prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
29.6.06 10:32

Petarko,tak já už cítím pohyby od pondělka,ale jestli čekáš první,tak to klíďo může být i mnohem dýl :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.6.06 10:35

Agato , nedivím se, taky si radši vše ověřuju… Jistota je jistota… :wink:

Bříško mi taky už je vidět. Taky mi na něj občas holky sahaj, asi jako - kde je vystrčíno… :wink: Čůrat v noci chodím pořád, byť to má přestávat, tak nevím… Možná to bude večerním jedením melouna… :lol: A na pohyby čekám, už to myslím bude brzy… Tento týden už jsem měla pocit, že mimi cítím, ale druhý den zase nic. No, ještě je čas… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
29.6.06 10:45

Jo jo…s tím nočním chozením na záchod jsem na tom stejně…taky jsem se těšila, jak všude píšou, že se to v druhém trimestru upraví a já lítám pořád (i bez melouna :lol: )…už jsem i přemýšlela nad nočníkem, abych nemusela pokaždý dolů po schodech :lol: :lol: :lol:

Chjooo…taky už chci piškotka cejtit :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.6.06 10:46

Já už naštěstí nechodim vyloženě v noci, ale budim se furt před šestou jen kvůli záchodu :roll:
A pohyby - dr mi říkala, že jsem tak hubená (žádná vyzáblina, normálka - 175/58 ), že je mimčo cítit i jen jednou rukou přes břicho - taková tvrdá boule na jedný straně dělohy, takže když si toho všimnu, položim na něj ruku a cítím, kdy uhne někam dopryč a včera jsem i cítila kopnutí, nebo otočení, prostě něco špičatýho mi jemně přejelo pod dlaní, ale jen tak v břiše to ještě necítim, ale už se moc těšim. Takhle si občas zkusim představit, že mám v břiše 13cm človíčka a je to docela legrační pocit..nevim, jak to vysvětlit :oops:
Jo a ty kila - já ještě nepřibrala vůbec nic. Teda podle váhy u dr. Zítra se zvážim u našich, my ještě váhu nekoupili 8) Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
29.6.06 10:49

Ahoj všem…

Tak vy už máte těhotenský bříška? Jé… Já pořád jenom to tlustý :evil: I když ostatní říkají, že na … Ale to mi jen chtějí udělat radost :)
Pohyby necítím, je ještě brzy. Ale už aby to bylo :! No a na záchod chodím v noci naštěstí jen jednou, ale i tak je to otrava :?

A už chodíte na těhu cvíčo? Nebo už se aspoň chystáte???? Já už mám jedno vyhlídnutý, na začátku července to tam jdu omrknout (s mojí kamarádkou, která je těhotná o den déle než já - dle UTZ… Dokonce jsme uvažovaly, jestli to tedy nemáme spolu :D ) a v půlce srpna by nám to mělo začít… Jsem na to móc zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.6.06 10:50

Tak vida, tak za to asi nemůže meloun… :roll:

Holky, napsala vlastně včera Tutinka? Nějak jsem nic nezaregistrovala, ale nebyla jsem celý den na netu, tak mi to možná uteklo… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
29.6.06 10:52

No jo no…to je ono…já mám maličko víc kil, než bych měla mít, takže to poznám asi později…ale ono to přijde…prostě musí!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.6.06 10:53

Brokyno, už jsem psala, chodim 2× týdně a moc mě to baví. Ani tam nejsem nejplacatější, toho jsem se trochu bála, abych tam nebyla jako moc velkej nadšenec :wink: Chodíme i do posilovny, cvičíme na míčích, hodně protahujeme..super, vždycky mě všechno bolí, docela mi ten vycvičenej pocit chyběl… Chtěla jsem ještě na plavání, ale to zkusim asi až na podzim. A s prckem chci pak taky chodit plavčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.6.06 10:55

Kila moc nelezou, mám podle toho, jak se večer najím, ráno tak o půl kila až kilo víc, než před těhu…

Koupila jsem si knihu Jóga v těhotenství, tak se na to chystám. Je tam i dýchání použitelné při porodu, vypadá to dobře. A po prázninách začnu chodit na plavání a cvičení pro těhotné ve vodě… Těším se… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
29.6.06 10:57

Sajso a kam budeš chodit :?: Tady u nás v Berouně není kam ,tak jedině do Příbrami,asi to budu muset okouknout,taky bych chodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.6.06 10:59

Leno na 3.poliklinice je rodinné centrum Amálka, dělají i plavčo pro mimi… Takže tam. Viděla jsem leták u dr. To by bylo skvělé, mohly bychom se vidět… :lol: Mají i www stránky, najdu je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.6.06 11:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
29.6.06 11:00

Tak jo ,písni ,mi je zvážím to a asi bych chodila ,abych nebyla jen těhu lemra 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.6.06 11:03

Těhulemra :lol: Já jsem zatim jen těhudement :roll: Jsem roztržitá, zapomínám, nechápu, nesoustředim se, neposlouchám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
29.6.06 11:04

Díky Sajso ,nemáš ponětí kolik za to chtějí ,jak často to je a v kolik hodin :?: :lol: Abych měla info než tam písnu 8O ,doufám,že to není jen pro místní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí