prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
19.7.06 14:43

Holky,ty fotky 3 D jsou fakt perfektní :lol: ,taky chci ,ale nevím,když ten můj dr. žádný 3D ultrazvuk nemá :evil: ,tak to se někam objednává :?:
Myslíte,že mě vemou třeba v Podolí,když nejsem jejich :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
19.7.06 14:46

lena123
Já jsem objednaná v Gennetu. A mám pocit, že 3D dělají i v Gyncentru v Hloubětíně…V Podolí nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
19.7.06 14:51

V Podolí taky ,ale mají prý narváno,jak jinak ,že :?: :lol:
Takže si se objednala podle svýho uvážení :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.7.06 14:54

Leno ,
no já myslím, že vzhledem k tomu, že si to platíme ze své kapsy, tak tě vezmou kdekoliv…stači si jen vybrat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
19.7.06 15:00

No me treba muj dr. dal telefon primo na Gennet, tak jsem tam volala a rikala, ze maji cekaci lhutu tak 4 mesice, ale myslim,ze kdyby jsi tam zavolala a ze jsi treba v tom 20tt, teda myslim az to bude aktualni, tak by te asi vzaly i bez cekani :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
19.7.06 15:09

No,holky ,i když si to platíme a ne málo ,tak mají vážně narváno :evil: ,teď jsem volala svýmu dr. a ten mi doporučil dr. Chlebečka v Chodově,tak jsem mu napsala meila,uvidíme 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
19.7.06 15:09

Noono poslala jsem ti to.
Když vás nebudou chtít vzít jinde, tak u nás je volno :lol: .
Taky mám pocit, že tam má chudáček málo místa :cry: /přitom mám břuch jak pátrací balón/, ale to je asi normální… Později se tam to mimi nevleze celé, tak už není vidět, že se někde tlačí :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
19.7.06 15:12

Jolmo ,právě mi říkala sestra ,že prý nejlepší 3D dělat kolem 20tt ,protože pak už ty miminka jsou už tak velký ,že prý to není až tak moc hezký ,jako ,když jsou kolem toho 20tt,tak nevím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
19.7.06 15:18

To jsem zvědavá, kdy to dorazí… Zatím nic.
No já nevím, ale já do Gennet volala tak před měsícem a jsem objednaná na 20.sprna :wink: Dokonce v neděli, aby mohl i manžel.
Zavolej si tam a domluv se s tou sestřičkou. Já tam volala, věděla jsem prd, kdy je nejlepší to 3D dělat. Sestřička poradila, spočítala týdny a objednala mě :lol: Myslím, že budu v nějakým 25.týdnu. A prý v Gennetu dělají 3D ve 24.-28. týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
19.7.06 15:20

No, mě se musím říct líbil víc ten starší prcek… takže bych se přikláněla k tomu 25.týdnu. Nevím, jestli je důležitější vidět mimi celé, nebo už „vyžehleně“ hezké :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
19.7.06 15:25

Jolmo, to je krásnej skrčenec :wink: Fakt to vypadá, jak kdyby se tam nevešel a to teď má mít místa habakuk, to jsem zvědavá, jak se nám tam srovnaj na konci… My jdeme na 3D až 26.tt, tzn začátek září, už se těšim. Btw co se Sajsou tipujete nám? Emmičku, nebo kluka? :wink:

Právě jsem se zaregistrovala do Podolí. Dr mi říkala, ať to udělám a pak se rozhodnu, až tak 2-3 porodnice uvidim, tak jsem jí výjimečně poslechla :lol: :oops: 8)

Jsem konečně v Chebu a za chvíli se pojedu na chatu vyplavčit, nemůžu se dočkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
19.7.06 15:38

Ahoj,
tak se hlásím z práce, od rána nám tu nefunguje klimatizace, tak už ze mě docela leje a je mi blbě, snad už budu moc brzy domů. Ty fotky miminek jsou moc hezké. Všem moc blahopřeju k holčičkám a chlapečkům.
Ta zavinovačka do autosedačky by se mi taky docela líbila a asi si jí taky pořídím, myslím si, že bude lepší, když bude čerstvé miminko takhle zabalené, takže já do ní půjdu taky, jen nevím jakou barvu, asi možná tu modrou nebo nějakou světlou, když nevíme co to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
19.7.06 15:39

jolmo mě ten mejl pořád nedorazil 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
19.7.06 15:41

No on ti nemoh dorazit, protože se mi vrátil zpět, protože jsem magor :roll: - jsem místo chello napsala cello :oops: :oops: :oops: , ale už jsem to opravila a odešel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
19.7.06 15:55

Holciny, ja kdyz jsem volala do Genettu tak to tam taky pocitala sestricka sama a podle toho me objednala, rikala ze delaji pry 3D jen o vikendech tak mozna proto NONNO jdete v nedeli, uz se taky nemuzu dockat, je pravda, ze asi neni dulezite, aby mimi bylo videt cele, hlavne ze bude videt. Ale na druhou stranu ja bych na to sla klido 2× jednou treba ted a po druhe v tom 26tt :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí