prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2583
19.7.06 12:52

Brokyno, Terro, Tutinko, to jsem ráda, že je nás víc svobodných, já se normálně těším, až budu stará a někdo mi řekne „paní“, tak ho přetáhnu hůlčičkou a zařvu „slečna! dycinky slečna ty nezdvořáku!“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
19.7.06 12:54

Pra:,–(ko: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.7.06 12:55

Terro ,
tak bacha na to, aby se na těch lodičkách z tebe nerozhodl udělat paní :lol: :lol: :lol:

Teda Pra:,–(ko ty mě dneska dáváš! Za chvilku si tu budou myslet, že jsem se z toho vedra už asi zbláznila, a proto se furt tak směju 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
19.7.06 13:02

Terro, co to máš proboha za divného zaměstnavatele ? To ti přece MUSÍ zaplatit, i kdyby ti měl dát něco na přilepšenou k nemocenské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
19.7.06 13:17

BERHU - to se asi nestane, to nehrozi, spis to je o tom, ze si tam v klidu pokecame, ale ja jsem uz dost k.o. ted, tak nevim jak budu vypadat vecer, jestli nepojedu misto lodek do postele.

PRASADKO - to oni mi to daji, toho se nebojim, do ted jsem to mela jako odmeny, ale ted uz to nejde, ze by to bylo okaty, takze musim dat fakturu na moji fa. Jako ze jsem tady neco delala jako praci, nevim mam fa na ty susaky a drzaky na okna, takze nevim co z toho vyleze, spis me stve, ze byli vsicni na dovoleny a nikdo mi to nerekl dopredu, mohla jsem to mit pripraveny, ted budu cekat buh vi jak dlouho nez mi to udelaji. :? :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
19.7.06 13:19

Já už chci taky vědět co čekáme:o() jsem celá napnutá a ještě dva tejdny zůstanu, jelikož dr. je na dovolené. Takže smolík pacholík… doufám že nám to aspon dítko ukáže:o)))

Jinak pro holku máme taky jak Noona vybraný jeméno Zuzana a pro kluka Matěj … a měnit to už s největší ppstí nebudeme.

jo a furt nevím jestli cítím pohyby nebo ne… ony ty začátky jdou blbě poznat:o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
19.7.06 13:25

Ahoj,všechny zdravím :lol: :lol: :lol:
Noono,gratuluji k holčičce,konečně nejsem sama :lol: :lol: a zároveň gratuluji ke všem super kontrolám :lol: :lol:
Já jsem doma jen na skok -zase, :lol: ,tak jsem vás musela trochu zkouknout a pozdravit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
19.7.06 13:26

Pra:,–(ko gratuluji k úspěšně narušené linii naší dosud úspěšné věštírny :lol: . Ráno jsem na tebe myslela, ale koukám, žes to zmákla líp, než si sama čekala. A teď máš dokonce potvrzeno lékařsky to, co já celou dobu tvrdím - že totiž prasátko vypadá jinak :wink: . Mě by tohle nikdy neřekl ! 8)
Noono tvé pocity úplně chápu, byla jsem na tom stejně… ale chlapi jsou z ženských většinou vedle - já např.měla s tátou lepší vztah jak s matkou… A podezřívám mého muže, že to je hlavní důvod proč se ženské bojí - že by přišel o poslední zbytky soudnosti a byla by to první ženská na světě, která by jej totálně omotala kolem prstu 8) .
A jinak se přidávám k „hromádkovým“, svatba taky jistojistě nikdy nebude, akorát že nejsem tak skálopevně přesvědčená jako Pra:,–(ko, že je to pro mě lepší - během těch 13-ti let společného života neustále osciluji mezi „to se mám“ :lol: a „nikdo mě nechce“ :cry: .
A to nejlepší nakonec - jen co si s tím pohraju, vložím do alba a možná i sem 3D fota kamarádčina Jonáše - ten má holky pusinu úplně jak táta - se obvykle nad takovýma věcma nerozplývám, ale dneska jsem zamačkávala i slzičku… Na našeho prcka jsme taky kukali, ale to ještě není takový krasavec :wink: - v každém případě je pěkně udělaný a nemá rozštěpy… a připomíná mi moji matku :roll: … a s porodem se podle hlavy furt předbíhá… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
19.7.06 14:14

Ahoj holky,
gratuluji Nooně k holčičce. Hlasitě závidím :) :) , já chci taky holčičku, ale myslím, že tam bude zase pinďourek :oops: :oops: . Hlavně aby bylo maličký v pořádku.
Ta deka do sedačky vypadá zajímavě, taky se po něčem takovém podívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.7.06 14:15

Jolmo ,
tak jsem právě koukala na 3D…a oba mimísci jsou tak krásní!!! Teda ale dýl jsem koukala na to tvoje 8) , ono přece jen není nad aktuální fotečku z bříška :lol: (myslím tím, jak teď většina našich mimi vypadá :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
19.7.06 14:21

Noono já mám i docela pěkný cca půlminutový záznam, ale ten bys musela někam píchnout ty, to já nezvládnu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
19.7.06 14:28

Jolmo krásné fotečky. Už abych měla taky takové. Do 8. srpna daleko :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
19.7.06 14:34

Prasatko gratuluji ke klukovi a držím palečky aby dobře dopadly výsledky amnia.
Právě se mi probudil syn, tak se loučím a pokud nebudu večer úplně vyřízená, jako včera, přijdu se na vás ještě podívat. Jinak zase až zítra. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
19.7.06 14:40

Ty fotky z toho 3D UTZ jsou fakt krásný!!!! Už aby byl konec srpna a my viděli tu naší cácorku :lol:
jolmo Tak já to s tím videem zkusím… Ale neslibuju.. Pošli mi to na mejl: zdedkova@chello.cz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
19.7.06 14:43

JOLMI - moc gratuluju, tvoje miminko je moc krasny, je super jak je tam videt cely, chudinka takovy schouleny ale moc a moc krasny, uz se tesim na moje fotecky, ale budu je mit az v zari to budu 24tt tak snad to bude dobre videt!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí