prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
689
29.6.06 09:13

Přeji krásné chladné a příjemné ráno maminy :lol:

Jolmo …všechno nejlepčejší…vidíš, jak ti ta cesta prospěla :lol: :wink: :lol:

Ještě se vracím k tomu dr, co nechce napsat PN…já tedy nevím, ale proč by se nemohl lékař měnit častěji?…já myslela, že jen s pojišťovnou je to omezený…nebo leda ta to může omezit…zjistila bych si to a asi bych při takových pochybnostech šla jinam. Já chodím do Gestu a jsem moc spokojená, ale tam se platí, tak nevím, jestli se to každýmu chce…když nejsou problémy, tak asi stačí „běžná“ gynda hrazená pojišťovnou…a to bohužel o nikom nevím :(

Jinak holky dneska doufám bude krásně a labůžově, tak pěknej den všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
29.6.06 09:17

Petarko,já taky chodím k soukromému gyndr. a mám rizikové těhu ,ještě se mě ptal jestli chci zůstat doma nebo ne 8O ,je fakt ,že se každá návštěva mírně prodraží :wink: ,ale zase ta péče a ta starost ,o je úplně něco jinýho než u státního :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
29.6.06 09:22

Lena123 …to jsi mě potěšila :lol: …přesně proto si to raději zaplatím…i když u mýho dr se platí paušál, takže je pak jedno, jestli jsem tam každý den nebo jednou za měsíc…ale stojí to za ten klid a pohodu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
29.6.06 09:34

Petarko,taky si myslím,já teda paušál neplatím,platím za každou poradnu 400,– ,za každou poradnu s testama 800,– :evil: ,ještě k tomu dojíždím do Prahy ,ale co :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
29.6.06 09:44

lena123 …tak tady to je na klasickou gyndu 1.900,– ročně a to se neplatí když jsi těhu, protože to se hradí 2×2.500,–…a když si spočítám, že tam chodím dvakrát do měsíce, tak se to asi i vyplatí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.6.06 10:07

Ahojky zas po dloooouhý době :D

Jsem bez netu jak bez ruky. Teď jsem strávila dva dny naležato, protože jak jsem v tom vedru vylezla ven, motala se mi hlava, že jsem se musela v obchodě držet regálů…a byla to nuda, už se těším na bytečku s pořádnym připojením :lol: Už začátkem srpna. Hurááá

Byli jsme dneska na prohlídce, všechno super, prcík má všude 5 prstíků, viděli jsme žebra, ledviny a páteř, všechno v pořádku. Zhruba jsme si s manželem poskládali míry hlavičky a stehýnka a vyšlo nám, že musí mít min 13 cm :D Zase se moc nehýbal, jen jednou sebou mrskl a rovnou kotrmelec :D

Hele, příští týden tu není ani dr ani my, takže jdeme na tripple až 16+6, neni to nějak pozdě? Já všude četla, že se to dělá v 16.tt, nebo je tam rozptyl?

Všechny vás zdravim, gratuluju k úspěšným kontrolám a negativním testům a Jolmě přeju vše nej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.6.06 10:08

Petarko, nechodíš k dr. Žantový? Já totiž platím u ní přesně tolik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.6.06 10:14

Agato , gratuluji k velkému Prcíkovi… :wink: Tripple testy mají rozmezí, mě v Gennetu dr. vytiskla žádanku a mám na ní optimum pro odběr 8.7. -22.7., takže 14 denní interval. Takže bych řekla, že v pohodě, nic nezmeškáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
29.6.06 10:17

Agáto,já jdu na TT taky až 16+3 ,takže to asi neva :lol:
To náš machan se teda mrskal jako blázen ,asi bude nějaký hyperaktivní,takže se máme na co těšit :lol: :lol: ,ale těšíme se rádi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.6.06 10:17

Sajso, díky. My jdeme 13.7., vy jste 5 dní za náma, takže to vychází krásně.. Já jsem taková nedůvěřivá, radši si všechno ověřuju…chudáci moji mudři :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
29.6.06 10:19

Agato já taky myslím, že je určitě nějaká časová vůle na ty TT…když ti to dr takhle nechá, tak bych se s tím nějak nezatěžovala…hlavně aby ti bylo dobře a nesekla jsi sebou někde…i když skácet se nějakýmu pěknýmu chlapovi do náruče…hmmm :lol: :wink: :lol: A chodím na gyn. do Gestu k panu Dr. Černému…takže asi jen náhoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
29.6.06 10:20

Holky a jak se cítíte :?: Mě teda už pěkně roste bříško,ale to pravý těhotenský :lol: ,ne to tlustý 8O ,včera jsem potkala kamarádku po dlouhý době a normálně se na mě vrhla ,teda na bříško a začala ho poslouchat,jestli jí něco neřekne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.6.06 10:24

Bříško už mám taky nepřejedený, ale těhotenský :lol: a hlavně ženský z okolí mi ho chtěj hladit a omakávat. A lidi v tramvaji na mě kouknou a rychle otáčej hlavu, aby mě nemuseli pustit sednout, takže to je asi fakt poznat :lol: :evil: Jinak se mi furt motá hlava, přestává to výrazně, když hodně piju, jenže když hodně piju a chodim, musim každou půlhodinu na záchod, v sedě mi to nevadí, takže jak u blbejch :lol: Taky chodim na těhu cvičení do smíchovskýho Factory Pro a moc se mi to líbí, žádná ulejvárna, moc příjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
29.6.06 10:29

Já už mám taky pupiště jasný…a jak jsem tady cca před týdnem psala, tak mě už pustili sednout :lol:
A je to fakt…včera jsem se stavovala v práci a každá si hned musela sáhnout :lol: …jen nějak zatím necítím nebo nepoznám pohyby :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
29.6.06 10:30

S tím čůráním je to u mě taky otravný ,někdy mě to fakt štve,nevím jak vy ,ale v noci chodím stále minimálně dvakrát a to se přemlouvám,abych nemusela víckrát :lol: ,slyšela jsem ,že prý to má po 12 tým týdnu vymizet,ale já jsem asi vyjímka 8O a začali mi bolet zase prsa a to někdy fest :oops: ,asi zase rostou :lol: :lol: ,ne že by mi to vadilo ,ale jak pak budou vypadat :lol:
Včera jsem byla u obvodní ,zaťukám na sestru ,že jsi jdu jen pro lístek na peníze a ona mě hned vzala ,že jsem těhu ,že mám přednost,tak to vidět asi je :lol: ,no,ne asi ,ale určitě :lol: :lol: :lol:
Někdy hodím foto do alba ,zatím je mám v albu IVF,ale tam jsem před těhu,teď vypadám jak vyvrženej vorvaň :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí