Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak se pomalu chystám do deště, ale nechce se mi, nechce… ![]()
Leno , já teda zocelená nejsem a myslím, že vzhledem ke zkušenostem pro mě bude šestinedělí docela citlivé (i když pro koho ne) - hodně vzpomínek… Takže bych si to opravdu nerada nechala ještě přihustit…
Mám kamarádku, která u Apolináře rodila 2×, další by tam měla jít už brzy, takže posbírám zkušenosti, byť vím, že chválila… Takže se přikláním spíš tam, i když jsem si nikdy nemyslela, že bych své rozhodnutí mohla přehodnotit…
Jakpak dopadla Marika, snad je vše v pořádku…
A bříško mě taky pořád všelijak táhne, to bude holky normální…
Noono z tvrdnutí bříška si nic nedělej, mě tvrdlo taky a fest a nakonec se kája narodila 3 dny po termínu dle PM… Nepomohlo to vůbec ničemu. ![]()
Sajso šestinedělí je určitě citlivý ,to je jasný
,škoda ,mohly jsme se potkat v porodnici
![]()
Noono,tak to ti nezávidím,já chodím pravidelně tak 4× do roka ,ale ne že bych chtěla,prostě mě to tam vždycky dožene ![]()
Leno , to mohly, ale radši třeba při nějaké jiné příležitosti…
Navíc s jejich P1 - 4 to vůbec není jisté, je tam hodně pacošek… ![]()
Šmarjááá.. Já jsem ale fakt blbá jak já nevím co…
Teď koukám na kartičku a já tam mám být až v 11 hodin
To jsem si mohla ještě trošku pospat ![]()
lena123 Já mám na zuby štěstí… Sice mám od přírody nažloutlný zuby, ale zas mám vynikající zubní sklovinu.. V životě mi se zubama nic nedělali, jsem panna, co se týče vrtání či trhání zubů
A doufám, že to tak i nadále zůstane ![]()
Sajso ,co to je P1 - 4
![]()
Noono,já do 18 ti měla netknutý zuby ,až po dětech ![]()
Pra:,–(ko : Já právě vůbec neomdlívám
, jen jednou po cévkování, dělala mi to mladá sestra, která to neuměla a šíleně to bolelo. Pak jsem se položila na chodbě cestou na pokoj. Tentokrát to bylo jen zavrávorání…
Terro : Robo je taky někdy na zabití, zrovna včera, odsouhlasil mi, že až se vrátí z Prahy, vyvenčí Laru, já s ní teď nemůžu… A on, že mi to teda neřekl, že jel hned do práce, ale já neměla signál, vypnuli nám net a tak jsem šílela co se děje.
No a pak přišel domů a hned, že za kamarádem pomoct, ach jo… Ztvrdnul tam 2 hodiny.
Dobré ubrečené ráno všem ![]()
Tak jsem pořád nadávala na vedro a teď si zase venku nesednu, protože leje…to je ale bordel
![]()
Mariko …držím palce, aby to byl jen planý poplach!!!!…zatím nikdo nic nevíte????
Tutinko …jak už jsem psala, tak kámoška na amnio byla a všechno v pohodě…apoň má jasno, jaký dupajdy kupovat
Tak jen odpočívej a uvidíš…bude dobře ![]()
Ginny1 …já chodila do Gestu na P5 kvůli IVF, ale P6 mám blíž, takže jsem teď tam u pana doktora Černého…a k dr. Vicenovi jdu na „velký UZV“ za dva týdny ![]()
Terra a Noona …taky mám pocit, že se ten můj milášek nějak moc neangažuje a že by mohl být milejší a starostlivější a zvědavější a tak…ale bude to asi tím, že jsem moc přecitlivělá a myslím, že to pak v kolotoči starostí o piškotka přejde
…co ho ale naprosto baví, je výběr kočárku a kravin pro prcak…to je schopnej courat jak dlouho po krámech nebo sedět na netu aby vybral to nejlepčejší…takže se vlastně i zapojuje
Ale taky je fakt, že po mé zkušenosti z prvním manželem už asi nic horšího nastat nemůže ![]()
Add porodnice.....Podolí mám daleko a kdysi jsem tam byla na vyšetření a moc mě nenadchli, takže asi ne…na Apolinář jsem kromě MUDr. Klímkové poslední dobou neslyšela nic pěknýho, takže budu doufat, že se upíchnu v Motole…stejně to mám nejblíž ![]()
Ufff…jsem se nějak rozepsala ![]()
Koukám… obvykle je hnusně u nás a u vás hezky a dneska je to naopak - pršelo pořádně jen v noci, ale teď už zase svítí slunko - předpovídají taky déšť, ale doufám, že až na noc…
Jinak Noono mě taky tvrdne břicho při každém těhotenství cca už od 20.týdne - není to nebezpečné, jen jsem musela cpát kvanta hořčíku, protože když jsem na chvíli přestala, tak mě okamžitě kromě dělohy začly brát v noci křeče do noh, což je fakt síla
. A na porod ani délku těhotenství to nemá žádný vliv - první dvě byly po termínu dost hodně a ten poslední jen lehce, ale přesto, takže tě dr. myslím strašila zbytečně. A ty zuby ti taky závidím, já mám teď docela klid, ale tuším, že po porodu to začne - minule jsem byla u zubáka 3/4 roku pečená vařená… a to jsem poctivá jak dentální hygienistka
.
Petarko,tak to už aby ses upíchla ,taky chtějí registr předem a to dost ,byla jsem se tam podívat ![]()
Jojo, Motol nebude špatný, i když tady taky povídala jedna medička, že děti přikrmují bez vědomí matky… Pro mě ovšem nepřipadá v úvahu - jezdíme tam s Kájou a jak vidím Motol, už mám žaludeční neurózu… Mě je teda u Apolináře moc sympatický i dr. Koucký, odpovídá na porodnici v poradně, je fajn a slyšela jsem naň hodně chvály…
Holky,ono je to nakonec jedno,stejně porodit musíme tak co
![]()
Já se jdu s Vámi rozloučit ,manža má tu dovču ,tak jedeme na chalupu ,doufám jen ,že se počasí umoudří
![]()
Tak se tu objevím nevím kdy,ale nejdýl po kontrole ![]()
Zdravím všechny těhulky
![]()
Ops.....fakt se musím registrovat i v Motole???? A víte někdo, jak to probíhá? Já už tam ležela v květnu, takže mě mají jako těhu vedenou…myslíte, že to stačí?????…přece nebudu rodit doma na stole!
![]()