prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2226
4.7.06 11:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.7.06 11:15

Teda to mě podrž…neříkejte mi, že jí nebylo vůbec nic…tomu se ani nechce věřit…i když byly miminka schovaný za žebrama, tak musela nabírat, nebo jí něco muselo tlačit, ne?.....nechápu… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
4.7.06 11:20

Pra:,–(ko tak jo, pokusím se dostavit mezi tou 10-11 /samo jestli bude ještě počasí/ - vynalezu někde mobil a prozvoním…
To jsou vždycky takové jobovky, s tím těhotenstvím… ty ženské musí být totální ignorantky, jinak si nedovedu vysvětlit, že to kopání a stěhování zejména ke konci jim připadá jako střevní činnost . A schováni za žebry - no to časem budou všechna mimina - to moje už nemá do toho daleko, když mi žebra začínají v úrovni pupku :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
4.7.06 11:26

Brokyna
Tak to je síla :lol: I když už jsem podobný případy už slyšela. Většinou se jedná o hodně obézní ženský, který normálně ani nemenstuujou a jsou tak tlustý, že pupek ani nepoznají 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
4.7.06 11:27

Pra:,–(ko,já na genetice už také byla,ale my jdeme z jiného důvodu. Jelikož jsme po IVF a měli jsme ICSI,tak nám budou dělat náběry a podle výsledků,jestli nepůjdu na plodovku.
dřív chodila každý po ICSI,dnes naštěstí ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.7.06 11:30

sslunicko neboj…všechno bude v poho…když už toho tolik absolvuješ tak to by bylo aby nebylo, ne?! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
4.7.06 11:31

sslunicko a ono je po IVF větší riziko nějakých genetických úchylek 8O :?: To bych nečekala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
4.7.06 11:33

Čauky maminy,zdravím po delší odmlce ,jen vás pozdravím a zase jedu :lol:
Jolmo ,proč si se rozhodla jít na amnio :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226

Petarka a Noona
Dokážu si představit, že to ženská zjistí dýl… (jako já až v 8 týdnu :oops: ), ale nevědět o těhotenství celých 9 měsíců - „notabene“ když čeká dvojčata :! :! :! To je fakt divný :roll: Už jenom to, že rostou prsa, musí mít pohyby (dvojnásobný) a vůbec všechny ty příznaky - a že jich je požehnaně :) Prostě angličanky jsou divný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226

Leno123 Jolma se tam rozhodla jít, protože je stará :P :D :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
4.7.06 11:34

Jo ,stará 8O :?: Tak to já jsem taky a co jako :?: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
4.7.06 11:37

Holky, ta Jolma nám dala co, ale za to můžu já, když se tak blbě ptám, že Jolmo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446

Kočky ,tak já zase pádím,zdravím všechny a doufám,že jste v pořádku ,Jolmo ,tak držím palce ,já jdu na testy za týden ,tak uvidím,třeba budu muset taky 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892

Brokyno díky za vysvětlení :lol: :lol: :lol:
leno já nevím, když nad tím tak přemýšlím, tak možná nejspíš proto, abych ulehčila svému dr. aby pak neměl špatné svědomí, protože já jsem přesvědčená, že prcek je vpořádku a žádný jiný rozumný důvod nenacházím - já vím, že tenhle je teda dost blbý :roll: :oops: ale od soboty mě dost trápí stahování dělohy, tak nevím, jestli si z toho nakonec neudělám kontraindikaci pro odběr :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
4.7.06 11:38

Lena123 to právě o sobě Jolma sama prohlásila (tedy že byla mezi staré zařazena), ale my jsme se tomu tady právě dost nasmály (měkké i - jako my všichni, nebo tvrdé y - jako my ženy??? :oops: )…

Leno a Jolmo jste MLADICE!!!!!!! :wink: :P :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital