Poradna duly
Jana Čurdová
Kdo jste byl v Gennetu, dá se udělat i záznam na VHS,CD či tak něco?
tak mám konečně výsledky.
volala jsem tam ráno v deset a řekli,že budou až kolem 14.hod,pak jsem na to zapoměla,tak jsem volala ted,mluvila přímo s doktorem.
jsou NEGATIVNÍ, hurááááááá...........................
jinak jsem se objednala znova na 3D (manžel chtěl jěště jednou).
a objednali mě na 11.8.,což je 20tt.
opravdu tu preferujou mězi tím 16-20tt.
koukám,že je to všude jinak.
co jinak nového?
Myslím normoš UTZ, já asi nä 4D nepůjdu, ale v pátek se chystám na velký ve 20tt (dle UTZ jsem o 4 dny pozadu, tedy ne já , ale mimi)
tutinko: Co já vím, tak v Gennetu dělají záznam na DVD jen na tom 3D UTZ
Ale zkus tam zavolat a zeptat se…
noono,děkuji.
já tobě musím také pogratulovat k holčičce.
já se to snad dozvím za týden,jestli s námi bude brouček kamarádit!
tutnko: Já beru ten Bioparox… Mám jí pořád, ale aspoň už nemám horečku ![]()
sslunicko: snad ano..Hodila by se další holčička, ať nás tu není tak málo
![]()
SLUNICKO - obrovska gratulace, me cekaji vysledky za tyden a asi do te doby nebudu ani spat.
Zlaticka, nevite na kterem serveru je nejvice inzeratu na praci - myslim tech co hledaji, sefka to vzala super, rikala, ze s tim pocitala a ze se mnou pocita jeste na cervenec a mozna kousek srpna, musim ale nekoho sehnat a zaucit ho, teda nemusim ja, ale nechci ji v tom nechat. Prosim poradte, v annonci ani hyper inzerce ani jobs ani prace.cz jsem nic nenasla. Prosim prosim nevite nekdo o nejakem dalsim serveru? Mockrat dekuju
Tak jsem si po obědě schrupla ![]()
Sslunicko, blahopřeju k dobrým zprávám ![]()
Jolmo, já už bych taky chtěla vidět prcka na 3D… Dr. říkal, že bych měla ještě na jeden UTZ kvůli srdíčku, jestli má obě komory a hrot doleva nebo tak nějak, myslíš, že je to tam taky vidět?
Jo, to pra:,–(ko je podle prasátka z Medvídka Pú ![]()
Terro
A co třeba zkusit nějaký agentury, co se tímhle přímo zaobírají? Jinak mě ještě napadá jobpilot.cz. Ale to je spíš na evropský trh práce…
Jdu se s vámi rozloučit. Nebudu tu do pátku do noci. Tak se mi tu opatrujte ![]()
Pra:,–(ko,já jdu také na kardiologii kvůli kontrole srdíčka.
Tady na genetice tam posílají všechny maminky.
Terro,já měla výsledky z těch testů za 2 dny.