Poradna duly
Jana Čurdová
Sslunicko, tak toho mas dost, vlastni firma a taky zodpovednost… Snad to zvladnes a daji Ti trochu pokoj…
Petarko, tak si to uzij, urcites si to zaslouzis
Mimisek Te potrebuje ted celou…
Ja mizim…jdu si lehnout, boli mne na prave strane…v podbrisku ![]()
Alinka …jestli tě ještě zastihnu…ta pravá strana…nemáš venku slepáka???…to by odpovídalo…a bylo by to v pohodě ![]()
Ja slepak porad mam..byla jsem v 6 letech na uklidovani…ale nechali mi ho..
hmmm…tak nevím…ale určitě se jen natahujou vazy, jak se zvetšuje děloha…uvidíš, že to nic jiného nebude ![]()
Holky jdu se pomalu přesunout dolů…už je mi tady šílený vedro, tak zatím páááček a pěkný večer všem… ![]()
Alinko,už tě tu asi nezastihnu,ale to píchání je určitě od roztahování dělohy!
Holcinky jste tu jeste nekdo?
Ja jsem s tim pohlavim hrozne zvedava, me doma rekli, ze to vedet nechteji a tak nevim, jestli si to mam nechat rict nebo ne, je fakt ze pak bude v porodnici super prekvapko, takze to mozna taky vydrzim, protoze kdyby to rekli me, tak ja se urco prokecnu
![]()
hlásím příjem ![]()
Sice zase za 6 minut odcházím (mám padla), ale nedá mi to nenapsat, že já si myslím, že čekáme holčičku… A taky si jí moc přejeme, tak to asi bude tím
Ale je fakt, že je to docela jedno…
S tím pícháním v podbřišku… Tak to teď máme asi skoro všechny, co? Jo a mě ještě ke všemu bolí kostrč. A někdy tak hodně, že mi bolest vystřeluje až do pravý nohy… Už je ze mě invalida
Ale to prý také může být od roztahování dělohy, která mi na tu kostrč tlačí..
No nic, tak já zase jdu, zítra se snad připojím dřív a nadýl… Jak já už nechci chodit do práce!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale je tady toho tolik, že jim to tu nemůžu udělat. Až za mě někoho přijmou, tak mu to předám a tradáááá ![]()
Tak holky pa a snad zítra ![]()
Ahojte, celý den v práci mi nešlo odeslat odpověď a nevím kde byla chyba…
Petarko, proč nemůžou mít těhule tampony
Trpěla jsem stejnými problémy a ptala se dr. na plavání s tamponem a on nic nezakazoval. Dokonce jsem vyfasovala tobolky laktobacila na zavádění.
Co se týče pohlaví, tak já bych chtěla (a jsem o tom přesvědčená že bude!) „Huga“ a manžel „Stázinu“. Necháme se překvapit a nakonec to bude úúúplně jedno, hlavně že to bude zdravý!
Ahoj holky,
tak kontrola dnes proběhla dobře, dostala jsem žádanky na krev, podle počtu to bude tak litr…
Taky jsem byla na EKG, trochu mě to zaskočilo, naposledy jsem tam asi 10 minut ležela a teď sestra nandala balonky, udělala asi 5 kroků a řekla, tak, je to… ![]()
V podbřišku mě taky pobolívá, na pravé straně, prý je to roztahováním dělohy a tam kde mimi leží to táhne víc…
Bříško mám taky vidět jako u Káji v pátém. Ale přibrala jsem zatím necelé kilo… ![]()
Noono to si pis, ze nase s.r.o. funguje dobre
![]()
Jinak zitra mirime dom, docela se tesim na to teplo, ted tu sedim zabalena v dece
. Jdu se nalozit do vany… ![]()
Jolmo , jsem zvědavá skoro jak Noona na její UTZ… ![]()
Počkej za dva dny, to budeš zase po Anglii toužit… Dnes 34… ![]()
Ahoj holky,
nějakou dobu už k vám nakukuju a ráda bych se k vám připojila. Jestli mě vezmete
. Mám TP 23. 12., čekám druhé mimčo, bude mi 31 a jsem od Jablonce nad Nisou. Akorát nevím, jak často se mi podaří přispívat, jelikož mě moje první dítko plně zaměstnává. (A jestli se mi to někdy podaří, tak sem ještě vložím metříky
.)