prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19075
15.7.06 22:11

Jolmi? koukalas na ty EMITEXy? Moc se mi líbí a 470,– není moc ne? Na zimu se bude hodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
15.7.06 22:14

Ahoj všem, byli jsme celý den na chalupě, pohrabala jsem kus louky, nasbírala litr borůvek a teď mě z toho bolí záda :)
Tutinko, cos jedla ?
Noono, 7 litru za plinky je dobrý joke :D :D :D Ale že jsi to ty, tak já je pak od tebe koupím, až s něma sekneš :wink: :D Ale ne, dělám si srandu, budu držet palce, ať ti to s nimi jde :)
Terro, Maxmilian je krásné jméno, takové císařské, to já bych chtěla k Šimonovi samozřejmě Matouše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.7.06 22:14

No, přesně ty mám na mysli - já jsem našla akční do sedačky za 390,–, což je pakatel a do sporťáku za 660,– . Ten sedačkový by mi stačil určo i do hluboké korby, ale pak jsem praštěná a byť mám fusak schovaný, tak se mi barevně nehodí do zamýšleného sporťáku, takže musím koupit nový, chápete :! :roll: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
15.7.06 22:15

SAJSI - to jsi me uklidnila, teda alespon trosku, stejne mam strach, asi jako kazda pred TT, no co se da delat, musim jen cekat. Jmeno vybral ten muj velkej zlobivak, ale me se taky libi, takze uz i rodinka vi, ze pokud se to potvrdi, tak bude Maxik, kazdopadne jsme s Olikem jeste pred dovolenou nakoupili modry dudlik a modre body s kacerem, to vybral malej a ma to v pokoji, rikal, ze musi koupit jeste male boticky. Je fakt zlatej.. Ja jsem taky jukala v Bambuli na ty fusaky do sedacky, me se to moc libi, na tu zimu to bude asi taky dobrej napad, a jelikoz mam po Oliverkovi ten klasickej s berankem, tak mam asi vystarano. Jeste zalezi na kocarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
15.7.06 22:17

Jolmi: Prozraď kdes našla ty za 390,– prosím 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954

Tuti , nabídnu zítra návštěvě, přeci jen sama bych to asi nezvládla…

Bacily ze zkaženého masa by se něměly přenášet vzduchem… Jsou střevní chřipky, Kája taky včera odpoledne zvracela, dnes ještě nebyla OK… Ale možná to bude jen přechodné, tak mě to občas potká, hlavně když se víc najím. :roll:

Jolmo , no jo, ale ty máš skoro 4 děti, ber to tak, že já mám jedno, z doby před 9 lety a přibyla spousta krásných věcí a některé chci domů… Kohoutek mám odjakživa… Kyblík bude novum a mimíkovi se v něm určo bude líbit… To bude večerní rituál. :) Fusak bych brala spíš zvlášť na to a to… Líbí se mi ten mrňavej do autosedačky… :oops:

Tak holky, držím palce, ať Jolmu přestane bolet zub, Tutinka přestane běhat a já jdu spát, Kája ráno vstávala v pět… :roll:

Hezkou dobrou noc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483

JOLMI - kde jsi ho nasla za 360,– 8O 8O to me taky zajima

PRASADKo - NONNa kupuje plinky za 7000,– 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.7.06 22:18

čau Pra:,–(ko - nechci tě viklat, ale jaké se k Šimonovi bude hodit jméno pro holku :wink: :?:
Terri testy budou ok, neboj a k Oliverovi se Maxmilián fakt moc hodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.7.06 22:20

Terri , chápu, já byla na tripplech tento týden a taky jsem byla lehce napnutá… Budeme držet palce.

Jo, já už taky mám modrý overal… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075

Sajsi: Tak pa!

Pra:,–(ko: To kdybych věděla, já moc nejím, dnes jsem ale hodně baštila nektarinky, že by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892

No, neříkal jsem to, že už jsem stará ?… už skoro všechno doma mám :lol: :!
Fusaky byly ještě včera na www.babylife.cz, ale ne že mi je vykoupíte, já ho hodlám pořídit až po výsledcích amnio… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.7.06 22:23

tuti podle mě jsou nektarinky ten správný tip, to maso by muselo být hodně jeté… a to byste snad poznali. Ale stejně jsi dobrá, já bych si tatarák nelajzla - můj muž ho zbožňuje a onehdá jsem ho dělala poprvé v životě, aniž bych jen ochutnala ! Musela jsem spoléhat na to, že řekl, že je dobrý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954

Já asi neodejdu… 8)

Jolmo , nejsi stará. Jen máš víc dětí. to je rozdíl… :)

Tuti , to může být i projímací efekt nektarinek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075

Jolmo: Tak tam jem koukala taky, ale já bych radši tu zavinovačku, a ta je za 470,–. Už jsem si na příští týden naplánovala návštěvu Ledčic, je to kousek za Neratovicema, tak tam snad dojet zvládnu, ale musím si ji objednat, ještě jsem to nedělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
15.7.06 22:26

Jolmo: já to nejedla!!!!!!! Jen jsem zalévala kytky v inkriminovaném bytě, dokonce bez přítomnosti bacilonosiče :lol: . Prý se přiotrávil, měl šílené bolesti a 39 horečku, což je u něj dost. Dostal injekci a prášky či co…
Já mám tatarák ráda, ale teď kvůli mimču neee! To bych byla blázen!

Sajso: Snad máš pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital