Poradna duly
Jana Čurdová
SAJSO - to je fakt, ja mam z Letnan taky z HM kalhoty, cerne, jsou super, akorat mi prijde ze mi jsou kratke na delku, ale snad v zime az na:,–(im kozajdy tak to zvladnu. Zatim chodim porad v satech nebo v sukni a koupila jsem si v TAKU netehu kratasy, ktere jsou pod brisko na snurku, takze v tech prezivam leto.
STAZKO - tak to se budes mit berusko urco supr, uplne zavidim, ja bych jela hnedle nekam!!!
Terri , není zač.
Já bych chtěla v H&M nějaký vršek, tričko s 3/4 rukávem, nebo tak nějak, případně nějakou vestu, prostě uvidím… Doufám, že něco budou mít… Teď na léto mám z Tveretu slabou džínovou sukni, protože jsem si říkala, že na konci léta už je to vlastně přelom 5. a 6. měsíce, takže bříško už bude slušné, tak aby se vešlo. Jo a na mimibazaru jsem si koupila za 200,– letní lněné těhu kalhoty. Pěkné a za ty peníze - nekup to. Taky mají náplet na bříško. ![]()
Zdravím vás všechny
Tak jsme dneska byli na kontrole a všechno je v naprostém pořádku!!
Taky jsme už viděli pohlaví konečně ![]()
a bude to KLUK
Na 90% ![]()
Takže taťka zářil štěstím a já jsem taky moc ráda
i když je fakt že jsem to tušila ![]()
Jinak další kontrolu máme v plánu na 22/8 a mezi tímjdeme do Zenklovy na P8 na Genetickou konzultaci kvůli dědičným nemocem a v rámci toho na genetický UTZ ![]()
Přidám fotečky do našeho albíčka
máme 4 krásné ![]()
Tak se zatím opatrujte jdu si vzít něco k snědku ![]()
pa
míša a pupík
Sajsi: Nechci to zakřiknout, ale už mě v krku bolí míň a mandle se taky zmenšuje. Snad mě nezničí ty zítřejší pražské kontroly… V sobotu jedem na chatu, už se moc těším, jen vás pak nebudu moct sledovat, to se po návratu učtu!!! ![]()
Ahoj všem !
Velchi, gratuluju ke klukovi ![]()
Sajso díky za doplnění v seznamu ![]()
Jolmo, já myslím, že COKOLIV je lepší než ta starožitnost co má moje Dr. v Munichu
A kromě toho si myslím, že jsi větší odborník než ona ![]()
Kristy, jestli tě to uklidní, tak já necítím vůbec nic. A možná ani nemůžu, dneska jsem si naměřila tlak 96/56 a v té souvislosti mě napadá taková existenční otázka: Žiju ještě?
No já už jsem ve 20 týdnu, takže podle všech zkušených matek bych měla už cítit pořádné pohyby, ale ono pořád nic, na kontrolu jdu posledníhoo července, tak se modlím, aby miminko rostlo a bylo v pořádku, pořád si říkám, že kdyby bylo něco v nepořádku, tak bych začala třeba krvácet nebo bych měla křeče v břiše a to je vše v pohodě.
já cítím pohyby od 18tt a že by se nějak zdůrazňovaly tak to teda ani náhodou a teď přes den nejspíš z vedra chrní, tak se ozývá jen ráno a večer. To jsou nervy.
kristyn neplaš, všechno je vpořádku!
Pra:,–(ko abych pravdu řekla taky už jsem měla obavu jestli žiješ… a díky za poklonu, ale pořád si myslím, že čekáš dítě a ne nějaké zvíře ![]()
Jdu vařit oběd
- akorát cestou po schodech budu muset vymyslet co…
Ještě, že je ten internet a někdo mě tak může uklidnit děkuju, doufám, že to bude v pohodě. Co bych bez Vás holky dělala, to tedy nevím. Ještě jednou díky.
Velchi , gratulace k chlapečkovi.
Holky, opravdu mají ti kluci silnou převahu. ![]()
Tuti , to jsem ráda, že je ti líp… Po návratu ale budeš mít co dělat… Tady to přibývá a přibývá, myslím, že co dělat bude mít i Noona v sobotu. ![]()
Pra:,–(ko , není zač.
Tlak máme podobný. Já minulý týden u dr. 100/65. ![]()
Kristýno , já myslím, že většinou se udávají první pohyby ve 20. až 22. týdnu, ale zdaleka to nejsou takové ty pořádné kopance. Ještě si jich užiješ dost… ![]()