prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
689
7.7.06 11:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
7.7.06 11:03

a ještě:

www.prenatal.cz

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
7.7.06 12:29

Děkuju :wink: Prodiskutuju s tatínkem a někam se objednáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
7.7.06 13:45

Tak já už to dneska pomalu balim… Ještě mě čeká nákup, na což se moc těšim, když je mi od rána tak pěkně blbě :? No snad si neuříznu nějakou ostudu a ve zdraví dorazim i s nákupem domů…

Všem přeju hezký víkend, odpočívejte a užívejte sluníčka (snad nám vydrží, když je ten víkend).

Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
7.7.06 14:13

Ahoj,
koukám, že se bavíte o 3D ultrazvucích, původně jsem na něj chtěla taky jít, ale nakonec jsme si řekli že ne, chceme mít jako překvapené pohlaví miminka i jak bude vypadat. Jinak je to ale moc hezká památka, kamarádka na něm byla a posílala mi fotky a vypadá to moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
7.7.06 17:33

Nazdarek tehulky,
tak se hlasim po kontrole, mimisek je v poradku, podle UTZ jsem 15+1 a TP mam podle UTZ 28/12, tak kdo se v tom ma vyznat. Chtela jsem fotecku, ale mam jen takovou divnou, protoze mimisek je do podkovy dovnitr briska, takze se nechtel moc fotit, ale podle dnesniho UTZ to vypada, ze Oliver bude mit BRASKU, jsem hrzna, proste jsem to nevydrzela, ale pry se to upresni priste. Ale asi tak na 60%je to kluk, rikala jsem si, ze ten muj chlap proste holky neumi. No tak treba priste. Tak jdu po dovolene na TT, vysledky budu mit uz za tyden, coz je super, a pak jdu 1 tyden v srpnu na kontrolu, protoze jsem rikala, ze cekat dalsi mesic je hrozny. Tak abych byla v klidu, tak budu chodit casteji, ted teda hlavne i kvuli tem TT.

Tak zlaticka moje, dekuju za drzeni palecku, uz mam zase na chvilku klid.. Mejte se moc krasne, opatrujte briska a vsem preji uspesne kontroly!!!! Zitra frcime na dovcu takze budu az 16/7. Bude mi smutno. Mejte se krasne slunicka. Papa Terra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
7.7.06 18:55

Čaiky maminy ,jen vás jdu pozdravit a zase mizím,budu to tak dělat asi celé prázdniny,pokud bude počasí,občas se zastavím doma ,ale jinak jsme s dětma na chalupě,vedra jsou děs,ale tam na vesnici se to dá ,gratuliji k úspěšným kontrolám ,já se asi objevím po kontrole ,snad je to OK,vždycky mám před kontrolou nerva :lol: :evil:
Tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
7.7.06 20:31

Noono dneska jsem byla s Pra:,–(kem na bazéně - myslela jsem, že to tam nevydržím, ale nebylo to tak strašné, jak jsem se obávala /určitě i díky Pra:,–(ku :wink: / - zmiňuji to proto, že Pra:,–(ko používá látkové pleny a nemělo na 1,5 r. Šímu kočár, ba odcházelo s ním v šátku, tak to určitě jde zvládnout, fakt ti to přeju :wink: :wink: :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
7.7.06 20:35

Ahoj holky,

ztracena ovce se hlasi zpet do stada… :wink: po tydenni „dovolene“ - vareni na detskem tabore - se jdu zregenerovat dlouhym posilujicim spankem, jen hodim na snuru prvni varku vypraneho pradla.

Slibuju, ze se vas pokusim alespon letem svetem docist, abych byla „in“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
8.7.06 09:59

Ahojky zdravím!
Měla jsem dva dny Roba doma, tak jsme vyrazili na zahrádku a grilovali a piknikovali. Dneska nás čeká další grilovačka u kamarádky.

Mimi se ozývá cca 3× denně, jak kdy :D většinou po snídani a večer u TV.

A koník zlobivec, utekl z výběhu na chatě, sešel do sousední vesnice na návštěvu kamaráda, tak ho tam necháme, dokud tam nepojedu já. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
8.7.06 10:40

Tak tehulky,
hlasim se pred odjezdem na dovcu naposledy. Cekam na kluky az prijedou s umytym autem, abychom nejeli jak cunata, vsechno zabaleno a ja jsem zrala si jit dat dvacet. Uplne me to zmohlo. Tak se mejte moc krasne, opatrujte briska a ja se zase prihlasim za tyden. Krasny vikendik a hezke pocasko. Papa Terra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
8.7.06 10:43

Terro šťastnou cestu a krásnou dovolenou, opatrujte se !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
8.7.06 13:06

Ahoj těhulky! Mně včera to koupání tak zmohlo, že už jsem k PC ani nesedla a rovnou se vybulila do postele :-) Pokud se některá z vás chystá někam k vodě, doporučuju vzít s sebou Jolmu, protože má slunečník ! :)
Tutinko to máš fajn, že cítíš pohyby, já zatím pořád nic.
Terro, hezkou dovolenou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
8.7.06 13:18

Jolmo, našla jsem jednu fotku, na které má Šimon necelý měsíc a je v šátku:
http://www.fotoalbum.quick.cz/…521e00fa.jpg /> Kvalita snímku ovšem nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
8.7.06 13:21

Ahojky :D

Tak jsem založila diskuzi o kočárku z netu z Německa a teď koukám, že tady mám přímo pod nosem Pra:,–(ko :oops: :wink: Zdaj se mi tam kočárky levnější, ale nechci objednávat úplně na blind…nemáš, prosím tě, dobré zkušenosti s nějakým německým netovým baby-obchodem?? Díky :wink:

Zítra se zas vracíme do přehřátý Prahy :evil: 9 dní na chatě uteklo jak nic :cry: Ale za 2 týdny se stěhujeme, huráá, tak aspoň něco :D

Ve čtvrtek jdeme na TT, snažim se nebát. A bříško mi nějak skokem vyrostlo :lol: A párkrát jsem měla pocit, že cítím prcíka, ale spíš to byly střeva 8) , je ještě brzo, ale uvidíme, až se bude hýbat nezaměnitelně, třeba…

Všem vám přeju dobré výsledky testů a kontrol, na který čekáte a pěkný víkend :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí