prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19075
14.7.06 18:33

Asi tu nikdo nejste, ale tak slíbila jsem, že Vám dám vědět takže je toooooooooooooooooooooooooooo

KLUK! :D

PS: Sajsi podle čeho jsi vydedukovala tu holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 18:45

Tutinko ,
gratuluji! Myslím, že na tom budeme stejně… Holčička byla můj první pocit, když jsem koukla na tebe s bříškem. I když v průběhu odpoledne jsem byla čím dál zviklanější, ale první slovo… :wink:

Jak se bude jmenovat už víte?

Tím pádem jsi Pra:,–(ku nenarušila její metodu, to teda asi jen já jsem kverulant. :wink:

Je fajn, že nám tu nenarušuješ zajetý trend - tady snad budou samí kluci (teda krom Leny a Noony :wink: ), já to teda zatím nevím, ale myslím si to a Jolma taky… 8) Takže pokud to bude holčička, budu moc ráda a moc překvapená, ale bude tu mít dost ženichů. A když to bude chlapeček budu moc ráda, překvapená ani ne, ale holky nebojte, nevěstu jsem mu už našla, takže souboj o holčičky má o jednoho aktéra méně… :lol:

A Tuti, co manžel na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
14.7.06 18:57

Robo, mi na večeři řekl, že si myslí, že to bude kluk. A pak jsem mu dala bačkoroponožky-modré, tak se už jen smál, že se trefil :wink:
Ale jinak na klukovi netrval, jen říkal, že jsem o mimi často mluvila v mužským rodě, tak že to vadedukoval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
14.7.06 18:58

Jinak vyhrála to Jolma! I pra:,–(ko se nechala zvyklat (taky neodhadnu jaké mám vlasy, ale už spíš tmavší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 19:01

Úplně nejlepší bude, až ty bačkoroponožky už bude nosit viď? :wink:

Jak tak sleduju ty vedra, říkám si, že prosinec je ideální měsíc… Vedro už nebude (teda doufám :lol: ) a až přijdou další budou už mimísci mít půl roku… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 19:03

Jojo, Jolma má bod! :lol:

Pra:,–(ko jsem zmátla tím, že jsem tmavovlasá a mám malou blondýnku… 8) :lol: :lol: Ale myslím, že jí to vadit nebude, aspoň jsme se pobavily… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
14.7.06 19:04

Sajso: to víš, že se na to těším! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
14.7.06 19:06

S tím vedrem máš pravdu. Dneska to vypadalo nadějně, a zas je to zpět!

Jinak ty bačkůrky jsou fakt k sežrání :D škoda, že nemám digifotův přístroj, bych je sem šoupla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 19:08

Tuti , já taky… :) Prohlížela jsem tu malé hadříky a říkala si, jak to bude hezké, až je bude mimi nosit… Jen už jsem zapomněla, jak jsou malí, když se narodí. Když se mi dostane do ruky něco v mini velikosti - třeba ta 50, říkám si, že to tomu dítěti bude malé… :lol: A zatím Káje byla 56 velká… :wink: Myslím, že letos je to podruhé v životě, co se těším na zimu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
14.7.06 19:13

Já teď teprv začnu nakupovat :D , už se těším!

No nic, musím se rozloučit, jdem s Robem koukat na Asterixe a Obelixe, tak se půjdu ještě umýt a napít a pokecat s mimísem, pěkně kope :lol: asi má taky radost, že ho nechcem vyhánět z bříška! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
14.7.06 19:19

Tutinko, tak blahopřeju ke klukovi, asi mě spletl ten bílý kůň :wink: :D
Jak jste se bavily o jídle, tak já jsem od rána měla jeden jogurt s müsli, pak krajíc chleba se šunkou a sýrem, pak půl banánu, dva talíře kulajdy, dušené hovězí s mrkví, dýní a bramborem, pak zbytek toho hovězího po studenu s křenem, 5 meruňek, pak jsem na zahradě obrala rybízový keř a teď jsme snědla další talíř kulajdy a dvě kolčka tlačenky s cibulí, octem a chlebem. A to ještě nejdu spát :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
14.7.06 19:21

Jo a ještě jsem zapomněla napsat tu čokoládu a kafe po obědě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 19:22

Tak hezký večer, Tuti… :)

Pra:,–(ko , já jsem si malovala, jak večer už jak zájezd nebudu a jsem. Dala jsem si točený salám s cibulí, další kus koláče a teď ještě melouna, v mezičase meruňky. Asi prasknu. :roll: A to ještě nejdu spát- mám tam mandle v čokoládě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 19:23

Tak koukám, že plány na večer máme všichni už jasné - Tutinka Asterixe a my s Pra:,–(kem jídlo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
14.7.06 19:37

No jo, mně nic jiného nezbývá, kdybych tu měla toho svého, taky bysme se spolu dívali na Asterixe nebo na hvědičky :) .
Mandle v čokoládě nemám, ale mám tam červené víno, jdu si nalít, páč mám hrozně nízký tlak 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí