Poradna duly
Jana Čurdová
JOLMI - pred tehu jsem mela 60kg a to pri me vysce 170 nebylo zas extra malo, ted mam uz 65kg. No jsem fakt zvedava. Dr. rikal, ze je prcek otoceny do podkovy dovnitr do briska, takze nevim kdy to prijde, ale pry placentu ma na prave strane nebo co a tak by to mohlo byt uz brzy, prave se tesim na to, ze budu taky klidnejsi. Teda doufam.
TUTI - v krame u nas teda v te Bambuli myslim byla okolo 500,– jukala jsem ze tam stoji 470,– coz si myslim, ze neni takovy rozdil, ale abych nekecala, az tam pujdu tak jeste juknu a pisnu presne, ale nevim, myslim, ze tech 500,– stala bez tech ousek, ale fakt nechci se nejak mystifikovat!
Jméno pro holčičku nemám, páč to bude kluk
Ale kdyby to náááhodou přece jenom byla holka, tak asi Eliška - po babičce.
Tutinko, záleží na tom, jestli ty nektarinky byly umyté a jestli jsi je třeba nezapíjela žinčicou, to se pak projímavý efekt zvyšuje.¨
Terro, fakt ! Taky jsem takhle kulila oči
Ale jsou to plenečky luxusní, to se musí nechat, z měkoučkého froté. Taky se mi líbí, ale jsem stará konzerva a navíc škrt, tak zůstanu asi u svých osvědčených čtvercovek ![]()
PRASADKO - o jake slo plinky? 7000,– je fakt ranec penez, za to mas dneska kocar!!!
Pra:,–(ko: Žinčicu jsem pila poprvé a doufám, že naposled na Slovensku v květnu, myla jsem je důkladně, ale asi to nestačilo…
Terro, já už nevím, myslím tots bots a ještě i jiné, musíš zapátrat o pár stránek dříve. A kočár za 7? Pche
My jsme kupovali předloni za 3800 a spokojenost je dodnes, jezdí jako drak a terén zvládá s přehledem, na rozdíl od těch nemožných trojkolek Jané a spol. ![]()
No tak jo Pra:,–(ko, nechci dráždit… šak za 3 týdny budem vědět, nebo možná i dřív, jestli nás navštívíš…
tuti to nemuselo být mytím, zrovna echt nejsou ani ty šlupky
Terro seznam plínek za tuhle sumu bude tak o cca 5 stránek dřív, tak se mrkni, je to asi tak 16 ks a nějaké kalhotky ![]()
Pra:,–(ko že ty máš ráda toho Wericha s tou lakomou Barkou ? ![]()
Zlaticka, tak snad na to narazim az vas budu procitat zpetne. Kazdopadne to je mazec, to jsou jako latkove nebo co?
PRASADKo - jaky kocarek jste poridili?
Ja se budu taky pomalu loucit, musim jeste do koupele a pripravit veci do prace, musim vymyslet neco, co mi bude
Tak se zase prihlasim zitra. Vsem krasnou dobrou noc.
Jolmo, já se stavím, mrknem se Elišce na pindika
Teda ale kdyby to fakt měla být holka, tak by se jen bála aby nebyla podobná tchyni, to by bylo horší než genetická vada ![]()
Terro, jsou to látkové a moc hezké. Kočárek máme Deltim Rabbit.
Jolmo jo, Lakomá Barka je moje nejmilejší a pak hned Tři sestry a jeden prsten ![]()
Pra:,–(ko bezkonkurenčně nejlepší vtip večera
![]()
Blbý je, že když se narodila moje zřejmě jedinná dcera, tak to byo první, co mě napadlo : šmankot, kdo si ji vezme, takovouhle ženskou co vypadá už teď jak moje tchýně
. Ale klid, postupem času se ukázalo, že vizuálně sice je po tchyni, ale mozek má po mně, tak to s tou genetikou nedopadlo tak špatně…
- teda myslím ![]()
A pak se mi ještě líbí postava starého dědečka Vařeky z Bylo nás pět, který tloukl holí do podlahy a řval: „Nedovolím, aby se bůhzdarma vyhazovaly peníze!!!“ ![]()