Poradna duly
Jana Čurdová
Teda to mě podrž…neříkejte mi, že jí nebylo vůbec nic…tomu se ani nechce věřit…i když byly miminka schovaný za žebrama, tak musela nabírat, nebo jí něco muselo tlačit, ne?.....nechápu… ![]()
Pra:,–(ko tak jo, pokusím se dostavit mezi tou 10-11 /samo jestli bude ještě počasí/ - vynalezu někde mobil a prozvoním…
To jsou vždycky takové jobovky, s tím těhotenstvím… ty ženské musí být totální ignorantky, jinak si nedovedu vysvětlit, že to kopání a stěhování zejména ke konci jim připadá jako střevní činnost . A schováni za žebry - no to časem budou všechna mimina - to moje už nemá do toho daleko, když mi žebra začínají v úrovni pupku
.
Brokyna
Tak to je síla
I když už jsem podobný případy už slyšela. Většinou se jedná o hodně obézní ženský, který normálně ani nemenstuujou a jsou tak tlustý, že pupek ani nepoznají ![]()
Pra:,–(ko,já na genetice už také byla,ale my jdeme z jiného důvodu. Jelikož jsme po IVF a měli jsme ICSI,tak nám budou dělat náběry a podle výsledků,jestli nepůjdu na plodovku.
dřív chodila každý po ICSI,dnes naštěstí ne!
sslunicko neboj…všechno bude v poho…když už toho tolik absolvuješ tak to by bylo aby nebylo, ne?! ![]()
sslunicko a ono je po IVF větší riziko nějakých genetických úchylek
To bych nečekala…
Čauky maminy,zdravím po delší odmlce ,jen vás pozdravím a zase jedu ![]()
Jolmo ,proč si se rozhodla jít na amnio ![]()
Petarka a Noona
Dokážu si představit, že to ženská zjistí dýl… (jako já až v 8 týdnu
), ale nevědět o těhotenství celých 9 měsíců - „notabene“ když čeká dvojčata
To je fakt divný
Už jenom to, že rostou prsa, musí mít pohyby (dvojnásobný) a vůbec všechny ty příznaky - a že jich je požehnaně
Prostě angličanky jsou divný ![]()
Holky, ta Jolma nám dala co, ale za to můžu já, když se tak blbě ptám, že Jolmo ![]()
Kočky ,tak já zase pádím,zdravím všechny a doufám,že jste v pořádku ,Jolmo ,tak držím palce ,já jdu na testy za týden ,tak uvidím,třeba budu muset taky ![]()
Brokyno díky za vysvětlení
![]()
leno já nevím, když nad tím tak přemýšlím, tak možná nejspíš proto, abych ulehčila svému dr. aby pak neměl špatné svědomí, protože já jsem přesvědčená, že prcek je vpořádku a žádný jiný rozumný důvod nenacházím - já vím, že tenhle je teda dost blbý
ale od soboty mě dost trápí stahování dělohy, tak nevím, jestli si z toho nakonec neudělám kontraindikaci pro odběr ![]()
Lena123 to právě o sobě Jolma sama prohlásila (tedy že byla mezi staré zařazena), ale my jsme se tomu tady právě dost nasmály (měkké i - jako my všichni, nebo tvrdé y - jako my ženy???
)…
Leno a Jolmo jste MLADICE!!!!!!!
![]()