prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
18.7.06 12:48

Tuti , neboj. Spousta těhulek užívala penicilin absolutně bez následků. Je to opravdu prověřený a bezpečný lék…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
18.7.06 12:51

Sajso ,

no já jsem nezvedala…protože už jsem to stejnak věděla…takže bych se ovlivnila :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
18.7.06 12:53

Tuti,

já nejsem teda doktor, ale co jsem vyčetla - v tehle době už mimísek stejně jen roste, takže poškození orgánů nebo tak nehrozí. Takže neboj a hezky se vyleč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.7.06 12:57

Berhu , ahááá, ty vlastně už taky máš v seznámku chlapečka, viď? :)

No, já jsem zvědavá. Já si myslím kluka, Jolma si myslí kluka a mám jednu takovou hodně citlivou kamarádku, dělá automatickou kresbu a tak a ta taky říká kluka. Tak uvidíme, co řekne na UTZ ve 22.týdnu dr.Smetanová. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
18.7.06 13:02

Hlavně, ať to zabere!

Já jsem nezvedala, a teď mě t mrzí, jsem mohla teorii podpořit či vyvrátit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
18.7.06 13:03

Sajso ,
tak to bude určitě chlapeček! Já jsem od začátku taky byla přesvědčená, že je to klučina, ale když ho tam pak na mě vybalil, tak jsem stejnak slzičku zamáčkla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.7.06 13:10

Jojo, je to krása, když vidím na UTZ, jak si tam běhá a tak… Příště už prý budeme muset koukat po kouskách, celý už na monitoru nebude, bude macek. :wink:

Berhu a ty už jsi byla na tom genetickém, co se dělá ve 20.týdnu, nebo ti dělá dr. UTZ i mezi?

Tuti, zabere neboj. A zvedat jsi měla, abychom viděli, jak je to spolehlivá metoda. 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
18.7.06 13:12

Holky, zdravím vás. Dnes jsem se rozhodla nakoupit - bylo to v pohodě, nikde nebylo moc lidí, tak jsem to vzala důkkladně. Zaplnila jsem celou lednici, špajzku a něco z masanaporcuju do mrazáku. Nehodlám příště zažívat „páteční nebo čtvrteční šílenství“, které ve městě vždy vládne. Jinak teda ale jsem nějaká zmožená, bylo toho dost. Dala jsem si tu práci, že jsem si sčítla, kolik toho bylo na kila a přišla jsem k hezkému číslu 75kg!!

Ginny, halvně se nenervuj, určitě to bude lepší než tenkrát. Nervy by ti neprospěly! Držím ti moc palce i pěsti (nevím přesně, co má pomáhat…)
Tutinko, neboj se, Ospen je Penicilin a ten je v těhu bezpečný naprosto. Dokonce i v prvních měsících a to máš už za sebou. Já se to teď učila na zkoušku z farmakologie a nakonec jsem si tuto otázku i vytáhla a tak jsme se o tom bavily s vyučující. Je mnoho léků (z mnoha skupin) které jsou v těhu bezpečné a ani se o tom neví. Prostřední 3měsíce jsou navíc nejmíň rizikové pro plod, takže se fakt neboj.

Jinak, já podle sebrání koruny budu mít taky kluka :P . Já si myslím, že to bude kluk od začátku, manžel chce holčičku, ale bude to překvapení :! :wink:

Jdu si po nákupu trochu dáchnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.7.06 13:25

Hannah , 75 kg? No to bych si šla taky dáchnout… :roll:

Co studuješ? Medinu, nebo budeš kolegyně lékárnice? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
18.7.06 13:27

Sajso ,
jooo…v pátek, takže vlastně v 19tt ještě, ale ten dr. -co to dělá- jel teď na dovolenou a bude až za dýl…no ono..stejnak tam musíme pak ještě jednou kvůli ksichtíku…

Hannah ,
teda to jsi borec…75 kilo…ale zase máš na chvilku pokoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.7.06 13:31

Berhu , jj, dovolené nám to komplikují. 8) Já zase jdu až ve 22. týdnu, protože má dr. dovolenou… No, bude toho víc vidět. Ale to čekání… :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
18.7.06 13:42

Ještě jsem do pelechu nedošla - koukala jsem po netových obchodech na různé věcičky pro mimčo - postýlky, cestovní postýlku, autosedačku. Docela mě děsí, že o tom nic nevím a tak zkoumám terén, abych měla aspoň trochu přehled a když pak něco zajímavého uvidím, tak budu vědět a koupím…
Sasjo, já jsem sestřička a studuju na medině obor Ošetřovatelství. Máme tam kromě našich sesterských oborů právě také anatomii, biochemii, farmačku, fyziologii - stejné předměty jako medici, ale máme trochu iné (volnější) obsahy těchto předmětů…Ale stejně je to síla, to se musí nechat.
Jdu si ale fakt dáchnout, za chvíli musím být ready, přijede manža a jedem něco odvézt do Hradce Králové a koupit cihly na krb a taky pokoukat právě po obchodech s věcičkami. A taky omrknout koberec…
Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.7.06 13:50

Hannah - já dělala farmacii, tak to znám. Dodneška vzpomínám na to, jak jsem si v pokoji chodila po Krebsově cyklu. :wink: Biochemie, to bylo velké síto ve druháku. No a farmakologie zase ve čtvrťáku, navíc ji většina z nás dělala jako státnici, takže to byla docela síla. Ale zase - když odečtu to zkouškové, vůbec nic nám na vejšce nechybělo. 8) :lol:

A na kolik to máte semestrů? Obdivuju všechny holky, které studují s mimčem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.7.06 13:51

Jéjé, takže další babské potvrzení kluka… Kluk nám vychází i podle čínskýho horoskopu a ještě podle nějaké podobné „metody“, už nevim, co to bylo… Takže 100% kluk, to je sranda :lol: Ještě 16 dní do UTZ.. Jsem napnutá :oops: No, jestli to dr potvrdí, musíme vymyslet to klučičí jméno, máme 4 varianty a ani jedna není úplně to ono. Emmička je ale v případě potřeby jasná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.7.06 13:53

Agato , mě podle čínského i ještě jednoho vychází holka. :) Tak jsem zvědavá. Jména máme, jen to klučičí je v prosinci, takže nás asi bude milovat. :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí