Poradna duly
Jana Čurdová
Sajso tak si zkus z www.stahuj.cz stáhnout tu nejnovější verzi, zřejmě se pokouší o upgrade, protože o ní ví - mně se to myslím taky nainstalovalo samo, akorát jsem si pak dodělala tu češtinu.
Tak jsem se vykvajzla na úklid a spinkala až do teď
Krásný spinkání v tomhle počasí…Venku stále zataženo ![]()
Holky, já budu teda doplňovat do seznámku i pohlaví. Buď kluk, holka nebo překvapení. U jolmy a Berhu (mimochodem gratulace
) doplnila kluka, víc si nepamatuju a jsem obrovsky líná projídět X stránek zpět. Tak kdyžtak hlaste
A u Leny mám holku ![]()
Sajso na UTZ jdu v úterý. taky jsem zvědavá, jestli se potvrdí holka. Už nejen vy mi říkají, že to u mě vypadá na holčičku
![]()
Co se týče ICQ. Já používám jinej program- Mirandu. Funguje na stejným principu, ale není tak náročný na pamět PC a na místo na disku
A vypadá líp graficky, žádný přiblblý ikony ![]()
Já jsem zkoušela komunikátory různé, ale většinou mě děsně štvaly…
Sajso tak jsem zvědavá, jak nám ta s.r.o. funguje, už se brzy dočkáme
.
já to mrskám, ta vypadá pořád dobře…http://spolecnost.blesk.cz/pages/zoom.php?idimg=22140&foto=http://img.blesk.cz/blesk/imgnew/BLESK/2006/07/14/15-1-sara-mimino.jpg
Jolmo a Sajso s těma typama na obědy jste mě potěšily. Mám chuť na obojí… Dám si tedy květák s tvarohovejma knedlíkama
![]()
Noono to je dobrej nápad s tím doplněním… Už abych Ti mohla nahlásit holčičku
Ba né, je mi to jedno, ale holčička je holčička ![]()
Noono hned jak v úterý dorazíš, musíš nám napsat, jak to dopadlo… Jsem napnutá jak kšandy… ![]()
Jolmo , už jsem se rozhodla, že to přeinstalujeme, tohle mě rozčiluje…
Jinak mi ICQ celkem vyhovuje, slyšela jsem ještě chválu na Skype…
Sára vypadá dobře nějak pořád… Ale nedělej si iluze, tyhle celebrity než po porodu vyfotí, tak se namalujou a učešou, takže to neber až tak… ![]()
Brokyno , těhu chutě jsou holt těhu chutě…
Já květák radši s bramborama, ale proti gustu… ![]()
Sajso já používám oboje, ICQ i Skype - podle toho, jestli se mi chce nebo nechce mluvit
, ale na Skype se mi ty textovky nelíbí, holt zvyk je železná košile…
Já myslím, že kdyby byla zdrchaná, tak ani make-up nepomůže ![]()
No a teď mam chuť na lipo a mam tu jen bonpary… Chjo, co budu dělat??? ![]()
Sajso
No jasně, že dám hned vědět
Taky jsem hrooooozně zvedavá ![]()
Mám pocit, že těch ohlášených kluků tady máme už celkem hodně
Jestli budem mít Ďuďanku, tak to aby jí manžel hlídal jako oko v hlavě
![]()
Jolmo , však oni ji taky nefotili hned po porodu, to byl pouze článek v novinách, že „včera porodila“. My taky zdrchané nebudem, neboj… ![]()
Brokyno , máš jedinou možnost - sugesci. Dej si bompari a soustřeď se na to, že je to lipo… ![]()
Noono , ani se nedivím…
Taky se snad dočkám… ![]()
Ta rada se sugescí je fakt dobrá
Noono mohla bys zkusit, jestli to funguje i jinde /mám kluka, mám kluka, mám kluka
/.
Jdu si holky na chvilku lehnout, mějte se zatím…
Tak jsem se konečně dovolala na účtárnu. Nemohli mi to proplatit, protože lístek na peníze byl vystavený 29.6. Doplatěj mi to příští měsíc. Tak jsem si oddychla ![]()
Zlobí mi tu pes, musím s ním ven. Tak zatím pa.