Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky tehulinky,
tak i ja zdravim z procesu, prisla jsem se juknout co mi zase uteklo. Je tady nejak veselo, jsou tady nejaky parmeni, vypada to na anglicany a zpiva cela ulice tak nevim o co go.
Jak se vsechny mate? ja zacinam silne uvazovat o tom, ze bych od srpna zustala doma, pro zmenu pry jde tchyne do prace, takze nebude ani hlidani, a nekdy mi tvrdne brisko, takze mam strach, znam to, mela jsem to i Olikem, snad to bude ok, ale asi je lepsi se setrit, do toho vseho jsem jeste nastydla a to v sobotu jedeme na tu dovcu, tak jsem fakt zvedava jak to bude vypadat.
Jdu docist co mi uteklo
![]()
Krásné dobré ránko! ![]()
Tak se už hlásím zpět z Prahy. U tchánovců to bylo super. Jen mě to hrozně zmohlo. Jak fyzicky, tak psychycky a neměla jsem vůbec sílu se sem připojit. Prcek se celej den hrozně vrtěl, až se mi z toho vlnilo břicho
Asi se bude rád předvádět
To má asi po mamince ![]()
Tchánovci se mi smáli, že budeme mít dvojčata, nechtěli mi věřit, že mám termín až na konci listopadu. Tak doufám, že to nebude nějakej malej obřík ![]()
kristynab Já se ráda podívám, jestli sem dáš odkaz ![]()
Terra Já jsem doma od začátku a vůbec toho nelituju. Jsem doma spokojená.
Tak pěkný zbytek volna!
Dobre ranko tehulky,
tak jak se mate, ja zase nic moc, i kdyz v tuhle chvili je nachlazeni trosku lepsi, uvidime jak to bude vypadat vecer, protoze vcera to byl mazec. Nemohla jsem vubec pres rymu spat, a taky jsem mela tak sucho v puse, ze jsem vypila asi milion l. vody.
rano jsem malem hodila s telefonem o zed, kdyz v 6 zvonil aby me probudil
ale vidina zitrejsi ko a potom dovca me docela uklidnuje.
Koukam, ze si tady zase dneska budu psat sama co?
kde se toulate berusky?
Ahoj,
tak já se zase hlásím z práce. Ještě že už je zítra pátek a pak dva dny volna, nějak mě to v práci zmáhá, ale do října to snad vydržím.
Tak Vám sem vkládám ten odkaz:
KRISTI - tak jsem si pekne ozivila vzpominky z prvniho porodu, to je teda neco, koukala jsem ze ta PA toho prcka docela rvala ven, no jeste ze jsem nemela moznost pri porodu koukat ze spoda, z vrchu mi to prislo vsechno takovy jednodussi.
Terro: My čekáme první miminko, takže já jsem vlastně viděla co mě čeká, ale hned jsme si s manželem řekli, že jsme rádi, že tohle neuvidíme. A taky mi přišlo, že to miminko docela rvali ven.
KRISTY - rekla bych ze kdyz si to clovek proziva, ze to je uplne jine, nez kdyz to vidi, ted na to jukala kolegyne a taky rikala, ze mu hrozne rvali hlavicku, me to prislo treba u meho porodu, ze to slo tak nejak samo, nebo jestli tim, ze jsem tam nevidela, jestli mu taky takhle pomahali - nevim, kazdopadne i pri tom nastrihu jsem koukala jak hodne krvacela, me potom praskla zilka a to byl teda ficak kolem, mam spatnou srazlivost tak meli honku
![]()
Terro: Uvidíme jak to v tom prosinci dopadne, já se tedy ani tak moc nebojím bolesti, ale prostě si nedokážu představit jaké to bude, ale stejně pak za to vše člověk dostane ten nekrásnější dárek v podobě miminka.
Já bych pak chtěla masírovat hráz a být bez nástřihu, ale uvidíme, třeba to bez něj nepůjde.
KRISTY - ja jsem o masazich hraze u Oliho vubec neslysela, nevim, treba to ted taky zkusim, i kdyz ten nastrih jsem vubec necitila a byla jsem na druhou stranu i rada, protoze po nem to byl fakt fofr. Kamaradka rodila ted druhe a uz ji nestrihali, ale ma zase problem s tim, ze je porad hrozne uvnitr roztazena, takze pujde na nejake vnitrni stehy. Na jednu stranu to siti te potom stahne a co se tyka treba sexu tak je to fajn, ale kazdy ma jine zkusenosti a jiny nazor. Neboj, ja uz jsem asi tyden po porodu vubec o zadne bolesti nevedela, prislo mi to jako hrozne prirozena vec a byla jsem na sebe hrozne hrda, ze jsemt o dokazala - ze mam dite.
![]()
Terro: My se na miminko strašně moc těšíme, už aby byl alespoň říjen a já byla už doma, pak to začne podle mě rychle utíkat, jak se budou blížit Vánoce, uvidíme jak ten porod dopadne, ale bolest se dá určitě vydržet. A hlavně budu mít u porodu manžela, takže i to mi hodně pomůže.
Tak jsme to teď s manželem skoukli. A jsem ráda, že tohle neuvidím
Vypadá to docela děsivě. Taky mi přišlo, že to mimčo dost rvali ven. Netušila jsem, že tomu doktoři takhle pomáhají, myslela jsem si, že jde samo..
Manžel naštěstí názor nezměnil a stále chce u porodu být ![]()
Holcinky, myslim, ze kdyz je chlap u porodu tak je to opravdu hrozne velka pomoc, ten muj tam byl taky a vsem okolo to doporucoval a je fakt, ze hodne znamych premluvil, co treba nevedeli jestli jo nebo ne, ted taky rikal, ze urco pujde, jen kdyz nebude treba nahodou hlidani, tak to budu muset zvladnout sama - ale to se doufam nestane, prijde mi ze s zenskou jednaj taky uplne jinak kdyz tam je s nekym a kdyz sama.
KRISTY - pro me bylo nejhorsi cekani tech poslednich 14 dni, to se neskutecne vleklo. Cele tehu mi prijde ze hrozne rychle utika, nedavno jsem si delala metrik a byla jsem ve 4tt, hruza jak to leti!!!
Terro: Taky mi přijde že to strašně utíká, přijde mi jako bych si vzala poslední prášek někdy předměsícem a ono to bylo už začátkem března a teď je červenec, myslím si, že i to léto poměrně rychle uteče a bude podzim.
Teď jsem se vrátila z oběda a měla jsem sýrkové karbanátky s bramborem, ale zase jsem tomu moc nedala, takže váha je pořád u mě stejná a už se začíném bát, abych pak nenabrala třeba 6 kilo za měsíc.
KRISTY - to ja jsem si rano dala jogurt od MEGGLE a vubec mi nesedl, mam ted radeji takove ty klasicke, jako FLORIAN atd, proste hodne smetany. No s tema kilama se netrap, ja mam nahore uz 4KG!!!!!!!!! A to mam pocit ze moc nejim a jeste jsem hodne zvracela, tak fakt nevim cim to je, asi bych koukala, kdyby mi zitra dr. rekl, ze se treba dvojcatko schovalo nekam pod zebra
ale myslim, ze budu mit jen jednoho burtika
![]()