Poradna duly
Jana Čurdová
Terri , myslím, že je to na Jané dobrá cena…
Berhu , do Patronu bych nešla… My ho máme na Káju, sice teda ne ten dětský, ale rehabilitační a každou chvíli z toho vypadl nějaký šroubek,matka pak jsem nevěděla kam patří…
Jedna docela důležitá matka tam byla stabilně vypadávací, pořád jsem jí hlídala, nakonec jsem ji stejně ztratila a musela jsem si ji objednat u výrobce…
Co jsem slyšela, tak ani u těch dětských to zpracování není o moc lepší…
No kamaradka kupovala Jane letos v zime novy a davala za nej i se sedackou 19 000,– coz mi prijde hrozne moc, ja jsem si rekla, jak bych si ho predstavovala a kolik do nej chci dat a doufam, ze do tech 10 000,– sezenu, chtela bych ten Jane nebo Quinny.
Klidně bych do kočárku deset tisíc vrazila, ale tolik mít nebudu, takže to bude nějaká levná ojetina
Tuti jsou kočárky, které jsou i jako ojetina lepší, než některé nové… ![]()
Ahoj holky,
koukám, že všichni nakupujete a vybíráte. My teda máme všechno po Evče, takže nic zá:,–(ního kupovat nebudem. Akorát jestli to bude kluk, tak budu muset nakoupit nějaké oblečky, protože máme všechno růžové
. Teď jste mě zviklaly s tím fusakem do sedačky. Na Evču jsem žádný neměla, vozila jsem jí jen v kombinéze a přikrytou dekou, ale je fakt, že se narodila na začátku září, takže na novorozeně by to ten fusak možná chtělo
.
Co se týče plen, tak já jsem na látkovky moc pohodlná a zůstávám u papírovek
.
Na pohlaví si asi radši počkám na ten ultrazvuk, protože svoji fotku s těhu špekem se sem neodvážím dát
. Nestačil by jen obličej
?
Ale dala jsem do galérky fotku Evičky s mým narozeninovým dortem, jak jsem slíbila
.
Tuti …já taky toužím po novém kočárku, ale třeba taky skončíme někde v bazárku…nejsou to zase takový ojetiny a cena je mnohem lepší ![]()
Teda Sajso, to jsi mě nepotěšila
Copak neexistuje kočár, kterej by nevrzal, nezatáčel na jednu stranu, byl přiměřeně těžkej a nepadaly z něj šrouby??? ![]()
Berhu , zcela jistě existuje, ale Patron to není… Já měla na Káju Hartana, to jsou německé kočáry, opravdu kvalitní, nezatáčí, šrouby z něj nepadají, ale když kouknu na novou kolekci na cenu, tak…
Nechám si ten starý, je fajn a ani není nijak vyšisovaný… Takže třeba Hartana jako ojetinu - všema 10. ![]()
Ale není to jasně jediný kvalitní kočár… Inglesina je dobrá, Knorr jsou myslím také nové kočáry… Za Káji nebyly akorát Mutsy a Jané, ale je pravda, že znám holku, která měla Jané a měl s ním docela problémy. Je to jako s autama - záleží na kuse.
Tedy vy jste se zase rozepsaly! ![]()
Terro, je to k nám z Prahy cca 400 km, kdy přijedeš?
Kočárek z bazaru jsme taky původně chtěli, ale žádný mi tam nepadl do oka, tak jsme koupili nový, protože nebyl o moc dražší, než ty ojetiny.
Jinak jsme spoustu věcí zdědili - postýlku, autosedačku i nějaké oblečení a fusak. A spoustu pěkných mimi věcí jsem si koupila v internetových sekáčích, akorát ten mimibazar jsem zatím nezkusila, přijde mi to nějaké složité, moc se tam neorientuju. Ale když s tím máte dobré zkušenosti, tak se tam ještě asi kouknu, třeba to pochopím
![]()
Sajsa
No na toho Hartana jsem se koukala hned jak jsi o něm psala…ovšem ta cena, ta mě totálně uzemnila
No jo…tak já budu hledat dál ![]()
Pra:,–(ko - teda to je kus cesty, to by chtelo alespon na 14 dni!!! Dej mi nejaky tip na e.sekacek kde nakupujes - prosim prosim.
![]()
Berhu , souhlas. Ta cena za nový je opravdu docela vysoká. Tenkrát mě tolik nestál.
Pra:,–(ko , mimibazar je pochopitelný snadno. Prohlídneš, zarezervuješ, pošleš korunky a pak čekáš na balík… Můžeš být zaregistrovaná, což je asi lepší, ale nemusíš…
Holky polovičce se udělalo líp a prudí, že si chce něco zahrát, tak já se pro teď loučím a přeju pěkné odpoledne… ![]()
Ahoooj tehulky
![]()
Tak jsem se vratila z dovolene, dva tydny to byla na zacatku pro mne dlouha doba, ale uteklo to…Bylo nam krasne, s manzelem jsme si odpocinuli, Michalek byl stastny, ze ma rodice 14 dni porad u sebe!
Na slunicko jsem davala pozor, na plazi jsem sedela v plazovem stanu nebo taky porad ve vode
Takze se moc nelisim barvou pleti od lidi, kteri u more nebyli ![]()
Nejhorsi byla cesta autem, tam jsme jeli 12 hodin a zpatky 14
…trochu mne bolelo brisko, ale uz je to za mnou ![]()
Musim se Vam pochlubit…citim pohyby
, ale jen kdyz si lehnu na zada a polozim ruce na brisko. Mimisek se krouti hravne vecer nebo kdyz neco vic snim. Jsem moc stastna, ale bojim, bojim…KO mam 20.7., teda hlavne TRIPPLE TESTY ![]()
Cetla jsem, ze vsechny tripple testy dopadly dobre, tak gratuluji a Tutinka ma vysledky z amnio taky negativni!!!! Tak jsem moc, moc rada!!!
Jolmo a Ty jsi byla uz na amnio?
Sajso, kdy pujdes na Tripliky?
Vidim, ze resite postylky, kocarky, pleny…ja mam vsechno po Michalkovi, takze moc toho kupovat nebudeme. Ale moc se mi libila ta zavesna kolibka, o ktere psala Sajsa…nemuzu ji najit …je paradani
![]()
Pra:,–(ko, psalas neco o Olesne…to je blizko od nas…bydlim v Bystrici nedaleko Trince…odkud znas Olesnou, prece bydlis v Nemecku
Pochazis z Frydku-Mistku?
Jinak jsem taky moc zvedava na to, co to bude…holka nebo kluk a nedovedu si troufnout…
Noono, Ty uz vis???? Rikalas, ze mas rada sladke, to by bylo na holku, tak jsem na to zvedava…
Jinak by bylo dobre, kdybychom udelaly score holky - kluci…kolik jich zatim mame…Co rikate???
Jeje, to je zase roman
, ale porad mi to samo pise…Tak ja koncim…a napiste neco…
Alinko , ahoj!
Vítej z dovolené. Já už na triplílkách byla minulý týden a dobré… Jsou negativní.
Tvoje taky určitě dopadnou dobře, neboj.
Nevím, nevím, ale mám pocit, že v prosinci bude nějak víc kluků… ![]()