Poradna duly
Jana Čurdová
Jolmo upřímně řečeno, myslím si, že u úvazů udávají, kolik na to je potřeba metrů, ale pokud je třeba na bavlnce, že na úvaz potřebuješ 4,5m, uvážeš to se šátkem 4,1 v pohodě. Koukala jsem na rodině, tam chodí ta paní z bavlnky (nakonec i sem) a psala, že většina zákaznic, které nosí např. tričko M-L uváže všechny úvazy s 4,1m dlouhým šátkem. Takže bych to, podle toho, jaký šátek nakonec budeš kupovat konzultovala s prodejcem, moc dlouhý šátek taky není dobrý, pak ti to plentá okolo a musíš si to omotávat a je ti vedro… ![]()
Jo, červená je dobrá. Co kdyby kontroly byly zeleně? Taková uklidňující barva před návštěvou lékaře… ![]()
Alinko , myslela jsem, že nám řekneš, jakou barvu máme použít na tvé mimi zítra po ultrazvuku, nebo-li, že budeš vědět jestli kluk, nebo holka… ![]()
Holky, musím vám něco ukázat. To je krása…
Sajso
Jé, to je pěkný..Kdes to sehnala?
tuti
díky, ale zítra jdu na ten genetický UTZ, tak nebudu mít myšlenky na nic jinýho ![]()
Holky, budu končit. Napište, jestli teda takhle seznámek jo nebo ne, já to kdyžtak předělám ![]()
Jdu reistalovat to druhý PC, to mám na celý odpoledne ![]()
Zatím pa
Noono , tohle je myslím z www.svethracek.cz - je ale lepší hodit si do vyhledávače firmu a kouknout, kde nejlevněji… Firma je Galt -mají i své stránky - www.galt.cz Já jsem jen koukala, jestli to někde mají… A mají. Cena cca 1800,–
Ale je to krásné…
Sajso, ja mam KO az ve ctrvrtek, ale na normalnim UTZ to asi dr neuvidi…ale mozna jo???
Kazdopadne pristi tyden pujdu na 3D UTZ, tak tam mozna bych se mela neco dozvedet.
Alinko , mohl by… Asi záleží na doktorovi, na tom jaký má přístroj a pak taky na mimískovi, jestli vám bude chtít něco ukázat… ![]()
Noono , neboj, to bude dobré! Už se těšíš, co budete mít viď ![]()
Jinak holčička je opravdu hezčí červená!!!
Tuti , nejen Noona… My jsme s Jolmou taky napnuté… Prorokovaly jsme jí holčičku, tak uvidíme… ![]()
Ta tyrkysová se fakt nedá přečíst… Co třeba vřadit zelenou, tou by to bylo k přečtení líp.
Jinak ale holčičky a kluci vidím perfektně, překvapení bych nechala jak je anebo fialovou a jinak super. Noono, jsi prostě šikulka ![]()
Doufám, že mi ty barvy vyšly a neudělala jsem v tom nějakej guláš! ![]()
Ja si taky myslim, ze Noona bude mit holcicku…
Holky, chci se zeptat…jeste pred tremi dny mne strasne moc bolela prsa, kdyz jsem spala nebo kdyz jsem si sundala podprsenku. Ted najednou je vse ok, nic mne neboli…To uz jako ta prsa nebudou bolet? Jak to mate Vy?
A jak spite? Ja mam problemy usnout a budim se v noci, spatne se mi spi na boku…
Já večer nemůžu usnout, ale je to tím, že mě pobolívá v krku, tak se mi hůř dýchá.
Sajso já jsem taky původně počítala s 4,1m, ale dneska mě to trochu zmátlo… myslíš, že by to teda stačilo? No možná nakonec neodolám a koupím Didymos /i když tam je v té ceně při těch rozměrech snad 100Kč rozdíl/. Namluvím si třeba, že jsme si chtěla koupit koupací kyblík, a z ušetřených peněz pořídím dražší šátek
![]()
Ahoj holky,
hlasim se z kontroly, byla sem tam asi 3min. Poslechly sme srdicko, podle dr vse OK, TT V PORADKU !! Dalsi kontrola Noono je 14.8. - budeme delat velkej UTZ (i s tatinkem).
Jinak tam byla dneska mamina na kontrole, Dr ji rika - ste otevrena na 2prsty, rodite! A ona na to: Coze? Uz dneska? Dneska jeste ne!!!! - byla to fakt dobra situace.....
Jdu si udelat nejake hamu, protoze mam hlad jako vlk!!
Taky myslím, že by kontroly byly nejlepší zeleně, překvapení bych nedělala fialové, to by mohlo splývat s modrou… Překvapení by mohlo být oranžové, nebo zůstat kaštanové.
Alinko , mě prsa taky občas bolí a občas ne… Některý den je to horší, nemůžu si na ně lehnout, nebo sahnout o sundavání podprsenky ani nemluvě…
Jinak mi docela začalo růst bříško, včera když psali z Rodiny, že už asi nezapnu kalhoty, tak jsem říkala, hehe, to teda zapnu, večer jsem to šla zkusit a je to teda velká těsnota, sednout si v nich by bylo krajně nepříjemné. A to jsem je ještě před 10 dny normálně nosila…
![]()
Ahoj těhuldy ![]()
Tak se hlásím při pondělku a hezky po obídku. Měla jsem kuřecí rizůtko, MŇAM
Ty jo, to byla dobrota… Rizoto je totiž moje nejoblíbenější jídlo!!!!
A taky čekám, jestli se ozvou holky po dnešních kontrolách. Hlavně SSlunicko, páč dneska máme spicha v jedný pizzerii, ale tak nějak ještě nejsme domluvený, jak se vlastně poznáme
No uvidíme, snad se tu objeví…
Jinak jste toho napsaly o víkendu hrozně moc… Hlavně chci pogratulovat Tuttince
Je to paráda, že je všechno v pohodičce a hlavně, že je mezi náma další kluk… Protože (co si budem povídat
) kluků neni nikdy dost
Hlavně je na světě ženských víc, tak je hezký, že už je vás tolik, co to chcete změnit ![]()
Alinko , každá jsem jiná, mě třeba prsa vůbec nebolí a ani nebolela… Možná mám o něco citlivější bradavky (což je vlastně v určitých situacích fajn
) ale jinak nic… Tak to neřeš. Až porodíme, tak si s prsama užijeme takový rodeo, že nás to ještě bude mrzet ![]()
Jolmo s těma rozměrama je to fakt trochu hazard. Taky o šátku uvažuju, ale budu chtít občas uvázat i taťku (ne k sobě, ale k mimču
), tak asi budu muset vzít něco delšího.
Noono mě se ten seznámek líbí ve všech barvách… Hlavně, že je a že Ty si s ním dáváš takovou práci. Děkuju ![]()
No a já jdu ještě pročítat ostatní věci, co mi unikly…