prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19075
17.7.06 20:47

Noono: Tak doufám, že ti bude zítra líp, koukám že nás bacily bacili 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.7.06 20:50

A to já zase jsem vzdělaná… 8) Houby stará. Akorát u mě by byla velká ostuda to nevědět. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
17.7.06 20:52

No, tak u mě asi taky… :roll: A stará jsem na nevědět to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.7.06 20:54

Nejsi stará. Za chvíli přijdeš do nejlepších let. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
17.7.06 20:56

Ale já vím že nejsem stará… dělala jsem si legraci… jako stařena bych přece nerodila… nejsem praštěna Britka :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
17.7.06 20:57

Vy máte problémy :lol:
Já nechci angínu!!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.7.06 21:00

Kdybys byla praštěná Britka tak tu spolu nemluvíme, bo když něco, tak spreche deutch… I no speek english. :lol:

Tuti , hadr na krk a máš klid. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
17.7.06 21:06

Sajsi , jdu do něj!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.7.06 21:23

Tuti , zítra uvidíš, že to bylo dobré rozhodnutí… :wink: Dej vědět. Večer si to přečtu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
17.7.06 22:35

Tak jsem tu asi poslední, ale nedá mi to. Kdysi na gymplu jsem strašně trpěla na angíny, měla jsem hnisající mandle a to i v létě. Náš dorostový lékař MUDr. Helal Al Saheb (dej mu Alláh dlouhý život :wink: :) ) se rozhodl, že mě pošle trhat mandle, protože antibiotika už nezabírala. Vzepřela jsem se, že to tedy ne. Tak mi řekl dobrá, tak kloktej citrónovou šťávu. Ptala jsem se kolik a prý do zblbnutí, hlavně se ty mandle musí furt koupat tím citrónem. Vtip je v tom, že ty bakterie nemůžou žít v kyselém prostředí. Od té doby nevím co je angína. Howhg! Jdu spinkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
17.7.06 22:49

Teda holky vy jedete. Jsem ráda, že vás vůbec stíhám dočíst, ale zařadit se do debaty už nestíhám.
Na bolení v krku mi v prvním těhu poradil můj Dr. kloktat vincentku s mlékem (vlažné) a Jitrocelový sirup. Teď se prodává i Mateřídouškový a ten mi přijde účinější, ale u něj nevím jestli se může v těhu, v lékárně ti poradí.
Hodně zdravíčka a dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
17.7.06 22:54

Holcinky, tak jsem jen tak jukla co je new a koukam, ze Slunicko byla na kontrole a dokonce na 3D!!! to teda cumim, me rekli v Gennetu, ze nejlepsi je mezi 24-28tydnem, tak jsem objednana v zari 8O 8O 8O 8O

Alinko - ty jdes taky na 3D takhle brzo? ja chci taky, tak premyslim, jestli se jeste nepreobjednam.

Jinak uz dva dny marne volam do Motola abych se zaregistrovala, nikdo mi to tam nebere, budu to zkouset jeste ve stredu z prace, docela jste me vystrasili s tim, ze maji plno, kdyz jsem rodila Olika v prosinci tak bylo totiz taky plno. Takze mam docela vitr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
17.7.06 22:55

Jinak co se tyka pohybu, tak mam taky docela vitr, obcas teda neco citim, ale nevim jestli to je to prave. Fakt se nemuzu dockat az se to rozjede tak jak ma. A posledni dva dny mam zase silny vytok, bez zapachu, bez bolesti bez paleni tak nevim. Zitra jdu na TT - BOJIM BOJIM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.7.06 07:06

terrynko,vůbec se nestresuj!
výtok,který nezapáchá,tak není nebezpečný.
na TT jsem byla včera v genetickém centru,výsledky budu mít už zítra. tam právě mají ten 3D a zrovna měli volno. říikali,že nejlepší je to 16-20,tak jsme šli a bylo to super.
dohodli jsme se s manželem,že půjdeme jěště jednou někdy po 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
18.7.06 07:34

Dobré ranko.....nedá mi to a reaguju na včerejší anginózní stavy Tutinky a Noony .....na bolesti v krku a na hlasivky mi vždycky kromě zábalu pomohlo teplé mléko s medem a máslem (je to hnus, protože já nesnáším teplé mléko a med, ale pomáhá to :wink: )

Jinak Tuti ta zavinovačka je k sežrání :lol:

Terra …já bych taky ráda porodila v Motole, ale tam se prý zatím neregistruje…já tam tedy ležela v 9tt na rizikovým kvůli krvácení, takže mě tam už vedenou mají, ale to asi nemusí nic znamenat…ale kdyby ses dozvěděla něco jiného, tak dej vědět, jo?? :lol:

Takže krásný sluníčkový den......

Jo…mamka mě postrašila, že má být příští týden nelidské vedro…taky jste to slyšely????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí