prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2483
20.7.06 09:25

SAJSO - to je fakt, ja mam z Letnan taky z HM kalhoty, cerne, jsou super, akorat mi prijde ze mi jsou kratke na delku, ale snad v zime az na:,–(im kozajdy tak to zvladnu. Zatim chodim porad v satech nebo v sukni a koupila jsem si v TAKU netehu kratasy, ktere jsou pod brisko na snurku, takze v tech prezivam leto.

STAZKO - tak to se budes mit berusko urco supr, uplne zavidim, ja bych jela hnedle nekam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
20.7.06 09:35

Holky, mrkněte na to, prej je to dobrý…

http://www.malewo.cz/…duct1012.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
20.7.06 09:39

Terri , není zač. :wink: Já bych chtěla v H&M nějaký vršek, tričko s 3/4 rukávem, nebo tak nějak, případně nějakou vestu, prostě uvidím… Doufám, že něco budou mít… Teď na léto mám z Tveretu slabou džínovou sukni, protože jsem si říkala, že na konci léta už je to vlastně přelom 5. a 6. měsíce, takže bříško už bude slušné, tak aby se vešlo. Jo a na mimibazaru jsem si koupila za 200,– letní lněné těhu kalhoty. Pěkné a za ty peníze - nekup to. Taky mají náplet na bříško. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
20.7.06 10:07

Sajso , jsi zlato, dobre porid!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
20.7.06 10:10

Stazko :oops: :wink: No, doufám, že pořídím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
20.7.06 10:58

já kdyžbych konečně nakupovat mohla, dostanu angínu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
20.7.06 11:04

Tuti a jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
20.7.06 11:06

Zdravím vás všechny

Tak jsme dneska byli na kontrole a všechno je v naprostém pořádku!!
Taky jsme už viděli pohlaví konečně :D

a bude to KLUK

Na 90% :D

Takže taťka zářil štěstím a já jsem taky moc ráda :D i když je fakt že jsem to tušila ;)

Jinak další kontrolu máme v plánu na 22/8 a mezi tímjdeme do Zenklovy na P8 na Genetickou konzultaci kvůli dědičným nemocem a v rámci toho na genetický UTZ :D

Přidám fotečky do našeho albíčka :D máme 4 krásné :D

Tak se zatím opatrujte jdu si vzít něco k snědku ;)

pa

míša a pupík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
20.7.06 11:08

Sajsi: Nechci to zakřiknout, ale už mě v krku bolí míň a mandle se taky zmenšuje. Snad mě nezničí ty zítřejší pražské kontroly… V sobotu jedem na chatu, už se moc těším, jen vás pak nebudu moct sledovat, to se po návratu učtu!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
20.7.06 11:11

Ahoj všem !
Velchi, gratuluju ke klukovi :)
Sajso díky za doplnění v seznamu :)
Jolmo, já myslím, že COKOLIV je lepší než ta starožitnost co má moje Dr. v Munichu :wink: A kromě toho si myslím, že jsi větší odborník než ona :)
Kristy, jestli tě to uklidní, tak já necítím vůbec nic. A možná ani nemůžu, dneska jsem si naměřila tlak 96/56 a v té souvislosti mě napadá taková existenční otázka: Žiju ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
20.7.06 11:19

No já už jsem ve 20 týdnu, takže podle všech zkušených matek bych měla už cítit pořádné pohyby, ale ono pořád nic, na kontrolu jdu posledníhoo července, tak se modlím, aby miminko rostlo a bylo v pořádku, pořád si říkám, že kdyby bylo něco v nepořádku, tak bych začala třeba krvácet nebo bych měla křeče v břiše a to je vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
20.7.06 11:22

já cítím pohyby od 18tt a že by se nějak zdůrazňovaly tak to teda ani náhodou a teď přes den nejspíš z vedra chrní, tak se ozývá jen ráno a večer. To jsou nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
20.7.06 11:22

kristyn neplaš, všechno je vpořádku!
Pra:,–(ko abych pravdu řekla taky už jsem měla obavu jestli žiješ… a díky za poklonu, ale pořád si myslím, že čekáš dítě a ne nějaké zvíře :wink:
Jdu vařit oběd :roll: - akorát cestou po schodech budu muset vymyslet co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
20.7.06 11:30

Ještě, že je ten internet a někdo mě tak může uklidnit děkuju, doufám, že to bude v pohodě. Co bych bez Vás holky dělala, to tedy nevím. Ještě jednou díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
20.7.06 11:31

Velchi , gratulace k chlapečkovi.

Holky, opravdu mají ti kluci silnou převahu. 8)

Tuti , to jsem ráda, že je ti líp… Po návratu ale budeš mít co dělat… Tady to přibývá a přibývá, myslím, že co dělat bude mít i Noona v sobotu. :wink:

Pra:,–(ko , není zač. :) Tlak máme podobný. Já minulý týden u dr. 100/65. :roll:

Kristýno , já myslím, že většinou se udávají první pohyby ve 20. až 22. týdnu, ale zdaleka to nejsou takové ty pořádné kopance. Ještě si jich užiješ dost… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí