prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8569
29.6.06 15:17

Ahoj holky, tak jsem byla dnes na KO. Moc jsem se tesila na UTZ, dr se mel na mne podivat, protoze odjizdim o vikendu na dva tydny na dovolenou do Chorvatska…A on proste nic…rekl, ze se jen na mne podiva :? Lezla jsem na kozu :evil: …prohmatl mi brisko a rekl, ze je vse v poradku a deloha odpovida 14.tydnu. Ptala jsem se, jestli mi nebude delat UTZ - pry ne, az pri odberu na tripple testy :?

Chtela jsem jistotu, ze mimisek je tam a vubec…chtela jsem ho videt :! :! :! :( No nic, ja bych potrebovala UTZ taky doma. Holky, taky chodite na vysetreni jen tak bez UTZ?

Doufam, ze by poznal. kdyby nebylo neco v poradku…

Ptala jsem se na to pichani v podbrisku. Je to normalni, natahuji se vazy, kdyz se deloha zvetsuje… Byva to neprijemne, ale pry to k tomu patri.

Agato, ja taky jdu na Tripple testy, kdyz budu 16+4, ptala jsem se na to a tak, jak psala Sajsa - je to v poradku.

K tem pohybum…manzel mi povinne kazde rano a odpoledne posloucha brisko. Uz vi, co ma slyset, aby to nebylo zamenitelne treba s vetrama. Kdyz se mimisek hybe, tak jsou slyset bublinky. Pamatuje si to od casu, kdyz jsem byla tehotna s Michalkem. Tehdy jsem ja na zacatku citila pohyby a on je jeste nemohl identifikovat, proto jsem vzdy podavala zpravu, kdyz jsem maleho citila, tak manzel ho slysel - ony zminovane bublinky. :)

Proto Petarko,zkuste to takhle s tim poslouchanim…mozna potom neco ucitis :D

Do klubu tehudementnich se hlasim taky :! :roll: Des, des, des…zapominam, reaguji se zpozdenim (bohuzel jezdim autem), neumim se soustredit… To mame asi vsechny…to ty nase babske hormony :wink:

…jeje, to je roman… Noono, dalsi KO je 20.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
29.6.06 15:20

Tak jsem se vrátila z oběda a podrbání s kámoškou co má čtyřměsíční holčočku…prostě paráda a klídek :lol:

Těhudemenci i těhulemru mám a myslím, že jí má i moje polovička :lol: :lol: :lol:

Zdravíme Skřítka....... 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
29.6.06 15:27

Jeeee, holky moc dekuji za privitani :D :D

vidim, ze se tady bavite o pohybech mimi, ja jsem ale vsude cetla, ze pohyby je citit az od 20tt, takze ja coby v 13tt+6 jeste neslysim nic a ani jsem nevedela, ze neco slyset muzu :-)

jinak tehudemenci mam taky a co je nejhorsi ve vecech, ktere jsem driv vedela jak nic :-) asi je to normalni. Uz jste nektera zacali cvicit? a co porodnice? uz mate vybrano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
29.6.06 15:29

Verku :D jojo dopadlo to s nim nakonec skvěle a jsem moc ráda, protože jsem to nečekala tak jsem byla mile překvapená :D

holky sice se tu jako rpacuje.. ale jak dala dneska kolegyně výpověď tak jsem trochu mimo,,protože její šéf očekává že automaticky převezmu břímě té její práce na sebe.. podotýkám dělám asistentku a tento člověk má asistentky dvě a ani ony dvě tu práci nestíhají a to chodí na směny.. jelikož mi zítra končí zkušebka a on dnes odjel na dovolenou na 10 dní tak se s ním o tom nemusím bavit, ostatně mě se nikdo neptal… ale popravdě? Za dva týdny jim řeknu že jsem těhotná a potom je mi šuma fuk co si budou myslet… a v žádném případě nebudu dělat nad rámec proacovní doby to bych musela být blázen z toho jsem totiž utekla a nemímín s edo toho kolotoče vracet..

akorát mám z toho trochu oči šejdrem.. ach jo

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
29.6.06 15:30

Skritku, zdravim Te :wink:
Ja cvicit jeste nezacala, chystam se az koncem cervence, to se prave zacina dalsi cyklus plavani, cviceni a prednasek pro tehule. Uz se moc tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
29.6.06 15:31

Jo a k tem pohybum Skritku, to je individualni…Ja v prvnim tehu citila pohyby uz v 16tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
29.6.06 15:33

Alinka - hm, a kde planujes chodit cvicit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
29.6.06 15:35

Skřítku,já už mám vybranou porodnici,už jsem i zaregistrovaná a to v Podolí :lol: :lol:
Pohyby ve 20 tým týdnu se píšou průměrem,protože každá je má jinak a já čekám už 4 tý mimčo,tak to asi cítím dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
29.6.06 15:38

Nase nemocnice (porodnice) v Trinci organizuje takove cviceni uz dlouho, ale pri prvnim tehotenstvi mne to nejak nevzalo…tak jsem nikde nechodila. Ale ted to chci napravit a uzit si to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
29.6.06 15:54

Ahoj, Šimon konečně usnul, tak jsem mohla zabavit tátovi notebook :)
Zdravím Skřítka, já mám na cvičení knížku, ale jak mi furt bylo blbě, tak jsem se k tomu ještě nedostala, cvičím jen pánevní dno (zatahuju) a občas chodím plavat a jezdím na kole.
Noono, další kontrolu ještě nevím, podle všeho bych měla jít 19.7. na odběr plodovky, ale ještě zavolám Dr., jestli mě chce před tím vidět.
Dnes jsem byla na genetice a mám z toho akorát pocit zbytečně zabitého dopoledne :( Ta Dr. si na papír kreslila kolečka a čtverečky a ptala se na takové nesmysly jako odkud pocházel dědeček mého přítele :? Fakt nevím, co si o tom mám myslet, naštěstí jsem taky těhudement, tak si nemyslím nic.
Ještě že tam byla lékárna, koupila jsem aspoň mamavit a Elasti-Q na břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
29.6.06 17:16

Tak jsem konečně doma :lol:
Ufff, dneska to bylo fakt náročný… Ale užila jsem si to perfektně. Dokonce mě jak v autobuse, tak v metru pustili lidi sednout :!
Lidi v práci báječný, holky se okolo mě sesypaly a ptaly se, jestli si můžou sáhnout na břicho. Prozřetelně jsem s sebou měla Coca-Colu (po který je moje mimčo hyperaktivní), takže dokonce ho i cítily :lol: :lol: :lol: No paráda..
Jen jsem už tak hotová, že už dneska odmítám cokoliv dělat, pro jídlo dneska skočím k číňanům. Už nemám žádnou sílu :?
Skřítku Vítej! Já už pohyby cítím od 16. týdne a jsem prvorodička a navíc fakt reklama na Vitalineu nejsem :lol: :lol: :lol:
Alinko Někteří doktoři ani nemaj v ordinaci UTZ… A přece jenom pojišťovna proplácí jen 4 UTZ za celý těhu :roll:

Já jsem zase na gyndě vyfasovala nějaký rozpustný magnesium, protože mi pravidelně večer tvrdne břicho a Dr. mě vystašila tím, že bych se mohla předčasně otevírat 8O . A u obvoďáka Malox na ten můj žaludek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
29.6.06 18:03

Doufám, že je tutinka v pořádku… Včera byla na kontrole :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
29.6.06 18:07

Zdravím, odběr plodovky mám za sebou, stres z výsledků na 14 dní před sebou…
Po výkonu mě hned pustili a já sebou málem sekla, tak pra:,–(ko pozor!

Noono: Další KO 3.7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
29.6.06 18:09

tutinka
Tak na sebe teď dávej pozor, měla bys být několik dní v klidu :!
A držím palce :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
29.6.06 18:18

Hajám a odpočívám… Ale daly jste mi zabrat s dočítáním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí