Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
zdravim vas po ranu. U nas se teda nejake obzvlastni ochlazeni nekona!!
Celou noc i ted rano me porad tak divne popichuje v brichu jak sem to tady vcera popisovala. Mate to taky nektera, nevite, cim to muze byt?!? Sem z toho docela nervni, hlavne proto, ze sem pekne nastydla a mam strach, jestli to s tim nema souvislost?!?! ![]()
Pra:,–(ko mě zaujala hlavně ta první variace… Náááádhera
Jak já se těšim, až budu taky takhle fotit toho našeho „bobka“ ![]()
Stazko já teda nevim, ale mě taky občas trochu v břiš píchá a taky si (jako Pra:,–(ko) říkám, že je to tou dělohou… Ale pokud by tě pochybnosti pořád hlodaly, tak není nic jednoduššího, než cinknout dr. ![]()
Hezké dopoledne,
tak u nás je taky opět pařák, včera dopoledne popršelo a bylo fajně, ale odpo to zajelo do starých kolejí. A dnes v noci jsme měli dokořán otevřený okno a mě bylo nad ránem příjemně chladno.
Co se týká píchání, nepíchá mě vyloženě v břichu, ale občas pod levým prsem jakoby pod žebry při nádechu. Taky nevím, možná je to od toho že se hrbím…
Včera mě nahlodala kamarádka, tak jsem se před chvílí objednala na 3D UTZ a děsně se těším.
Katik vše nej k narozkám! Ať jste oba moc moc zdraví a šťastní.
katik taky přeji vše nejlepší - hlavně ať tě ty testy nevykolejí , zbytečně.
Tady nepršelo už ani nevím kdy a vedro je furt stejné, větrat se dá jen v noci. A počínaje dneškem nás čeká maxinávštěva, tak to bude sranda, protože je neplánovaná a dopředu jsem avizovala, že já tedy ležím a návštěva se musí o sebe starat sama
.
Dobré ranko berušky......
než zapomenu tak Katik všechno nejlepčejší ![]()
Ráno jsme jeli s tím mým chromajzlíkem k doktorovi, takže musím potvrdit, že bylo úúúúžasně, ale teď už je zase vedro jak v peci…a včera odpol tady sice lilo jak z konve, ale udělala se jen taková ta „prádelna“ a chládek až k ránu ![]()
Včera se tu někdo ptal, proč se ta moje polovička nemohla hnout…je to tak, že loni v listopadu ho prostě chytly záda a skončil na kapačkách a rehabilitaci s tím, že jakýsi problém se svalama…celkem se to upravilo i když občas se bolesti mírně vracely, ale v úterý se to objevilo zas a to tak, že jsem musela volat záchranku aby ho odvezli aspoň na nějakou injekci…tak zase kapačky a tak, ale aspoň ho objednali na magnetickou rezonanci, tak si myslím, že tam se snad konečně zjistí, co s ním je a co s tím…sakra potřebuju ho nejpozději v prosinci funkčního!!! ![]()
Ufff…to jsem se ale rozepsala…asi budu muset založit diskuzi s tématem drahé polovičky a jejich neduhy
![]()
Sakriš…zapomněla bych… Jolmo jsem ráda, že už to máš za sebou a všechno zatím v poho…jen se chvilku koukej flákat a doufám, že brzo písneš dobrý výsledky ![]()
Ahojky, tak jdu dneska na kontrolu a odběry na TT a jsem nějak nervozní…
Mimčo se poslední dny málo ozývá, tak mám obavy, jestli je v pořádku. Možná to jen nevnímám, protože na to nějak nemám čas ![]()
Holky, máte některá křečový žíly? Mně se na konci minulýho těhu udělaly na jedné noze, ne moc, ale teď se to trochu zhoršilo - asi tím teplem. Co s tím dělat, nevíte? Mám si koupit nějakou mastičku?
Jujko neboj…všechno bude určitě v poho.....
Já mám po mámě nejspíš dědičný křečáky, ale doteď se to nějak neozývalo.....teprve v tyhle dny se mi zdá, že jim neuniknu, ale jestli jsem dobře postřehla, tak je možný si nechat napsat podpůrný punčochy…i když v tomhle vedru to asi bude lahůdka nosit a můj dr. mě „potěšil“ s tím, že když k tomu máš dispozice, tak ti ani žádný krém nepomůže ![]()
Petarko no jo, do punčoch se mně teď fakt vůbec nechce
Zeptám se dneska doktora, co si o tom myslí…
Myslím, že u porodu se nohy musí nějak zabandážovat, aby se to nezhoršilo. Babička má na nohách křečáků plno, tak snad tak nebudu po těhu taky vypadat ![]()
Tak to kdyžtak písni…třeba bude mít jiný názor, než ten můj a podle toho se pak zařídím ![]()
No nic…je vedro, takže se přesouvám dolů do kuchyně, tam je líp…páček asi odpoledne… ![]()
Ahojky, než dočtu, tak hlásím, že jsme byli na konrole, nasosali mi krev na tripple - výsledky za 3 týdny
, ale jinak všechno úúúúúplně v pořádku. A přišla jsem na to, proč se nám mrňousek nikdy moc nehýbal, chodíme tam hned ráno, aby mohl se mnou manža před prací a já jsem nikdy nesnídala. Tak jsem dneska po cestě jedla haribo (macht kinder froh
) a pomohlo to. Boxoval, kroutil se, mával nám, strkal si ručky do pusy, držel se za kolínka, pak si kryl obličej, prostě furt se hemžil
A ležel si pěkně na zádech, hlavičku vpravo, nožky vlevo, pohodička největší Je správně velkej, hezky rovnoměrně. Femur má 2,9 a hlavička průměr něco přes 4, tak jsme ten zbytek dopočítali zhruba na 16 cm A obvod bříška 11,4 Srdíčko už není tečka, ale je vidět správný tvar, viděli jsme zase páteř a močový měchýř, jen kam vede ještě vidět neni
Znovu jdeme 3.8. a to už to být vidět musí, to budeme 19+6… Já se těšim ![]()
Ptala jsem se na porodnice, tak mě zrazovala jenom od Vinohrad, jinak je to prej prakticky stejný, ale doporučila mi se registrovat v Podolí, když to chtěj, a že pak se stejně uvidí… Tak to udělám a půjdu si jich později prohlídnout víc a dám na instinkt
Stejně to bude podle toho, kde bude volno ![]()
A zapomněla jsem si říct o mg, protože mě chytaj v noci křeče do lýtek, tak holt něco koupim a příště.
Jdu dočítat ![]()
Teda zaměněný mimina jsou fakt neuvěřítelný, co tam proboha dělali ??? Já jsem si naštěstí pamatovala hned od prvního kontaktu s malou po porodu jak vypadá, měla jsem přesně vrytej do paměti nosík s takovejma bílejma tečkama (to pak zmizí), číslo mně PA hned ukázala, že má i malá stejné abych se nebála…No ještě že si toho ta maminka všimla.
Katik Krásné narozeniny, hodně štěstí a zdravé miminko !!! ![]()