prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
14.7.06 12:36

Sajso tak si zkus z www.stahuj.cz stáhnout tu nejnovější verzi, zřejmě se pokouší o upgrade, protože o ní ví - mně se to myslím taky nainstalovalo samo, akorát jsem si pak dodělala tu češtinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.7.06 12:39

Tak jsem se vykvajzla na úklid a spinkala až do teď :oops: :lol: :lol: :lol: Krásný spinkání v tomhle počasí…Venku stále zataženo :wink:
Holky, já budu teda doplňovat do seznámku i pohlaví. Buď kluk, holka nebo překvapení. U jolmy a Berhu (mimochodem gratulace :wink: ) doplnila kluka, víc si nepamatuju a jsem obrovsky líná projídět X stránek zpět. Tak kdyžtak hlaste :wink: A u Leny mám holku :wink:
Sajso na UTZ jdu v úterý. taky jsem zvědavá, jestli se potvrdí holka. Už nejen vy mi říkají, že to u mě vypadá na holčičku :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.7.06 12:40

Co se týče ICQ. Já používám jinej program- Mirandu. Funguje na stejným principu, ale není tak náročný na pamět PC a na místo na disku :wink: A vypadá líp graficky, žádný přiblblý ikony :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.7.06 12:43

Já jsem zkoušela komunikátory různé, ale většinou mě děsně štvaly…
Sajso tak jsem zvědavá, jak nám ta s.r.o. funguje, už se brzy dočkáme :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.7.06 12:45

já to mrskám, ta vypadá pořád dobře…http://spolecnost.blesk.cz/pages/zoom.php?idimg=22140&foto=http://img.blesk.cz/blesk/imgnew/BLESK/2006/07/14/15-1-sara-mimino.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
14.7.06 12:47

Jolmo a Sajso s těma typama na obědy jste mě potěšily. Mám chuť na obojí… Dám si tedy květák s tvarohovejma knedlíkama :wink: :lol:

Noono to je dobrej nápad s tím doplněním… Už abych Ti mohla nahlásit holčičku :wink: Ba né, je mi to jedno, ale holčička je holčička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 12:50

Noono hned jak v úterý dorazíš, musíš nám napsat, jak to dopadlo… Jsem napnutá jak kšandy… 8)

Jolmo , už jsem se rozhodla, že to přeinstalujeme, tohle mě rozčiluje… :roll: Jinak mi ICQ celkem vyhovuje, slyšela jsem ještě chválu na Skype…

Sára vypadá dobře nějak pořád… Ale nedělej si iluze, tyhle celebrity než po porodu vyfotí, tak se namalujou a učešou, takže to neber až tak… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 12:51

Brokyno , těhu chutě jsou holt těhu chutě… :lol: Já květák radši s bramborama, ale proti gustu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.7.06 12:54

Sajso já používám oboje, ICQ i Skype - podle toho, jestli se mi chce nebo nechce mluvit :lol: , ale na Skype se mi ty textovky nelíbí, holt zvyk je železná košile…
Já myslím, že kdyby byla zdrchaná, tak ani make-up nepomůže :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
14.7.06 12:55

No a teď mam chuť na lipo a mam tu jen bonpary… Chjo, co budu dělat??? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.7.06 12:55

Sajso
No jasně, že dám hned vědět :lol: :lol: :lol: Taky jsem hrooooozně zvedavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.7.06 12:58

Mám pocit, že těch ohlášených kluků tady máme už celkem hodně :lol: Jestli budem mít Ďuďanku, tak to aby jí manžel hlídal jako oko v hlavě :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 12:59

Jolmo , však oni ji taky nefotili hned po porodu, to byl pouze článek v novinách, že „včera porodila“. My taky zdrchané nebudem, neboj… :wink:

Brokyno , máš jedinou možnost - sugesci. Dej si bompari a soustřeď se na to, že je to lipo… :lol:

Noono , ani se nedivím… :wink: Taky se snad dočkám… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.7.06 13:00

Ta rada se sugescí je fakt dobrá :lol: :lol: :lol: Noono mohla bys zkusit, jestli to funguje i jinde /mám kluka, mám kluka, mám kluka 8) :lol: :lol: /.
Jdu si holky na chvilku lehnout, mějte se zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.7.06 13:06

Tak jsem se konečně dovolala na účtárnu. Nemohli mi to proplatit, protože lístek na peníze byl vystavený 29.6. Doplatěj mi to příští měsíc. Tak jsem si oddychla :lol:
Zlobí mi tu pes, musím s ním ven. Tak zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí