsala, že se musím omluvit
Asi nejsem taková pisatelka, jak jsem si myslela. No spíš nestíhám sledovat, o čem se tu bavíte, jen občas nakouknu…
My jsme zatím v pořádku (aspoň doufám), Noono další kontrolu mám 13.7., to půjdu na odběry na triple testy.
Nevíte, jak dlouho se čeká na výsledky triple testů ? Já už si to z minula přesně nepamatuju…
Mějte se moc fajn a přeju samé pozitivní zprávičky z kontrol ![]()
Jujka
Jo a bříško mám taky nějaký veliký
Asi je to při druhým těhu normální ??? A přibrala jsem zatím kilčo.
Jujko: Já bohužel čekala necelý den, kdyby byly ok, tak bych se to dozvěděla až za týden na kontrole…
Ahojky,
Noono , já taky doufám, že tvůj mimísek bude spolupracovat… ![]()
Jujko , ahoj..
Jsme na tom podobně, bříško mám taky, váha o moc nestoupla, dnes zase ukazuje o půl kila míň než včera… Takže tak mezi půl a třičtvrtě kilem navíc…
Tutinko , kdy jdeš na tu konzulatci s genetikem? Bude to dobré, uvidíš…
Ahoj holky,
tak uz jsem v praci od doktoru, rano jsem byla u gyndarky na gen.testech, o vysledek volat nemam, jen kdyby bylo neco v neporadku a „potrebovali dovysetrit“ ozvou se mi. Hned jsem pak padila k obvodni, abych vyziskala razitko do tehuprukajdy, dostala jsem zadanku na EKG. Na to si dojdu ale k mamine, odmitam se vlacet po dalsich doktorech. Obvodacka me postavila na vahu, mam zase o 1kg min, celkove od zacatku tehu -4kg. Ne, ze bych to nepotrebovala, ale nevim, nakolik je to normalni.
No nic, jdu predstirat cinnost, hned v poledne jedeme k Sedlcanum ke svagrove pro jahody. Sklidila jich 2,5kyble, tak jis tim musime pomoct… ![]()
hezky den
Dobré ráno berušky…tak nevím jak u vás, ale tady je zatím tááák příjemně pod mrakem jako už dlouho ne…snad to chvíli vydrží ![]()
VerKo …přečti si třeba tohle
http://www.porodnice.cz/poradny.asp?…
Ale taky jsem četla cosi o přetlaku v pochvě, což pak nedělá dobře…ale asi je to stejně jako všechno hodně individuální…
Tutinko jak jsi teda na tom s těma testama a vyšetřením na genetice? Už něco nového víš????
Petarka: Nevím, zítra jdu na tu gen. konzultaci a pak nejspíš na AMC…
Tuti , budu na vás myslet. Už aby to bylo za tebou. Ale dopadne to určitě dobře.
Tutinko …držím palečky…a AMC se neboj…kamarádka před měsícem byla a všechno je v pořádku…aspoň budeš mít jasno v tom, jestli dupačky růžový nebo modrý…jestli to teda chcete vědět ![]()
Přeji hezké dopoledne ![]()
Tutinko ,tobě vyšli špatně testy
A co ti vyšlo
Nezlob se ,že se tak blbě ptám,ale já jdu za 14 dní ,tak abych byla v obraze
![]()
Bré ránko!!!
Petarko foukni do mraků a nějaký nám sem pošli, ať se tady neupečem ![]()
Tutinko moc držíme všechny palce
Uvidíš, že to bude O.K.
Sajso gratulace ![]()
Ostatním dneska kontrolovaným přeju hodně štěstí ![]()
A samozřejmě vítám Katika .
Jo a co se váhy týče, tak ani nemám odvahu na ní vlézt. Za poslední týden mi to panděro pěkně narostlo…