prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8569
16.7.06 15:32

Opravdu to vypada na vic kluku???
Mozna kdybychom poprosily Noonu, tak by mohla do seznamku dopsat, jestli to bude kluk nebo holka…

Tak to jsem rada, ze tripple testy Ti vysly negativni! :D Uz bych to taky chtela mit za sebou…

Prave se hrabu ve fotkach z dovolene, zkusim nejake dat do galerky nejen do TPP, ale take k nam, do prosincatek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
16.7.06 17:17

Ahoj Alinko, kde jste byli na dovolené? Já chci taky, ale autem asi ne, to bych nezvládla. Pocházím z FM, mám tu v Palkovicích rodiče a jsem teď u nich, protože musím taky na amnio a to by mně v Německu vyšlo draho, protože jsem pojištěná tady a ne tam.
Terro, nevím, jestli tady budu tak dlouho :) Nakupovala jsem nejvíc na kvitko.cz, brumla.cz a bobysek.cz. Akorát občas jsem netrefila velikost, tak když si nejsem jistá, koupím raději větší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.7.06 17:38

Alinko
Vítej zpátky z dovči :! Tak dobrou a pohodovou aklimatizaci :wink:
Do seznámku už průběžně dopisuju, jestli to bude kluk, holka nebo překvapení :wink:
Zatím tu máme jedinou holčičku a tu čeká Lena… Uvidíme na mým úterním UTZ, jestli jedna přibyde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
16.7.06 18:00

Tak jsem koukla do galerky a mám zase mindrák! Alinko, jak si představuješ po dítěti a znovu těhotná tak dobře vypadat ?? Jak já k tomu přijdu ??
Katiku, jak si to představuješ, dělat tak nádherné dorty??
Budu se nad sebou muset zamyslet :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
16.7.06 18:50

Alinko , ono to pohlaví ještě většinou není známo. Lena holčičku, Jolma kluka, Tutinka kluka a pak se jen tak dohadujeme… :wink:

Hezké fotky z dovolené. :)

Pra:,–(ko , nevím, ale co jsem koukala na tvé foto, nevypadalas jako matrona po 10 dětech… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
16.7.06 19:00

Me to taky zatim podle dr. vypada na kluka!!! Jinak Alinko moc krasne fotecky, moc Vam to slusi, dovca musela byt super.

Jinak se zlaticka pomalu loucim, prijde mi kolega a ja jdu domu bojovat, budu tady ve st. Mozna se jeste stavim v prubehu. mejte se moc krasne zlaticka. Opatrujte briska a drzte mi palce na tech TT. Jinak pro me ted prijel pritel, nevim co blazni prijel o pul hodiny driv, to zas bude dohadu, nemam vubec naladu, nejradeji bych zalezla nekam pod zem.

Tak doufam, ze bude lip, mejte se krasne prdelky - pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
16.7.06 19:41

Sajso, ještě jsi mě neviděla v plavkách, hotový Moby Dick :roll:
No ale s tou naší dovolenou to zatím stejně nevypadá nadějně, spíš to vypadá na další stěhování, tentokrát zpátky do Čech, akorát jsme se ještě nedohodli kam :)
Terro, to máš fajn, že tvůj chlap chodí dříve, ten můj chodí zá:,–(ně všude pozdě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
16.7.06 19:45

Terri , hlavu vzhůru!

Pra:,–(ko , no za předpokladu, že si spolu s plavkama nandaváš i nějaké polystyrenové pneumatiky jako má michellin (třeba abys líp plavala) - věřím… :wink: To by ale jako Moby Dick vypadal každý… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
16.7.06 20:05

Pra:,–(ko - protože je to má jediná forma seberealizace na mateřské. Dokud jsem chodila do práce, tak jsem neupekla ani ň :oops: . Docela mě to baví, dokonce jsem uvažovala, že bych si udělala nějaký cukrářský kurz, ale zatím jsem nenašla nic, co by se dalo absolvovat s dítětem :roll: (natož se dvěma).
A mindrák z fotky Alinky mám taky. Teď už sem žádnou svoji definitivně dát nemůžu :roll: :( .
Terro - palce držet budem. Určitě do bude ok :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.7.06 20:20

Ahoj maminy,tak jsem zase naskok tady ,budu ještě zítra a pak zase jedu :lol: :lol: :lol: :lol:
Holky,tak která přidá do seznámku holčičku :?: Přece mě v tom nenecháte samotnou :lol: :lol: :lol: :lol:
Jo a už máme jméno ,bude to Sofinka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
16.7.06 20:23

Leno - vydrž prťka, vydrž! Určitě holčička nějaká přibude, první už v úterý… :wink: Sofinka je krásné jméno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.7.06 20:25

Sajso,díky :oops: :oops: ,taky se nám líbí ,zní to tak vznešeně „Sofie“ :oops:
No ,ale nevím samý kluci 8O ,je to možný :?: :lol: To budeme mít ale výběr ženichů :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
16.7.06 20:34

Leni , já už mám vystaráno. Potencionální nevěstu i ženicha máme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
16.7.06 21:54

Pra:,–(ko, byli jsme v Chorvatsku na ostrove Pag, kde jezdime uz ctyri roky. Rikaji mu Karibik v Evrope…je tam opravdu krasne, ale neni to pravidlo, ze kazdemu se Pag libi. Bud se do nej zamilujes nebo se tam uz nikdy nevratis. My reprezentujeme tu prvni moznost :wink:
Vic fotek i z minuleho roku je ve fotoalbu TPP str. 1 a 16.

Holky, co to tady ctu…jake mindraky :?: :?: :?: 8O Vzdyt jsem normalni zenska, po porodu jsem pribrala 5 kg a mam je porad, takze nic moc…Kazdopadne dik za pochvalu :oops: , ale v:,–(im se, ze zadne mindraky nemusite mit :! :wink:

Noono, to je super, ze i v seznamku zapisujes pohlavi, ja bych tak moc se chtela pridat k Lene s tou holcickou…Ale to je vlastne jedno, hlavne, aby mimisek byl zdravy :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
16.7.06 22:10

Alinko, tak do Chorvatska toho mého nedostanu, protože už jsme tam jednou byli (na ostrově Lošinj) a to prý stačí :roll: Stejně tak jsme jednou byli na Krétě a tím je pro něj celé Řecko vyřešené :( Navrhovala jsem Itálii, ale to je teď vyloučeno, protože Italové vyhráli MS a to ten můj málem nerozdýchal - tak tam taky ne. Tak zatím nevím.
Katiku, kdybys náhodou sama chtěla uspořádat cukrářský kurs, tak já bych se přihlásila. Umím jenom štrůdl z koupeného těsta :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí