Poradna duly
Jana Čurdová
Sajso ale dyť si klidně skákněte - víkend máme volný /teď už vlastně všechny/
- rádi vás uvidíme. V Beskydech je krásně, není tu takové vedro… uděláte si krásný 3D výlet
![]()
Ahoj holky,
tak jestli preziju dnesni „osvezujici“ den, tak uz snad vsechno. Citim s tema, ktere musi byt v praci ![]()
Ja se jdu pomalu balit, protoze o vikendu vyrazime na 14dni na dovolenou. Hlavne, aby byly teploty o neco nizsi nez ted........ ![]()
Jolmo , momentálně máme fakt problém dojet do Prahy - v tomto vedru se jede děsně.
Chci do Letňan do H&M a nějak nemůžu najít den, kdy bude trochu líp…
A to jsme chtěli ještě do Plzně,, takže to asi až v zimě.
(Tu očekávám tak do půlky září nejpozději)
Ne že bych chtěla blbě radit, ale některé dopravní prostředky jsou klimatizované, takže je tam líp jak kdekoli jinde, ale s tím plánováním mám taky problém… např. už týden si jezdím kupovat novou kabelku / a musím, musím, ne že chci
/
Holcinky, zdravim vas z procesu, dneska to bude asi opravdu mazec. Mam tady vetrak, ale ten horky vzduch co tady cyrkuluje je stejne o nicem, takze uz to vidim, jak me zmuze unava a ja budu pekne hazet celicko o recepci. Hruza hruzouci.
Jinak nevim, jestli jsem Vam to vcera psala, ze jsem oznamila v praci, ze budu koncit. Tak to sefka vzala super a spolecnymi silami hledame nekoho dalsiho, a jakmile se zadari - doufam, ze to bude brzo tak urco zustanu doma, uz se tesim.
SLUNICKO - ty se mas, ja ti tak ty testiky zavidim, doufam, ze se taky brzo dozvim vysledek, to cekani me uplne nici.
STAZKO - kam vyrazis na dovcu?
SAJSO - ja chci taky do HM, uz se chystam dlouho, ale pockam, az budu mit to pohlavi na 100% potvrzeno. Maji tam uzasne veci
![]()
zdravim vsechny ostatni tehulky a doufam, ze dnesni den prezijeme v pohode a stinu ![]()
Sajso a když jsi tu teď místo Noony, mohla bys mi opravit datum kontroly? Já na ni jdu už 22.8. a utz mám toho 23.8. Předem díky ![]()
Přesně, nejraději bych byla, kdyby mimčo kopalo pořád, abych o něm věděla, asi hodně spinká a tím, že mám zatím nahoře jen to 1 kilo, tak asi bude i mimčo menší, tak snad nějaký pohyb ucítím. Pořád to nejsou žádné kopance, ale jakoby kručení a ťukání, tak čekám kdy to začne. A hlavně si říká, že kdyby bylo něco špatně, tak mi dá tělo nějak vědět, nekrvácím, tak je to snad v pořádku, jen je z toho člověk nervozní.
Sajso když už budeš u těch oprav, tak tam Pra:,–(ku napiš toho kluka - jsem nechtěla prudit, ale když už holky začaly
![]()
Terra - jedeme na tyden ke znamym do Nemecka a pak tyden na chate mych rodicu v Orlickych horach - takze flakarna… Hlavne jsme to planovali tak, aby se to dalo kdykoli odvolat a neprisli jsme o zadne zalohy, kdyby to situace nedovolovala.
Sajso - a me prosim Prekvapeni, je zapocitane do celkoveho souctu, ale u sebe ho nemam, dekuju moc…
holky s těmi překvapeními vás obdivuji. já bych to nevydržela. i když jestli s námi brouček nebude mluvit,tak také nic nenaděláme!
Tak holky, opraveno.
Terri , já teda do H&M půjdu, i když nevím pohlaví - chci totiž něco pro sebe…
A Letňany jako jediné mají těhu hadříky.
SAJSO - dekuju moc
![]()
KRISTI - ja mam taky pocit, ze obcas citim jako kruceni nebo neco takoveho a nevim jestli to je ono. Ale treba dneska zatim nic, jen me boli na boku, tak nevim jestli jsem se treba nejak neprelezela, uz se taky nemuzu dockat az to bude to prave orechove ![]()