Poradna duly
Jana Čurdová
JOLMI - dekuju za odkaz na stranky, zitra na to v klidu juknu.
JINAK moc vsem dekuju za podporu!!!! Jsem rada, ze se vam Maxik libi.
Na ty testy pobezim hnedle v pondeli at to mam za sebou, pry jsou vysledky do tydne.
JOLMI - ty mas takove zkusenosti, kdy jsi mela pohyby pri dalsich detech? Ja mam pocit, ze obcas neco citim, ale nevim jestli to neni jen sugesce. Podle UTZ jsem jsme jeste o tyden starsi. Nevim jestli mam menit metrik
Já jsem předtím měla fusak autosedačkový a bylo to super, mě ty zavinovačky připadají podivné… a ještě s ušima
. Ale proti gustu žádný dišputát
.
Kam se nám ztratilo Pra:,–(ko? ![]()
Sajso tak nikam nechoď, když se nám to tu tak hezky rozjelo - ještě jednu noc vydržíš ne
![]()
Holky, ja zase miluju carpacio a tomu jsem neodolala ani v tehu, ale bylo hned na zacatku
![]()
Tuti , tak to by fakt nemělo být z toho…Když tam ani nebyl… Nektarinky budou viník. ![]()
Tak už jdu, dobrou všem. ![]()
Pra:,–(ko vymýšlí to jméno pro holčičku, jak jsi jí doporučila… ![]()
tuti sorry, jsem to přeslechla, žes to nejedla… tím pádem jsou to stopro nektarinky…
Terri já cítila pohyby u všech dětí +- stejně - v 17.týdnu. A metr bych nechala jak je - koukni na právě rodivší červenec, tam to lítá… někdy i o tři týdny, tak je to s metrem asi jedno ![]()
SAJSI - dobrou noc!!!
Taky se mi libi ta zavinovacka do sedacky, ale i s tema ouskama, jukala jsem na ni uz v krame. Takze u me asi vyhraje, mozna bez ousek, ale zkusim to .
Jake ma jmena Pra:,–(ko pro holcicku? Moje tchyne byla krapet zklamana z dalsiho kluka, ale zvykne si - myslim.
JOLMI - ja jsem mela u Oliho pohyby hrozne brzo, nekdy koncem 16tydne. Takze by uz mohli pomalu prijit co - uz se nemuzu dockat!!!
Terro: Nepamatuješ si kolik stála v krámě? Jestli nás nevoděj za nos…
Maxik je krásný jméno, ach jo jak já jen to naše dítko pojmenuju…
Aha, tak já mám zafixovanou jenom ušatou, na tu mám averzi…
ale ne, mě to fakt nepřipadá moc praktické. … anebo se Pra:,–(ko naštvalo, že mu tu ženskou podsouvám ![]()
já jsem nějaké minipohyby cítila už v 16tt, ale jistá jsem si byla až od toho18tt. Čekala jsem jepozději, dle statistik tak ve 20tt. Nejsem nejhubenější a přesto byly dřív, ale jsem ráda. Uklidňují mě…
Ty jo jestli to byly nektarinky, tak to byla fakt síla… Takhle rychle jsem na záchod snad ještě neběžela… máme dlouhou chodbu ![]()
Te´d to je fa¨jn, tak snad to už bude v pořádku. Jinak špatně mi není.
Ty statistiky totiž dělají na zápasnících sumo - neznám nikoho, kdo by na ně čekal tak dlouho
![]()