prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
15.7.06 11:15

Noono , rainbow budou na pařáky bezva a navíc je můžeš kombinovat s tričkama, aby ladily… :lol:

Jolmo , je fakt, že látkovky jsou jednorázově velká investice, ale zase když si řeknu nějakých 6-7 000,–, tak to za jednorázovky dám za půl roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.7.06 11:19

No jo no, já jsem holt ten zdechloň, co to dá za kočár i za papírovky :roll: :wink: . My fakt dost cestujem a neumím si představit, že bych řešila praní plín někde venku - např. hned po šestinedělí máme naplánované lyže. A kombinovat ty dva typy plenkování mi přijde, že se úplně ztratí ten efekt…
Já moc prášky nesleduju, akorát se snažím, aby byly bezfosfátový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.7.06 11:24

Jolmo , je jasné, že na cestování to není. Co jsem koukala, tak cesty holky řeší Moltexkama, což jsou jednorázové ekoplenky.

Bezfosfátových je dnes už dost. Já donedávna prala v Persilu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.7.06 11:38

No, tak na to mám málo ekologické šmýšlení, abych valila prachy do předložky „eko“ - teda ona je to asi přípona co :oops: ?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.7.06 11:40

Nebo předpona? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
15.7.06 18:40

Ahoj holky,

konečně nám zase funguje internet. Ve čtvrtek přišla bouřka a po ní to 2 dny nešlo. Už jsem měla absťák :lol: . Tak jsem si ho spravila dočítáním.
Chci Vám všem poděkovat za přání k narozeninám. Jsem z toho úplně na měkko :D .
V pátek jsem si volala na výstedky tripple testů a jsou negativní :! :D .
Taky už cítím pohyby :D .
Tutince moc gratuluju ke zdravému chlapečkovi.
Holky nechcete mi taky tipnout pohlaví? Já jdu na ultrazvuk až toho 2. 8. a jsem už tááák zvědavá :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.7.06 21:02

Katik ne že bych nechtěla, ale to je takové nějaké vnuknutí nebo co, nefunguje to na všechno a na všechny :oops: , ale kdyby mě to popadlo, tak ti napíšu co si myslím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.7.06 21:06

Katik , je to jak píše Jolma… Bez fotky a bez UTZ to nejde vůbec, mě osobně nejlíp funguje, když vidím tu ženu už s bříškem. To mi pak funguje docela dobře. Tipuju si takto u celebrit, co budou mít, když to teda tají… A docela vychází. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
15.7.06 21:12

Holky jsou čarodějky a vnímavé duše :D

Já radši netipuju, asi mé logické (někdy :lol: ) myšlení převažuje nad intuicí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.7.06 21:15

Tuti , něco na tom bude… Ale pšššt… Co když nakukuje někdo z inkvizice? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
15.7.06 21:18

Sajsi: Ty jsi číslo! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.7.06 21:19

No my už jsme sa Sajsou právě tak staré, že nám už nezbývá než jen čarovat :lol: :lol: :lol: . Já nepotřebuji fotky, dívám se někam do sebe, ale kam, to teda nevím… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.7.06 21:20

asi mě trefí šlak… začíná mě pobolívat zub :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
15.7.06 21:23

Jolmo , cítím s tebou. Zuby jsou svin..... :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.7.06 21:30

Jolmo , to je pech, ještě o víkendu. :roll: Přemluv mimíska a dej si paralen, pokud to nebude lepší samo…

P.S. Já jsem si právě vyčarovala plech úžasného koláče s vanilkovým krémem, jahodama a rosolem… Fakt ten věk má leccos do sebe… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí