prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
689
3.7.06 11:11

Noono …i s adaptérem a autosedačkou vyjde na 14.000,–…to se mi nezdá tak moc…zjistila jsem, že v Bambuli mají lepší ceny než na netu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.7.06 11:12

berhu
Gratuluju ke kontrole :! Řešili jsme tady v poslední době tvrdnutí bříška a naše drahé polovičky- jak moc nás zlobí :lol:
To je vše, co mě teď hned napadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
3.7.06 11:16

A teď koukám kočárky a chůvičky :lol: taky už jsme skoro v půlce tak máme nejvyšší čas 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.7.06 11:17

Petarka
My doufám po kočárku nakonec sahat nebudem. Nedokážu si dost dobře představit, jak v zimě tady budu vláčet kočárek…Zá:,–(ně to tady pořádně neprotahují, max silnice a navíc jsme dole pod docela strmým kopcem. Tak to snad vyřešíme šátkem a babyvakem… A kdyby to náhodou nešlo, mám vybranej buď Deltim Ligeroo nebo Dorjan Cross Country a to je trošku jiná cenová relace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
3.7.06 11:21

NOONA moc ti dekuju za povzbuzeni!Mame to podobne!Rodice chlapa jsou od Plzne a my jsme v ML.Bol.Taky jsme premysleli to udelat jen se svedkama,bylo by to nejlepsi,ale jsme na to asi meky!Nase stavbu ted brzdi firma a denne se hadame,protoze na ne muj chlap neumi dupnout.Zato doma!To dupe kvuli kazdy blbosti.Vybiji si vztek doma.Mam pocit,ze si vubec nerozumime. :( No snad bude lip!Zenska preci vydrzi vsechno.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
3.7.06 11:33

Brookyna tak to jsem rada,zes dala vedet!To je opravdu maly dosah!Pra:,–(ko je pravda ze kdo se nevda,se nikdy nerozvede,ale ja jsem asi jeste ze stare skoly.Taky si trochu myslim pomuzeme s tim zdanenim a navic stavime barak,kterej je psanej jen na chlapa.MUsel si vzit hypoteku jeste za svobodna.Tak prece nebudu splacet hypoteku,aniz bych nemela na barak narok ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
3.7.06 11:44

Noona …já si to nějak neumím bez kočárku představit…hlavně se těším, jak vždycky vyšoupnu piškotka na dvorek aby spinkal na vzduchu a to asi bez kočárku nepůjde…navíc my bydlíme v takovém „ďolíku“, že když je náledí, tak bych se jen s babyvakem asi bála, že uklouznu a upadnu a tak…ale díky za tip…jdu se na ten tvůj výběr mrknout.....

Jo…holky…jak jste na tom s váhou???? Já už mám pupiště jak blázen a 6 kilo nahoře…ale je fakt, že jsem na začátku vůbec nezvracela, takže nic nešlo dolů :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
3.7.06 11:53

Noona …tak jsem na ně koukala a vypadají dost pěkně za super cenu, ale my trváme na tříkolce, protože jak tady u nás (skoro na vesnici i když v Praze :D ), tak na chatě na Slapech to prostě se čtyřkolkou není tak pohodový :cry: …tím, že je okolo nás teď spousta miminek, tak jsme si to vyzkoušeli a fakt to stojí za to, si ty 4 tisíce připlatit…ale kdybych bydlela na sídlišti jako třeba moje máma a nikam ven do přírody nejedila, tak je fakt, že by to stačilo…hlavně ten Dorjan se mi moooc líbil a koukala jsem, že ho dokonce nějaká paní nabízí v bazaru za 4.000,– a to je paráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.7.06 11:53

Dandulak Jen vydrž, chlapy jsou prostě takoví…Fungujeme jako hromosvody :?
Petarka My bydlíme v paneláku, takže na dvorek by to fakt nešlo :lol: :lol: :lol: Max na balkón a tam bych ho asi přes balkónový dveře nedostala. Mno uvidíme. Plány mám, teď čekám, jak to všechno dopadne :wink:
Dobrý je, že ten Dorjan má hodně věcí navíc zdarma, co ostatní kočárky moc nemají… Ale Maka od nás z diskuse na něj dost nadávala, co jsem četla v diskusi o kočárcích…
Jinak já zatím nepřibrala ani deko, ale pupek mám fakt už hroznej.. Horko těžko se už pro něco ohnu na zem 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
3.7.06 12:47

Sakra pročítám diskusi o kočárcích a zjišťuju, že se na každém něco najde…chjooo…asi už raději přestaneme hledat a zůstaneme u vybraného :?

Noona …ani deko???…šťastná to žena :lol: …ale já už taky přemýšlím o botách bez tkaniček :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
3.7.06 12:51

Petarka,
a jakej?? Určitě už jsi to psala..ale já tu nebyla… Já bych chtěla Deltim Voyager…a na ten jsou teda jen hrozný recenze…ono..na Deltim jsou obecně hrozný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
3.7.06 12:52

povídej,povídej,co jsi našla špatného na HOCU?
potřebuji také rady! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
3.7.06 12:58

tak teď mě zrovna potešili, protože jsem se dopracovala na pár příspěvků, kde náš vysněný Hoco Tornado jen chválej :lol:
Jen u Hoco Bif Food (ale ten stejně nechcem :) ) je prý problém s origoš nánožníkem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
3.7.06 13:00

No..jediný, co mě říkala kámoška, že je na Hocu špatný je, že je prej uvnitř dost malej. Svou holčičku tam mohla s tou taškou dávat jen do 3 měsíců…pak už bez tašky:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
3.7.06 13:06

Berhu …dočetla jsem se, že se z tý tašky dají vyndat ty umělý výstuže a hned je širší a jak jsme měřili včera v krámě, tak je ta taška na miminko skoro stejná, jako klasická korbička na kočár…jojo, Libertu asi nic ve velikosti nenahradí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí