prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2483
15.7.06 22:27

JOLMI - dekuju za odkaz na stranky, zitra na to v klidu juknu.

JINAK moc vsem dekuju za podporu!!!! Jsem rada, ze se vam Maxik libi.

Na ty testy pobezim hnedle v pondeli at to mam za sebou, pry jsou vysledky do tydne.

JOLMI - ty mas takove zkusenosti, kdy jsi mela pohyby pri dalsich detech? Ja mam pocit, ze obcas neco citim, ale nevim jestli to neni jen sugesce. Podle UTZ jsem jsme jeste o tyden starsi. Nevim jestli mam menit metrik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.7.06 22:28

Já jsem předtím měla fusak autosedačkový a bylo to super, mě ty zavinovačky připadají podivné… a ještě s ušima :roll: . Ale proti gustu žádný dišputát :wink: .
Kam se nám ztratilo Pra:,–(ko? 8O
Sajso tak nikam nechoď, když se nám to tu tak hezky rozjelo - ještě jednu noc vydržíš ne :wink: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
15.7.06 22:29

Holky, ja zase miluju carpacio a tomu jsem neodolala ani v tehu, ale bylo hned na zacatku :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.7.06 22:29

Tuti , tak to by fakt nemělo být z toho…Když tam ani nebyl… Nektarinky budou viník. :wink:

Tak už jdu, dobrou všem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.7.06 22:31

Pra:,–(ko vymýšlí to jméno pro holčičku, jak jsi jí doporučila… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
15.7.06 22:31

Jolmo: já chci tu zimní bez oušek :lol:

Pa pa Sajsi !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.7.06 22:34

tuti sorry, jsem to přeslechla, žes to nejedla… tím pádem jsou to stopro nektarinky…
Terri já cítila pohyby u všech dětí +- stejně - v 17.týdnu. A metr bych nechala jak je - koukni na právě rodivší červenec, tam to lítá… někdy i o tři týdny, tak je to s metrem asi jedno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
15.7.06 22:35

SAJSI - dobrou noc!!!

Taky se mi libi ta zavinovacka do sedacky, ale i s tema ouskama, jukala jsem na ni uz v krame. Takze u me asi vyhraje, mozna bez ousek, ale zkusim to .

Jake ma jmena Pra:,–(ko pro holcicku? Moje tchyne byla krapet zklamana z dalsiho kluka, ale zvykne si - myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
15.7.06 22:36

JOLMI - ja jsem mela u Oliho pohyby hrozne brzo, nekdy koncem 16tydne. Takze by uz mohli pomalu prijit co - uz se nemuzu dockat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
15.7.06 22:37

Terro: Nepamatuješ si kolik stála v krámě? Jestli nás nevoděj za nos…
Maxik je krásný jméno, ach jo jak já jen to naše dítko pojmenuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.7.06 22:37

Aha, tak já mám zafixovanou jenom ušatou, na tu mám averzi… :wink: ale ne, mě to fakt nepřipadá moc praktické. … anebo se Pra:,–(ko naštvalo, že mu tu ženskou podsouvám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.7.06 22:39

Terri asi jsi narozdíl ode mne hubená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
15.7.06 22:41

já jsem nějaké minipohyby cítila už v 16tt, ale jistá jsem si byla až od toho18tt. Čekala jsem jepozději, dle statistik tak ve 20tt. Nejsem nejhubenější a přesto byly dřív, ale jsem ráda. Uklidňují mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
15.7.06 22:43

Ty jo jestli to byly nektarinky, tak to byla fakt síla… Takhle rychle jsem na záchod snad ještě neběžela… máme dlouhou chodbu :lol:
Te´d to je fa¨jn, tak snad to už bude v pořádku. Jinak špatně mi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
15.7.06 22:43

Ty statistiky totiž dělají na zápasnících sumo - neznám nikoho, kdo by na ně čekal tak dlouho :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí