prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
12.7.06 15:30

Letí to strašně moc 8O 8O 8O A z toho začínám mít strach, jak to všechno strašně letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
12.7.06 15:33

Jo,to máte pravdu,člověk pořád říka,že je čas ,ale už ho zase tak moc nezbývá :lol: ,i když přežijeme-li to léto,tak máme skoro vyhráno :roll: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
12.7.06 15:54

Tak se loučim, mam padla… Teď mě ještě čeká oběhat úřady :? To nesnášim :evil: Snad budu do sedmi doma. To pak padnu a umřu :wink:

Tak pááááááá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
12.7.06 16:12

Taky se loučím,tak se zase někdy objevím :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.7.06 17:14

tutinka nás s těmi výsledky pěkně napíná :roll: 8O - určitě už někde oslavuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
12.7.06 17:23

No, to je cela ona....... :lol: :lol: Ahoj vsechny!!! Konecne se u nas vybourilo a tak muzu na net. Mela sem strach, aby nam neshorel, protoze nasim znamym se to stalo :idea:
Holky, zkusene maminy, reknete mi, jak by ste popsaly pohyby. Asi 2 dny me poboliva (to je ale blbej vyraz, poboliva) bricho, tak chytam podezreni, jesti to nemuze ten prcek natahovat nozky?!? :wink: Ale je jeste asi brzo, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.7.06 17:35

stazko pohyby nepobolívají, jsou to takové lehké šťouchance a když je cítíš poněkolikáté za sebou, ttak si uvědomíš, že do toho břicha nepatří, tedy že nepatří k ničemu, co se v něm do té doby odehrávalo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
12.7.06 17:50

stazka
Tady bylo prd a ne bouřka, natožpak nějaký déšť :roll:
jen tu hrmělo a foukal vítr, tak jsem aspoň vyvětrala :wink:
S těma pohybama to bylo u mě zvláštní. Najednou jsem měla takový divný tlak v břiše a když jsem si lehla a jakoby protáhla svaly na břiše, tak jsem najednou ucítila, jak se tam vevnitř něco hýbe :wink:
A to mi zůstalo dosud. Jen když mám takovej divnej tlak v břiše, tak vím, že můžu čekat pohyby. Asi mě prcek upozorňuje, že se právě probudil :lol:
A poslala jsem ti SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
12.7.06 17:59

Holky já vás nenatahuju, já je prostě nevím :cry: , oni je nemají… Prý dovolené a ať zavolám v pátek, mě asi omejou, už mám nervy někde… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
12.7.06 18:11

tutinka
Mno jo..dovolený :evil: :roll: Zkus ti i zítra odpoledne. A neboj, určo všechno bude ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
12.7.06 18:13

Noono: Zítra je 13. a ne že bych byla pověrčivá, ale nechám to na pátek, aspoň se stihnu uklidnit, zítra jedu na oslavu do práce, tak mě snad nesežerou. Kolegyně, co odchází se loučí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
12.7.06 18:27

Tutinko - sousedka byla na odběru ve stejný den jako ty, dnes si volala a řekli jí to samé. Mě minule řekli výsledky až po třech týdnech (byly Velikonoce) :evil: . Ale jinak chápu, jak ti je, já jsem taky byla na prášky :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.7.06 18:28

tutinko to je teda fakt super, dovolené… :roll: pokud vím, tak se musí po kultivaci ty výsledky pravidelně odečítat, nemůžou to tam nechat ležet někde na stole, takže spíš se to někde zadrhlo papírově… stejně je divné, že máš volat, já jdu rovnou k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.7.06 18:29

katik a proč tys byla na amnio? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
12.7.06 18:41

Jolmo - měla jsem pozitivní tripple testy. Spočítali mi riziko DS 1:160.
Odběr se u nás dělá v Liberci a posílají to do laboratoře do Prahy. Pro výsledky se může volat přímo tam. Jinak to samozřejmě posílají zpět do Lbc, ale tam to mají tak za další týden :roll: . Já měla výsledky fakt za tři týdny a to jsem si volala přímo do laboratoře. Vždycky mi řekli, že to ještě není hotové a ať si zavolám další den. Tak teda nevím, co tam s tím dělali :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí