Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak vím výsledky těch testů (TT) a vše je v pořádku, tak jsme si s manželem oddychli a začneme pořádně nakupovat. Tak mám strašnou radost. ![]()
Čauky maminy,tady je konečně zataženo a prší,jindy bych byla naštvaná ,ale dnes mě to docela potěšilo
![]()
Holky ,gratuluju k výsledkům
,já jdu na TT za 14 dní ![]()
Jolmo ,já jsem se ještě pořádně nerozhodla ohledně amnia ,ale pravděpodobně pokud mi testy vyjdou OK ,tak nejdu ,dr. právě říkal ,že mi ještě není tak moc
,abych tam musela za každou cenu ![]()
Leno tak tos mě s názorem svého dr. opravdu potěšila - snad těch pár měsíců mezi námi nebude hrát takový význam
, abych na ni musela já . Ta kámoška z VB říkala, že tam se nějakými podobnými strachy zaobírají doktoři až u žen po 40- Vůbec je tam ten systém zvláštní - na kontroly chodí jen ke své porodní asistentce - dr. ještě neviděla /jen na UZ a ten musí mít spec. certifikát, že ho může dělat/ a vaginálně jí taky nikdo zatím nevyšetřoval a prej ani nebude, pokud nenastanou nějaké komplikace… Ovšem po porodu šupajdí za 24 hod domů, ať chce nebo nechce… Taky např. krev jí vzali v nemocnici, ale musela si je sama poslat poštou
do labiny.
Jo, a musím si postěžovat - dnes nastal historický okamžik, neboť já a Pra:,–(ko jsme pravděpodobně první prosincové přispěvatelky, co jsme se viděly naživo - a musím Pra:,–(ko napráskat - ono to totiž není žádné pra:,–(ko, leda tak z pohádky O lakomé Barce - je vychrtlá jak lunt a do mě by se vešla pomalu 2×! Takže fotky nelhaly a nevím, jestli bychom ji neměly donutit změnit přezdívku
.
A jinak děkuji všem za přání k tomu britskému časovému posunu ![]()
Jolmo,přesně tak,říkal ,že kdyby mi bylo o dva roky víc ,tak neváhá a pošle mě tam rovnou
,on sám je důkazem,jeho žena otěhotněla ve 36 ti a na žádný amnio nešla ![]()
Ahoj holčiny,
moc Vám děkuji za odpovědi ![]()
Katiku, pracuju jako vedoucí prodejny cestovní kanceláře, takže hoňky a stres jako blázen, kdo nezažil, nepochopí, jak jsou klienti zlí a sprostí, a to ne vyjímečně, řekla bych, že pravidelně.
Noono, myslíš, že bych měla změnit lékaře? Když ono jde o to, že já ho změnila právě v těhu, že jsem šla k tomuto, předtím jsem byla u jíné paní doktorky, holky, já mám takovou smůlu na ty mudry..
Jinak ještě pro Noonu, na další kontrolu jdu 25.7. 2006
Možná ![]()
Příspěvek upraven 28.03.14 v 21:36
Marika01
Nechci být posel špatných zpráv, ale Dr. můžeš měnit jednou za rok (nebo za půl roku, nevím to přesně)… Takže jestli si ho teď nedávno měnila, tak to hned tak změnit nepůjde
![]()
Jinak já mám doktorku na Praze 9 a nemůžu si jí vynachválit.
Noona ach jo…tak to je škoda, že jsem tě nepoznala dřív, bývala bych šla k té tvé, místo toho svého, jééé, tak to mě mrzí, tak to u něj budu muset zůstat a pracovat až minimálně do října ![]()
Marika
No škoda to je, to je pravda ![]()
A co třeba tam zajít dejme tomu v pondělí, že jsi o víkendu krvácela? Nakecat mu můžeš cokoliv.. Nebo že si měla křeče… Tuším, že když těhulka krvácí, Dr. jí nechává aspoň na čas doma ![]()
Nazdar děvčata ![]()
trvalo mi skoro půl hodiny, než jsem těch deset stran přečetla ![]()
Mám za sebou náročný víkend, návštěvu našich, pak jedenáctihodinová cesta domů
, pak problitá a pros… noc, po které jsem byla o kilo lehčí a dnes kontrola. A tím se dostávám k dobrým zprávám - prcek na ultrazvuku skákal a vypadal dobře, Dr. byl sympatický a hodný a zítra jdu na genetiku, tak se uvidí, jak to bude dál s tím amniem.¨
Jolmo , všechno nejlepší
Ten tvůj poslední příspěvek si vytisknu a všem ho budu ukazovat
Ještě nikdy mi nikdo neřekl takovou lichotku ![]()
Zdarec Pra:,–(ko…Šíma usnul
Já myslím, že když se vytasíš s tím mým pamfletem, tak ti akorát tak řeknou, že to už věděli dávno ![]()
SEZNÁMEK
HANNAH85 — 31 let — Královéhradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.7./14.7. Šlojma NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 24.7. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola ??? PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 4.7. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 31.7.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 3.7.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola ??? JOLMA — 37 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.7.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 25.7.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola ??? VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 20.7.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola DNES!!! SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — 13.7. Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola DNES!!! Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 11.7.
MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 26.12. — kontrola 11.7.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola ??? SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola ??? STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 17.7. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola DNES!!! PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola ??? HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ??? TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.7.
KATIK — 31 let — Jablonec nad Nisou — čeká druhé mimčo — TP 23.12. — kontrola 7.7.
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host
Krásné dobré ránko ![]()
Hlásím, že je tu opět zatažíno
Paráda, chladný vzduch mi dělá moc dobře ![]()
Dneska má kontrolu Maka , Agata a Alinka . Tak držím palce!
U některých jsou červeným písmem otazníky. Nenapsaly jste mi datumy příštích kontrol. Tak mi prosím trošku pomozte s aktualizací seznámku
Nebo jestli víte třeba o někom, kdo sem již delší dobu nechodí…
Já mám dneska lítání. Jsem objednaná k obvoďákovi kvůli razítku do těhu průkajdy. stejně tam nemá v ordinaci EKG, tak nefím, proč jsem se tam musela objednat
. Pak pro lístek na peníze na gyndu a letím s ním do práce. A taky se v práci trošku pochlubit s bříškem
A dneska mi mohl už přijít první balíček se sametovýma dupačkama s obrázkem medvídka
![]()
Tady ty:
http://sklad.obrazku.net/…04759892.jpg
Tak přeju pěkný a úspěšný den!
ahojky noono,já ti neřekla datum kontroly,protože jsem ho nevěděla. měla jsem si volat,jak jsem se domluvila na genetice a podle toho by mě vzal.
včera jsem si volala,jelikož na genetiku jdu 17.7 - do týdne výsledky,tak mě chtěl vidět ten týden po té genetice.
on odjíždí 10.7 na 10dní na dovču.
tak jsem se mu trochu vtírla,aby mě vzal jěště než pojede,takže na KO jdupříští úterý 4.7. ![]()
Ahoj holky,
Jolmo , příště bych si fakt rozmyslela, jezdit někam, kde mají časový posun. Vezmi si, kdybys jela dál a vrátila se zničehonic starší ztřeba o dva roky…
Ale i tak vše nej…
A neboj, Noona nic reklamovat nebude. Jednak jsme s.r.o. a jednak ještě s rozením jistě neskončila… ![]()
Noono , další kontrola je 24.7. Ještě před tím TT… Ale dupajdy budeš mít koukám modré… ![]()