Poradna duly
Jana Čurdová
Velchi v žádném případku nejsi za špatnou…já kdybych nebyla doma kvůli IVF hned, tak bych to asi taky řekla až později a vůbec bych se tím nezabývala.....vždyť všichni říkají, že těhu není nemoc, tak proč to hned všude hlásit (kromě teda situace, kdy máš radost a chceš se tím mooooc pochlubit
)…je to v poho…udělala jsi dobře a šéf se k tomu postavil sqele…vůbec bych se tím netrápila
![]()
Velchi , ale ne, nejsi za špatnou… Myslím, že nás to spíš pobavilo…
Jinak chápu - říci to šéfovi je mnohdy horší, než říci to rodičům…
Holt budeš muset dělat postupně časové korekce, aby to překvapení nebylo tak veliké… ![]()
Tak to jste mě uklidnily ![]()
Díky moc za podporu a máte pravdu, byla jsem od začátku tak ráda a natěšená že nebýt zkušebky řeknu jim to všem hned…
ale znáte to.
Taky jsem byla z něj moc překvapená že mi řekl hlavně aby ti bylo dobře a vše proběhlo v pořádku, to bych od českého šéfa nikdy neslyšela… ![]()
Moc moc moc díky,
Jdu volat doktorce na ten tripple.. jestli už jsou výsledky držte mi palec.
Míša
tak tripple mám v pořádku, to je jediné co mi sestřička řekla… tak předpokládám že je to v pohodě ![]()
JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
![]()
Velchi .....super.....to chce oslavu…co třeba kefírek na zapití?????
![]()
Zdravím po „dovolené“ v Holandsku. bylo to utrpení. Likvidovat barák a stěhovat vše!!!!!!!!!!!1300km daleko je utrpení a natož starýmu zmatenýmu, sklerotickýmu a jak jsme pocítili, tak vůči nám i zlýmu člověku, jako se projevila manžova babička… Nesmělo se vyhodit ani Ň !!! Stejně jsme vyhodili moc věcí a moc se jich vezlo a poveze do Čech, kde je vyhodí někdo jiný pozděli!!!
Dost, o tomto už končím.
Trochu jsem pročetla zpět vaši diskusi, o plenkách - látkové x jednorázové, o porodech apod. Já teda jsem pro pleny jednorázovky - abyxch se někam připojila. Používali jsme je i ve špitále, už před 9 lety a kolem jsme balili podle potřeby pleny byvlněné - kvůli nožičkám. Jinak nemají žádný špatný vliv na vývoj kyčliček u dětí a pokud je třeba širší balení, tak doktor právě doporučí dodat 2-3 pleny obyč. Tak asi tak.
Jinak v tomto týdnu mám ty kontroly a UZ na 20tt, ale nevím, jestli se nebudu muset přeobjednat, protože mi včera téměř vybouchlo auto a nemám čím jezdit. Budu muset někoho poprosit, zad by mě odvez aspoň na autobus anebo se přeobjednám.
Zatím čau, jdu vařit něco k obědu - za zásob které skoro nejsou…
SEZNÁMEK
HANNAH85 — 31 let — Královéhradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.7./14.7. Šlojma NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 18.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 24.7. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 21.7.
PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 18.7./8.8. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola ??? KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 31.7.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 14.7.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola ??? JOLMA — 37 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.7.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 25.7.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola 12.7.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 20.7.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola ??? SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — 13.7. Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 13.7. Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 11.7.
KATIK — 31 let — Jablonec nad Nisou — čeká druhé mimčo — TP 23.12. — kontrola 2.8.
MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 26.12. — kontrola 11.7.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 17.7./26.7.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 24.7.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 17.7. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 20.7.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 19.7.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ??? TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola první týden v srpnu
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola ??? STRITEK — ? let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola ?
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host
Tak slavím to ledovým čajem
a tvarohovou Activí ![]()
za chvilku stejně půjdeme na oběd tak s enebudu přecpávat, je fakt že po prvních 3 měsících se mi norma hladu a chuti nějak ustálila, a nemám moc chut na cokoliv.. hlad jo.. ale ne moc často, přijdu si najedená docela pořád
a to nejím tolik jako předtím
jen tak abych neměla hlad a cítila se fajn
a přibrala jsem jen něco okolo jednoho kila
jupíí
teda ale neberte to tak že držím dietu, jen se snažím nepřecpávat
už i tak mi moje kyčle říkají že jsem dost těžká ![]()
zatím
Míša
Nazdárek holky!
Tak se po delší době hlásím ![]()
O víkendu jsme byli u našich a noťase jsme zapoměli doma ![]()
Bylo to supr, budoucí babička dokonce viděla prcka v akci, začalo se mi vlnit břicho
Tak z toho byla úplně na měkko.
Celou neděli jsme strávili v bazénu. Sice supr, ale zase se mi vrátila mykóza
Ale stálo to za to. Není nic lepčího, než po dešti hupsnout do bazénu s teplotou vody větší než vzduchu.
Jinak teď jsem se vrátila z kontroly, vše OK. Prcka jsem viděla cca 3 vteřiny. Dr. měla skluz-čekala jsem tam hodinu, tak jen zkoukla srdeční ozvy, vyfasovala jsem zase něco na mykózu a koukla se mi na děložní čípek, když mi pořád tvrdne břicho- prý naprosto ok ![]()
A příští úterý jdem s manželem do Gennetu, tak se snad konečně dozvíme, co to vlastně máme za podnájemníka ![]()
Jdu dočítat, co jste o víkendu napovídali ![]()
Holky, prosím , popište mi, co je tvrdnutí břicha??! Jsem asi blbá a nevím to. Mně občas pobolívá břicho všude možně, jakoby takový křeče, ale přisuzovala jsem to teď spíš jízdě v autě - s pásem a v těch 35stupňových vedrech, co v Holandsku byly…
Tak prosím napište mi to, abych kdyžtak na kontrole mohla mít nějaký dotaz.
jolmo Mno tak to mám radost, že to bez kočárku a s látkovýma plenkama jde ![]()
Ad jizva po porodu- hnus fialovej
. Doufám, že porodím přirozeně, tohle je fakt strašný ![]()
stazko Vítej po dovče ![]()
Pra:,–(ko Moc ti to s mimčem v šátku sluší
Jen nevím, komu víc
![]()
tutinko To máte nějakýho koně cestovatele, ne? Hlavně, že se mu nci nestalo a že je v pořádku. A vypadá to, že si i užívá, ne? ![]()
hannah85
Mě když tvrdne břicho, mám ho jako kámen. Nemám to v žádných kontrakcích nebo intervalech, pravidelně to začne večer, jdu s tím spát a ráno se s tím budím a povolí to až po ranní procházce se psem.
Ani to moc nebolí, prostě mám jen tvrdý břicho a pocit, že tam mám snad kámen ![]()
Velchi - gratulace k tripple testům a opravdu tě nepovažujeme za špatnou
. Mě jen pobavilo, jak jsi mu řekla, že jste to teď zjistili
.
A obdivuju tvoji vůli odledně jedení. Já jím skoro pořád. Zajídám tak ty svoje nevolnosti. Taky podle toho začínám vypadat
.
Hannah -mě když tvrdlo břicho, tak bylo fakt tvrdý jak šutr. Teda nevím jak jinak to popsat. Křeče a pobolívání to není. To mám teď taky. Většinou, když blbě vstanu, nejdu dlouho na záchod, nebo si „skřípnu“ břicho do kalhot
.