prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
29.6.06 11:06

Jo Agáto ,těhudement jsem taky a taky těhunervák,ale hlavně těhulemra :lol: :lol: :lol: ,doufám,že mě to po porodu opustí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.6.06 11:11

Po porodu se tomu prý říká vykojenej mozek :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
29.6.06 11:13

No vzhledem k tomu ,že já bohužel tomu kojení moc nedám ,tak ho budu mít asi vytlačenej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.6.06 11:14

Hmm, tak teď mi volali z jedný advokátky, že mají můj životopis a že by mě rádi pozvali na pohovor :lol: Tak se pak ptali, jestli si můžou nechat to CV v databázi, to jsem na ně zvědavá, kdybych se jim za 3 roky ozvala, že jsem teda ready :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.6.06 11:20

Leno , myslím, že snad každý den, ale nejsem si jistá… Chtějí myslím 100,– za 1 cvičení… Jen pro místní to určo není, chce to ale předem se objednat, je prý zájem…

Jinak těhudemenci i těhulemru mám taky… :roll: Včera jsem se zasmála nad Maminkou -píší tam 10 věcí, které nám těhotenství přináší - jedna z nich byla, že je to 9 měsíců, kdy se můžeme beztrestně vymlouvat. Nechce se vám k přátelům na večeři - nevadí, řekněte manželovi, že vám není dobře od žaludku… Nesnášíte tchyniny kočky? Nevadí, řekněte, že tam nemůžete jezdit, protože by jste od nich mohla chytit toxoplazmózu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
29.6.06 11:45

Koukám holky, že tu dneska probíráte těhudemenci (mám též, zá:,–(ně nechávám polovinu nákupu v obchodě a pod…). Ovšem počkejte si pár měsíců. Kojodemenci se nic nevyrovná (to jsem si nepamatovala ani vlastní tel. číslo, příp. u dr. na dotaz, kolikátého se mi narodilo dítě, jsem pouze tupě zírala :D ).
Cvičení Vám trošku závidím. Mě nemá kdo hlídat. Ale zase si říkám, že mám dost pohybu s Evčou + vzpírání a přenášení 10 kg „závaží“. Tak to bude muset stačit :D .
Lena - prsa mě bolej hrozně. Hlavně večer. A co se týče velikosti, tak z toho mám docela hrůzu, protože po Evičce mám z C - E. Takže jestli se mi budou zase zvětšovat, tak budu mít asi G (existuje to vůbec?) :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
29.6.06 12:13

zdarec,,

já bez mučení přiznám že jsem blbá jak tágo:o) měla jsem zprávu z očního - z Brna - tu jsem hodila s dotazníkem do odpovědní schránky na poliklinice a všimla si toho doma… takže telefonáty a příští týden jsem ji konečně dostala:o)

nesu ji k Michalové praktické a ejhle před ordinací zjistím že jsem ji nechala doma… nic se neděje šla jsem se tam domluvit i na očkování žloutenky..... tak aspon něco

další den už nesu zprávu z očního, Michal je naočkovanej a dr. chce očkovací průkaz… no má smůlu.. snad se zadaří při příští návštěvě:o)

jsem zvědavá jestli mi dnes bude dělat UTZ ale asi ne:o( no škoda, pak až ted a v tom 20tt.. už se nemůžu dočkat až mi prozradí co to bude:o)

dnes mi brerou jen krev na TT…

tak zatím za chvilku jedu na ko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
29.6.06 12:42

Tak hlásím, že mám polovinu lítání za sebou :lol: :lol: :lol:
Mám razítko od obvoďáka i EKG. Všude byli strašně moc příjemní a bylo na nich vidět, že těhuli viděj rádi… Mnohem radši než důchodce, co si pořád na něco stěžují :twisted: A zítra mě čeká zubař… Bojím, bojím…Nebyla jsem u něj 5 let :roll:
Odpoledne ještě letím do firmy s lístkem na peníze.
Těhudemenci mám taky. A úplně hroznou :oops: Těhulemra mě opustila, jakmile se trošku ochladilo, hned se mi líp dýchá a žije :wink:
Tutinka včera nenapsala, snad to všechno dopadlo dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
29.6.06 13:35

Ahoj holky,
těhudemenci mám myslím taky, teda jestli to není ještě plína na mozku, která se mi tam u:,–(ila za Matěje. Opravdu nevim co je horšího.
Včera mi bylo pěkně špatně a večer jsem se po dlouhé době zvracela, ale nebylo to od těhu, protože manžel zvracel taky. Asi jsme něco snědli, ikdyž nevím co, protože Matěj jí všechno s náma a jemu nic není. Dneska už je to lepší.
Co se týká nočního chození na záchod, tak chodím snad ještě více než před 12 tt, někdy jdu i čtyřikrát a to mě fakt nebaví.
Jdu si lehnout aby se mi nevrátila nevolnost, to už opravdu nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
29.6.06 13:56

Ahojka holky, moc se omlouvám že jsem se nějakou dobu neozvala ale měli jsme toho příliš moc na práci a navíc v práci to začalo opravdu vypadat že se pracuje :D

Ale manžel měl včera promoci a tak tu byli na dva dny tchánovci a po týdnu co si zvykli na to že budeme mít přírůstek do rodiny musím říct že jsou oba dva MILIONOVÍ a jsou oba dva mooooc milí a těší se, o hodně věcech jsme mluvili a pravda že už nejsou takoví starostliví blbým směrem.. musím říct že mě pozitivně překvapili…

Takže abych tu jen nespílala a aby se to veřejně vědělo, odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil

:-))))

byla jsem z nich fakt moc nadšená :D a to až tolik že jsem včera jela po práci do jednoho kvalitního sekáčku a nakupovala jsem :D a pořídila jsem tam dvě boží věci :D těhušortky značka Jessica CaA :D a ještě 3/4 kalhoty taky Jessica :-) obojí s tím pružným pasem a bříškem :) takž emi to vydrží snad celou dobu D: uvidíme :D

Zítra jdu na krev na tripple tak mi držte palečky :)

jdu si přečíst jak se máte vy :)

zatím pá

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
29.6.06 14:14

ja taky

Ahoj holky, ja taky patrim k vam :D ja se tady na emimino chodim koukat uz hodne dlouho, ale jeste jsem se nejak nestihla prihlasit. Az ted :-) mam termin 30.12, takze spis si myslim, ze nakonec budu rodit v lednu, ale zatim oficialne patrim k vam :D momentalne jsem 13tt+6. Doted jsem nemela temer zadne problemy, ale jak to uz byva zvykem nikdy nic neni uplne bezproblemove…na poslendim vysetreni doktorka zjistila, ze mam polyp, tak ted tajne doufam, ze se samovolne rozpusti a nebudu si to muset nechat odstranovat v nemocnici i s hospitalizaci :-(( Ale jinak vsechno dobry a tehotenstvi si celkem uzivam, protoze mi uz konecne neni spatne a i ta unava je mnohem snesitelnejsi nez v prvni trech mesicich, kdy jsem myslela, ze zaspim v kancelari na stole :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
29.6.06 14:17

Vítám tě Skřítku :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak to máš fajn ,mě přijde ,že jsem unavená čím dál víc 8O :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.6.06 14:44

Zdravím všechny.

Velchi u nás to taky vypadá, že se pracuje :wink: konec konců týden před dovolenou je vždy nejhorší! Takže se sem taky téměř nedostanu a v tom horku se mi doma sedět u PC fakt nechtělo.
Mmch a nakonec to s tchánovci dopadlo dobře, co?

Jinak je mi stále dobře, až na to čůrání. Ze začátku jsem chodila 1× za noc, teď už 2× :roll:

Pohyby k mé nelibosti stále ještě necítím, ale jsem ráda, jak tu někdo (omlouvám se, ale nepamatuju se kdo ;-)) psal, že cítí když mimi leží zádíčkama k břichu a cítí tvrdo v podbřišku. To já taky, hurááá

Dnes se jdu mrknout po nějakém hezkém těhu oblečku, tak se tu mějte.

Vítám Skřítka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.6.06 14:46

Také vítám Skřítka…

Holky, u nás jsou samé divné sekáčky, na těhu oblečení tu nenarazím a nenarazím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
29.6.06 15:15

Ahoj holky,

hlasim se v predposledni den skolniho roku, za 2 dny pro me teda de facto zacne materska, jelikoz v zari uz za me nastoupi nahrada..... Sem z toho malilinko vykolejena, ze se tam jako uz v zari nevratim. :(

V utery sem zpracovavala jahody od svagrove, bylo jich asi 15kg - jsou uplne vsude. Mrazak, sklep, spajz..... Asi budeme jist jen jahody.Vcera jsem byla na zahrade pomoct manzelovi - dela novou strechu na chate - odlepovala jsem z pasu sindele ty polepky zespoda. Nejak me u toho desne pichlo v brise a mam dojem, ze me dneska nejak vic poboliva - bojim, bojim!!!!!! 8O

Bricho mi neni videt skoro vube, jen moje spekate obruce se zvyraznily. O pohybech ani pamatka, no, ono prokopnout takovou vrstvu :,-(la neni az tak lehky ukol..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí