Poradna duly
Jana Čurdová
Marika01
Tak to je dobře, že jsi v pořádku
Měly jste o tebe všechny strach. Tak hodně odpočívej.
Mariko jsem ráda, že jsi v pořádku
Na pálení žáhy jsem si koupila něco v lékárně ani nevím co to je, ale v příbalovém letáku je výslovně napsáno, že to mohou i těhotné a kojící, tak doufám, že to bude účinné.
Noono , taky jsem se zaregistrovala a dala tam tvůj melj z příspěvku.
Noono , tak to je mi líto, ale tos nám neřekla, budeš se muset zaregistrovat znovu, nebo třeba manžela, aby to nebylo divný ![]()
MARIKO - jsem taky moc rada, ze je vse ok, sice nevim presne co ti bylo, nejak jsem to nedohledala, ale kazdopadne je fajn, ze ti je dobre
![]()
JOLMI - prosim te a kdy jsi mela ty ty pohyby?
tutinka Dyť já ani nevěděla, že nějaký peníze můžu vyhrát
![]()
Hele, doufám, že ležíš v posteli a dodržuješ klid na lůžku ![]()
Jo a abych tě potěšila, tak pohlaví budeš vědět dřív než já
![]()
tutinko
Jen neboj, všechno dobře dopadne a ty budeš mít z nás všech to nejkrásnější mimčo ![]()
terro mě na gyndě řekla, že snad v 20.týdnu na velkým UTZ.. Ale někteří doktoři jsou šikovní a jsou schopní to říct i dřív…
Noono , tak jsem se na uzlíčku taky zaregistrovala a dala tam ten tvůj mail, co jsi psala…
![]()
Šmarjá holky..Ale já to sem nedávala, abych soutěžila o nějaký penízky
Mě se líbila ta relaxační hudba a navíc časák pro nastávající mamči mi přišel fajn…
Ale když to teda vyhraju, tak uspořádám nějakou pořádnou těhu párty ![]()
Terro na přelomu 16 a 17 týdne, u posledního 16+2 /u těch prvních dvou znám datumy, ale jsem zdechlá to počítat/ - prostě na začátku 17-tého
a pohlaví mi minule řekl přesně v 15+0 - ale já myslím, že mám na sono fakt hodně, hodně šikovného doktora ![]()
Mariko - to je dobře, že jste v pořádku. Doufám, že teď už dr. nebude dělat problémy s neschopenkou
.
Terro - mě dr. minule řekla pohlaví v 16tt, tak doufám, že se to příští týden zase dozvím. Pohyby jsem cítila na přelomu 17/18 tt. Teď zatím nic.
Co se týče sourozence, tak Evička nechce o miminku ani slyšet. Tajně doufám, že to zatím jen nechápe
. Co myslíte holky? Rozumí tomu nebo ne?
Katiku , těžko říci, ale myslím si, že moc rozumu z toho malá ještě nemá… Četla jsem radu, že až půjdeme s miminkem domů, máme dát staršímu sourozenci nějaký dárek jako od miminka, že prý to pak lépe nesou…
Ahoj koťata,
tak jak je?? Tak jak jsme si pořád přály, ať je hůř, tak teď můžu říct, že je mi venku až zima, což teprve ty povodně ![]()
Moc děkuji za Vaší podporu, už je mi dobře, jen se modlím, aby to v po dopadlo vše dobře. Jsem totiž samej průser, to by jste nevěřily, co se mi zase před chvilkou stalo, jak asi už víte, mám psa, velkýho, tedy ona moc velká není, ale 20 kg má…no, ležela jsem a ona se po mě prošla, došlápla na mě, na bříško dolů, zadní packou, já vypla břicho, ale stejně mám strach, nemohlo to nějak ublížit mimčovi?? Ach jo, já jsem samej stres ![]()
NO, holky, přeji Vám hlavně zdravíčko, aby i vaše miminka byla ta nejzdravější, protože je to to nejdůležitější. Zkuste mi někdo napsat a uklidnit mě…
JInak Vám ještě jednou děkuji za podporu… ![]()
Mariko: Já mám 25 kilovou Larinku
, ale naštěstí pochopila, že teď se na paničku neskáče ani se na ni neleze a podobně. Je to živel.
Jinak doufám, že ti Dr. napsal neschopenku!