prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
12.7.06 07:55

Krásné dobré ránko!
Tady je úplně nádherně zataženo! Toho využiju a půjdu ještě na chvilku spát, v těch vedrech to dost dobře nejde :roll:
Leno Díky za vyřízení vzkazu. Hlavně, ať se jim svatba povede :wink:
sslunicko Taky už bych chtěla vedět pohlaví, ale musím si počkat na velkej UTZ. Moje Dr. takový věci nezkoumá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
12.7.06 09:01

Ahoj holky,
zdravím po ránu. Včera jsem byla tak uvařená, že jsem ani neměla sílu psát. A to trávíme dny na zahradě ve stínu pod stromem a v bazénu. Doma je jak v pekle. Dnes se zatáhlo a docela hodně fouká, tak doufám, že to vedro trochu vyvětráme.
Leno - gratuluju k holčičce. Já bych chtěla taky :D.
Sajso - to budeš mít tak brzy výsledky? Mě řekli, že na to mají deset dní. A vzhledem k tomu, že jsou dovolený, ať ani moc nedoufám, že by to bylo dřív :( . No stejně tam v pátek zkusím zavolat.
Noono - hezký oblečky a pes :D . Koukám, že nakupuješ spíš na chlapečka :D .
Tutinko - tak jak :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.7.06 09:06

Hezké teplé ráno,

Katik , já doufám, že tak brzo výsledky mít nebudu… :roll: Byla jsem na odběru v Gennetu, když to vychází pozitivně, volají sami co nejdřív… Ale ptala jsem se a sestra mi řekla, že výsledky sice samozřejmě budou posílat mému gyn dr., ale jestli je chci vědět dřív, ať si zavolám za 3 dny… Takže když nebudou volat sami, a já doufám, že ne, zavolám tam v pátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
12.7.06 09:19

Dobré ranko maminy.....tak mám za sebou noc plnou vášní…milášek se mi nějak nemohl hnout, tak jsem ho o půlnoci nechala odvézt sanitkou a představte si…už ve dvě mi ho vrátili :lol: …takže jsem dneska pěkně nevyspalá…asi využiju toho, že je pod mrakem a trošku se v klidu prospím :wink:

Leno …tiše závidím holčičku…taky bych chtěla, ale dr zatím říkal, že to spíš vypadá na bimbase :cry:

Noono …pěknej štěk…taky máme takovýho doma, ale oblíkat jsem ho ještě nezkoušela…pak taky něco přidám do albíčka :lol: 8)

Takže krásnej den......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.7.06 09:33

Zdravím po ránu…
Včera jsem vůbec nestíhala, protože jsem spěchala stihnout všechno, ať mohu mít dva dny nohy na stole - dnes ráno jsem byla na té amnio. Samo o sobě to není nic hrozného, dokonce jsem dostala dvojí pochvalu /no, takovou mužskou :roll: / - od dr. že jsem ani nepípla a od muže, že jsem se ani nepohla - nebylo proč, fakt to vůbec nebolelo a všechny mé strachy jsou strachy o prcka, ne o mě :? . Výsledky a tím pádem i další kontrola Noono budou 26.7.
leno já jsem pořád čekala, kdo mi tu ženskou vyfouk - a už je to jasné :lol: 8) . Je tady ale nějaká spravedlnost :?: 8O - ty tři holky a já tři kluky - a tak jsme to mohly mít hezky napůl :wink: . No nic, máš u mě ty holčičí oblečky, jestli budeš chtít :lol: .
Jdu poctivě ležet, mějte se hezky, večer se možná ozvu. A pijte, tohle je jediné období, kdy do sebe fakt celkem bez problémů ty 2,5 l denně dostanu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
12.7.06 09:39

Sajso - 3 dny, to je rychlost. U nás taky volají, když je to positivní. Mě tentokrát udivilo těch 10 dní. To bych byla v 18 tt a to už jsem minule měla po amniu :roll: . Tak v pátek zavoláme a uvidíme :) . Snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
12.7.06 09:44

Tak výslekdy ještě nejsou, je to normálně týrání!!!!!!! :cry:
Už mám fakt dost. 8O
Mám to zkusit po obědě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.7.06 09:51

Jolmo , odpočívej! A my držíme palce. :)

Katik 10 dní je fakt hodně… Není mi jasné, co by tam s tím těch 10 dnů dělali… Minule jsem koukala, když mi dělali ty odběry v 11.týdnu, že to měli hotové ten samý den… Prostě se oddělí plazma a hodnoty si myslím, že měří nějaký přístroj…

Tuti , ty tě teda napínají… Držíme pořád, neboooj… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
12.7.06 10:13

Sajsa - tady to posílají do Liberce do laboratoře, tam to vyhodnotí a výsledky pošlou dr. do těch deseti dnů. Do laboratoře se volat nedá :( .

Tutinko - to už uteče. Určitě to bude dobré.

Jolmo - taky držím palce :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.7.06 10:17

Katik , tak to bude ono… V Gennetu si to odeberou, zpracují, takže proto ta rychlost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
12.7.06 12:12

Ahoj děvčata :)
Leno, blahopřeju k holčičce, já mám pocit, že u nás to bude zase kluk :)
Jolmo, ty jsi hrdina, já se bojím už teď, jak to zvládnu a to mám ještě týden čas :(
Petarko, co vlastně bylo tomu tvému chlapovi, že se nemohl pohnout?
Ta vedra mají podle novin trvat ještě měsíc, za takové situace se mi zdá naprosto nesmyslné jezdit na jih k moři, kde je ještě hůř, nicméně počkám do září, třeba ještě ráda pojedu :)
Ještě že jsem pořád u maminky, všude dobře, doma nejlépe, v přízemí je chládek, nemusím vůbec vystrčit noc, na zahradu chodím jen brzo ráno a večer. Včera jsme dali Šimonovi do bazénku čistou vodu a on nelenil a vykakal se do ní, tak jsme mohli napouštět znovu :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
12.7.06 12:20

Ahoj holky!

Tak se hlásím trochu dýl než obvykle, ale měla jsem krušný dopoledne. Volal mi Dan (to je on, mého srdce šampión :lol: ), že byl s Alfíkem jako vždycky venku (náš kocourek - sice bydlíme v paneláku, ale venčíme ho jako psa, protože on to vyžaduje :D ) a normálně mu zdrhnul. To ještě nikdy neudělal, i když ho pouštíme na volno. Řekl, ať se s ním rozloučim, protože už ho hledá přes hodinu a kocour nikde. No a tak jsem plakala a plakala… Do toho mi sem chodili různí občani, protože je úřední den (a když mě viděli, tak byli i milý :P )… A asi po hodině mi Dan volal znovu, že když už to vzdal a vracel se celej zchvácenej domů, tak to naše milovaný koťátko sedělp před panelákem přímo před naším vchodem… Myslela jsem si, že na sídlišti by se určitě ztratil a on ne!!!!! Sice na těch toulkách ztratil kšíry, ale to neva, hlavně že ho máme doma :! Jsem absolutně šťastná, i když je to divočák a je dost ostrej (kouše, škrabe a vrčí jako pes :D ).. Ale je to moje láska :wink:

A jinak Leno gratulace k holčičce (JÁ CHCI TAKY!!!!!!) :lol:

Jolmo ty hezky odpočívej a neboj, bude to dobrý :! :! :!

Noono asi Ti vážně hrabe :lol: ale pejsek je k sežrání :wink:

Tuttinko ty to čekání nějak vydrž… I když možná už něco víš, ne???

SSlunicko máš pravdu, jsme na tom dost podobně… A kdy tedy dorazíš do Plzně na zmrzku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.7.06 12:32

zdravím po delší době:o))

máme se docela dobře… až teda na ty vedra:o(((( to je humáč.. jo na další KO a velkej UTZ jdu 3.8. - teda v 21tt… no potvora dr. má dofču a vůbec ho nezajímá že su napnutá jak špagát, co to bude:o)) ale taky myslím že kluk… nevím proč… ale uvidíme

mě je to fakt jedno, jen jsem zvědavá:o)

pohyby –ů- no nevím, myslela jsem že už je cítím, ale nejsem si jistá, tak ještě beru jako že nic… Michala jsem cítila v 18tt, tak uvidíme (kámoška co je podruhý těhu mi dokonce říkala, že první cítila v 18 a druhý až 21 tt… )

tak se mějte hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
12.7.06 13:04

Holky, zdravím vás. Včera mi nešel net a dnes jsem teprv teď přijela z UZ. Byla jsem v okresní nemocnici (doktoři si takhle prý pacientky posílají pro sichrovku, aby to tan Uz viděl taky někdo jiný). Dr ale nebyl moc sdílný, jen řekl, že vše je OK. Podle papírku, co poslal pro mého dr. jsem vyčetla, že Šlojma je asi o 2-3 dny větší než podle výpočtu.
Kontrolu u svého doktora mám zítra, tak z něj zkusím vytáhnout něco dalšího.

Jdu dočíst včerejšek a dnešek, ať jsem trochu v obraze.
Mějte se hezky a přežívejte vedra ve zdraví… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
12.7.06 13:10

Brokyno,tak to mám hodně podobnou historku. Nám takhle zdrhnul kocourek ve středu,jak bylo to volno.
On také chodí ven s kšíry a vodítkem,ale jen na zahradu (máme baráček).
Zdrhnul a také to nikdy neudělal. Pořád jsme doufáli,že dorazí,bohužel nic. Hledali jsme celé ty volné dny. Měla jsem strach,že se někde s tím vodítkem zamotal.
Obrečela jsem ho. V sobotu jsme se rozhodli,že vyvěsím plakáty. Hned se chytli nějaké děti,že ho viděli a začali nám zjišťovat informace.
Za celý den,ale nic. Večer jsem byla s kamarádkama v Martisnké na pizze a když jsem se vraceli domů,tak jsem objeli jednou ves,ale nic.
Pak jsem jela pro miláčka,který byl někde s klukama a zase mě při návratu napadlo objet ves. Našli jsme ho. Totálně vyplašeného,vyhládlého a zamotaného do kšír.
je to také náš plašan,ale od té doby je jak mílius. sežral konzervu na posezení a spal 2dny v kuse!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí