Poradna duly
Jana Čurdová
Noono , rainbow budou na pařáky bezva a navíc je můžeš kombinovat s tričkama, aby ladily… ![]()
Jolmo , je fakt, že látkovky jsou jednorázově velká investice, ale zase když si řeknu nějakých 6-7 000,–, tak to za jednorázovky dám za půl roku…
No jo no, já jsem holt ten zdechloň, co to dá za kočár i za papírovky
. My fakt dost cestujem a neumím si představit, že bych řešila praní plín někde venku - např. hned po šestinedělí máme naplánované lyže. A kombinovat ty dva typy plenkování mi přijde, že se úplně ztratí ten efekt…
Já moc prášky nesleduju, akorát se snažím, aby byly bezfosfátový…
Jolmo , je jasné, že na cestování to není. Co jsem koukala, tak cesty holky řeší Moltexkama, což jsou jednorázové ekoplenky.
Bezfosfátových je dnes už dost. Já donedávna prala v Persilu… ![]()
No, tak na to mám málo ekologické šmýšlení, abych valila prachy do předložky „eko“ - teda ona je to asi přípona co
?!
Ahoj holky,
konečně nám zase funguje internet. Ve čtvrtek přišla bouřka a po ní to 2 dny nešlo. Už jsem měla absťák
. Tak jsem si ho spravila dočítáním.
Chci Vám všem poděkovat za přání k narozeninám. Jsem z toho úplně na měkko
.
V pátek jsem si volala na výstedky tripple testů a jsou negativní
.
Taky už cítím pohyby
.
Tutince moc gratuluju ke zdravému chlapečkovi.
Holky nechcete mi taky tipnout pohlaví? Já jdu na ultrazvuk až toho 2. 8. a jsem už tááák zvědavá
.
Katik ne že bych nechtěla, ale to je takové nějaké vnuknutí nebo co, nefunguje to na všechno a na všechny
, ale kdyby mě to popadlo, tak ti napíšu co si myslím ![]()
Katik , je to jak píše Jolma… Bez fotky a bez UTZ to nejde vůbec, mě osobně nejlíp funguje, když vidím tu ženu už s bříškem. To mi pak funguje docela dobře. Tipuju si takto u celebrit, co budou mít, když to teda tají… A docela vychází. ![]()
Holky jsou čarodějky a vnímavé duše ![]()
Já radši netipuju, asi mé logické (někdy
) myšlení převažuje nad intuicí ![]()
Tuti , něco na tom bude… Ale pšššt… Co když nakukuje někdo z inkvizice? ![]()
No my už jsme sa Sajsou právě tak staré, že nám už nezbývá než jen čarovat
. Já nepotřebuji fotky, dívám se někam do sebe, ale kam, to teda nevím… ![]()
Jolmo , to je pech, ještě o víkendu.
Přemluv mimíska a dej si paralen, pokud to nebude lepší samo…
P.S. Já jsem si právě vyčarovala plech úžasného koláče s vanilkovým krémem, jahodama a rosolem… Fakt ten věk má leccos do sebe… ![]()