prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
689
16.7.06 11:07

Berhu …ježiš…to mě nenapadlo…až ho odlapím, tak vyzkouším :lol:

My určitě kočárek kupovat budeme, ale povím vám, že to vůbec není jednoduchý…sice už máme vybráno, ale zjistili jsme teprve včera, že je víc variant toho samého modelu…prostě skoro věda…ještě, že mám doma tak zvídavého chlapa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
16.7.06 11:09

Noono nevím, jestli máš štěka nebo štěkovou, ale toho našeho přerostlouše občas odchytit a něco s ním udělat je nadlidský výkon :lol: :x :lol: …a pak to ze sebe okamžitě rve dolů :lol:

Taky doufám, že se neozývá jen proto, že se nemůže připojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
16.7.06 11:10

Petarko a můžu se zeptat jakej? Já včera zjistila, že nakonec za kočár dám asi víc, než jsem původně chtěla :roll: Ale ten, na kterej jsem tam byla původně mrknout, byl zoufale rozvrzanej už v prodejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
16.7.06 11:12

Berhu my se zamilovali do Hoco Tornado S, ale včera jsme zjistili, že mají bu´d odpružená kola s ruční brzdou i na přední, ale to zase v tom případě není otočný, nebo neodpružený s brzdou na jedno zadní, ale zato otočný a aretace je na rukojeti…koukali jsme na něj v Bambuli a i s autosedačkou a adaptérem to vyjde cca na 14.000,– :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.7.06 11:14

Terro
To se mi taky ještě nestalo, že bych byla první zájemce a někdo mi to vyfoukl před nosem :roll:
Petarko
Já mám zlatíčko. Mám psa a ten je vdečnej objekt na moje výplody :lol: Blbec vždycky drží a dokonce je schopnej v tom i chodit po bytě… Hlavně, že se mu věnuju a že se mu směju :wink: Včera jsem ho zkoušela dát do Babyvaku- chtěla jsem zkusit tu techniku vkládání mimča a on mi tam usnul :lol: A celý odpoledne chrněl v Babyvaku na gauči a byl spokojenej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
16.7.06 11:16

Holky a nepsala Marika, že jede na dovču? Je divné, že se neozývá… Taky Noemmi tu dlouho nebyla. :wink:

My kočárek nebudeme nový kupovat, mám po Káje pěkný a navíc budu spíš nosit v šátku… Prostě si s Noonou pořizujeme téměř stejnou výbavu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
16.7.06 11:16

Ahaaaaaaaaa! Já jsem se teď nově zamilovala do Patron Apollon Alux…a ten bez autosedačky vyjde na 9900…chjo…stejně je mě jasný, že ať budu vybírat jak budu vybírat, tak nakonec stejně vyberu blbě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
16.7.06 11:17

Noono to ti tak závidím…my máme opravdu přerostlouše (5,5kg a to není vůbec tlustej!) a hlavně klasickýho teriéra…lítá, štěká, rve se a nesnáší chlapy a uniformy :lol: Už je mu skoro 8, tak bych čekala, že se uklidní, ale přestěhovali jsme se loni v lednu do baráku a to bys nevěřila, jakej „vesnickej“ blafan se z něj stal…asi mě z něj klepne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
16.7.06 11:21

Berhu …vypadá moc dobře, ale ma trváme na trojkolce, takže se asi s těma našima požadavkama na menší cenu nedostaneme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.7.06 11:24

Petarka
My máme malýho pindíka. 3 kila a nikdy bych podle povahy a chování neřekla, že je to jork :wink: Proto jsme si ho od mamky vzali. Nikdy jsem jorka nechtěla už kvůli jejich povaze…

Jůůůů, teď jsem zjistila, že nám týden nepoteče teplá voda :evil: :evil: :evil: :roll: Nooo, tak abych vytáhla velký hrnce a nažhavila rychlovarnou konvici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
16.7.06 11:27

Tak vybirate kocarky jo? ja jsem byla jen v jednom bazarku juknout, jestli neco sezenu, po mych blaznivych zkusenostech vim, ze pro me nema cenu novy kocar, tak jsem byla mile prekvapena, kdyz jsem v docela malem bazarku tak mezi 14 kocarky nasla ty moje tri vytouzene. Jen si myslim, ze az budu chtit kocarek koupit, tak jako na potvoru nebudou. Me se libi Jane Slalom, tam ho meli komplet i se sedackou za 9000,– jeste v zaruce - pul roku stary, meli tam dokonce na vyber 2 a ten druhy je Trexx, ten meli taky v kompletu za 10000,– jsou to oba kocarky dost drahy jako novy, tak jsem mela radost, ze se do te desitky vejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
16.7.06 11:28

Noono …vidíš…a já si myslela, že si pořídím polštářek na gauč a místo toho mám teď takovýho ďáblíka :lol: …když my máme v rodině alergiky, takže tohle plemeno bylo vhodnou variantou......

Ops…není nad bojler…když teda nevypnou proud :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
16.7.06 11:29

NONNO - ja mam trikilovou fenku je to York s Civavou, takova mala rostanda, taky si necha vsechno libit. Lidi na ulici na ni koukaji docela divne, protoze nevedi kam ji zaradit, ale jedna pani rikala, ze vypada jako Moskevsky Terier tak jsem na to jukala a fakt mu je trosku podobna. Akorat je teda neskutecne ustekana!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
16.7.06 11:33

No jo…každej má nějaký požadavek a ideální kočár prostě neexistuje. Já si zase nemůžu dovolit ten luxus, koupit si za rok nějaký hezký a lehoučký golfky. Tady prostě nejsou chodníky, všude jen polňačky nebo rozmlácené cesty - takže prcek prostě musí mít něco jako tank v němž přežijeme nejen tu první zimu, ale minimálně ještě dvě následující…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.7.06 11:34

Terra
Moc se v kočárkách nevyznám, ale mám pocit, že 10 tis pro Jane je dobrá cena :wink:
Asi pojedu na pár dní k našim, kde je teplá voda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital