Poradna duly
Jana Čurdová
Brokyno, já, rodilá Chebačka, vím, co to je studená fronta od západu
Jenže teď už jsem pražská navátina a zrovna v horku mě to tu dost se…
já se také těším na tu středu,tedy jestli nás to tu opravdu zasáhne!
Ahoj,
tak já se hlásím z práce a to vedro je hrozný, nedělá mi to vůbec dobře, celý víkend jsem proležela, protože mi pořád nějak není dobře, ale pořád doufám, že to brzy přejde.
Jinak my zatím kočárek vybraný nemáme, máme několik favoritů, ale nevím který, chtěla bych aby se na ten podvozek dal dát jak klasická korbička, tak sporťák i autosedačka.
Máte někdo zkušenosti s výměnou korbiček?
Ahojka holky
tak od rána si to tu v práci chladím,ale asi budu muset brzy zastavit klimu, protože mám už několikátý den náběh na rýmu, a nevím jestli je to alergie nebo prostě obyč rýma ![]()
Mám pěkně dočervena očička a taky mi semtam kýchne.. no ale co, člověk to musí vydržet ne? Na rýmu stejně není pomoci ani léku natož teď když jsem těhula.
taky tu popjímím chlazený čajík… protože pít horký čaj by mě asi položilo.
Dneska jsme měla chvíli pocit že ačkoliv sedím tak omdlím, nevím jestli to znáte. Já totiž normálně neomdlívám a ani to nezažívám, asi je to jen tím vedrem… mám pocit.
V pondělí ráno jdu na Internu a EKG.. prý je to potřeba kvůli rpůkajdě.. tak jsem zvědavá jak dopadnu, doufám že dobře.
V úterý se jdeme konečně podívat na náš nový byteček do kterého se v říjnu stěhujeme a ve čtvrtek jdeme na KO. Myslím tím příští týden ![]()
Bříško už začíná vykukovat trošku
ale nevím jstli je to tím že už jsem v 17 tt.. nebo tím že mám poslední dobou trochu zácpu… ![]()
Holky co na to funguje víc běhat a jíst víc ezeleniny?? ![]()
A taky mě z toho vedra pobolívá levá kyčel.. tak doufám že to nid nebude.
A Pražandy kam chodíte na cvíčo?? Já s enemůžu rozhodnout jestli koupit DVD nebo chodit někam osobně…
Díky za tipa.
Jinak kočárek je stále nerozhodně asi zvítězí forma toho ž ekoupím podvozek a hlubokou vaničku na dítě a autosedačku, a potom na jaře a nebo začátku léta koupím sportovní část.. co vy na to??
Předem díky
Mějte se zatím hezky
páčko
Míša
Čágo holky,hlásím návrat z kontroly,jsme úplně v pořádku ,máme 16 cm ,TP odpovídá a na 90% čekáme holčičku
![]()
Výsledky TT testu budu vědět za týden ![]()
lena moooc gratuluju to už je macíček ![]()
takže princezna to je hezký.
měj se hezky
Míša
Holky, moc gratuluju ke kontrolám ![]()
Leno Takže první holčička v prosinci ![]()
brokyno s těma žílama ti to nezávidím ![]()
Holky, já už vím, proč nemůžu přibrat..Všechno vypotím
Tady doma teď máme 30 stupňů
to je na umření…
Z toho vedra mi asi začíná fakt hrabat..No koukejte samy
![]()
http://sklad.obrazku.net/…14327901.jpg /> http://sklad.obrazku.net/…26227995.jpg /> http://sklad.obrazku.net/…84528021.jpg
Ahoj holky,
tak jsem dnes absolvovala odběry na TT, doufám, že nebudou zítra volat… ![]()
Leno , gratuluji k holčičce!!
![]()
Noono , pěkné fotky…
Mě dnes také dorazil balíček z mimibazaru, jedna paní tam rozprodávala výbavičku, kterou nepoužila, tak mám tři krásné věcičky… Mám závazek s dalšími nákupy vydržet až než budu vědět jakou barvu, ale vždy na něco pěkného narazím, nemohu odolat a stěhuje se to k nám…
![]()
Dobré ráno,hi,dnes jsem tu první,vůbec nemůžu v noci spát a přes den v tom vedru teda taky moc ne
,tak doufám,že se do porodu ještě vyspím,protože pak asi ne ![]()
Díky ,holky za gratulaci k holčičce,mám radost,teď se rodí snad samý chlapy,viď Jolmo
a já budu mít doma už třetí holku
![]()
Náš jediný syn to vzal naprosto v pohodě a prý se těší i tak
,ale ještě ,že ho máme ,alespoň jeden
![]()
ahoj Leni,já jsem tu už také dlouho!
tak ti také gratuluji k holčičce.
také bych už chtěla vědět,co to bude!
Ahoj Sluníčko,jak je
![]()
Holky ,mám zprávu od Danduláka ,KO prý v pořádku ,na krev jde 17.7 a na další kontrolu-velký UTZ 14.8 ,záznam do seznámku
![]()
Mají prý hodně běhání kolem svatby a stavby ,až bude mít čas ,tak se ozve ![]()
Jo,je celkem fajn (to celkem kvůli těm vedrům).
Už se těším až dorazí bratr z dovči a já si udělám volněji!
Včera jsem byla na hematologii,tak vše ok.
v pondělí jdu na genetiku.
SEZNÁMEK
HANNAH85 — 31 let — Královéhradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.7./14.7. Šlojma NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 18.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 24.7. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 21.7.
PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 18.7./8.8. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola ??? KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 31.7.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 14.7.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola ??? JOLMA — 37 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.7.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 25.7.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola DNES!!! VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 20.7.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola ??? SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — 13.7. Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 13.7. Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 21.8.
KATIK — 31 let — Jablonec nad Nisou — čeká druhé mimčo — TP 23.12. — kontrola 2.8.
MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 24.7.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 17.7. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 20.7.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 19.7.
STRITEK — ? let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola ?
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 14.8.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ??? TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola první týden v srpnu
BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 3.1.2007 — kontrola 22.8.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 3.1.2007 — kontrola 17.7./26.7.
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host