prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
20.7.06 08:38

Sajso ale dyť si klidně skákněte - víkend máme volný /teď už vlastně všechny/ 8) - rádi vás uvidíme. V Beskydech je krásně, není tu takové vedro… uděláte si krásný 3D výlet :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
20.7.06 08:39

Ahoj holky,

tak jestli preziju dnesni „osvezujici“ den, tak uz snad vsechno. Citim s tema, ktere musi byt v praci :(

Ja se jdu pomalu balit, protoze o vikendu vyrazime na 14dni na dovolenou. Hlavne, aby byly teploty o neco nizsi nez ted........ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
20.7.06 08:40

Jolmo , momentálně máme fakt problém dojet do Prahy - v tomto vedru se jede děsně. :evil: Chci do Letňan do H&M a nějak nemůžu najít den, kdy bude trochu líp… :roll: A to jsme chtěli ještě do Plzně,, takže to asi až v zimě. :wink: (Tu očekávám tak do půlky září nejpozději)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
20.7.06 08:43

Ne že bych chtěla blbě radit, ale některé dopravní prostředky jsou klimatizované, takže je tam líp jak kdekoli jinde, ale s tím plánováním mám taky problém… např. už týden si jezdím kupovat novou kabelku / a musím, musím, ne že chci :roll: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
20.7.06 08:46

Holcinky, zdravim vas z procesu, dneska to bude asi opravdu mazec. Mam tady vetrak, ale ten horky vzduch co tady cyrkuluje je stejne o nicem, takze uz to vidim, jak me zmuze unava a ja budu pekne hazet celicko o recepci. Hruza hruzouci.

Jinak nevim, jestli jsem Vam to vcera psala, ze jsem oznamila v praci, ze budu koncit. Tak to sefka vzala super a spolecnymi silami hledame nekoho dalsiho, a jakmile se zadari - doufam, ze to bude brzo tak urco zustanu doma, uz se tesim.

SLUNICKO - ty se mas, ja ti tak ty testiky zavidim, doufam, ze se taky brzo dozvim vysledek, to cekani me uplne nici.

STAZKO - kam vyrazis na dovcu?

SAJSO - ja chci taky do HM, uz se chystam dlouho, ale pockam, az budu mit to pohlavi na 100% potvrzeno. Maji tam uzasne veci :D :D :D :D :D :D :D :D :D

zdravim vsechny ostatni tehulky a doufam, ze dnesni den prezijeme v pohode a stinu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
20.7.06 08:47

PROSIM O UPRAVU V SEZNAMKU - mam kontrolu 3/8 - DEKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
20.7.06 08:48

Sajso a když jsi tu teď místo Noony, mohla bys mi opravit datum kontroly? Já na ni jdu už 22.8. a utz mám toho 23.8. Předem díky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
20.7.06 08:51

Přesně, nejraději bych byla, kdyby mimčo kopalo pořád, abych o něm věděla, asi hodně spinká a tím, že mám zatím nahoře jen to 1 kilo, tak asi bude i mimčo menší, tak snad nějaký pohyb ucítím. Pořád to nejsou žádné kopance, ale jakoby kručení a ťukání, tak čekám kdy to začne. A hlavně si říká, že kdyby bylo něco špatně, tak mi dá tělo nějak vědět, nekrvácím, tak je to snad v pořádku, jen je z toho člověk nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
20.7.06 08:55

Sajso když už budeš u těch oprav, tak tam Pra:,–(ku napiš toho kluka - jsem nechtěla prudit, ale když už holky začaly 8) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
20.7.06 08:57

Terra - jedeme na tyden ke znamym do Nemecka a pak tyden na chate mych rodicu v Orlickych horach - takze flakarna… Hlavne jsme to planovali tak, aby se to dalo kdykoli odvolat a neprisli jsme o zadne zalohy, kdyby to situace nedovolovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
20.7.06 08:58

Sajso - a me prosim Prekvapeni, je zapocitane do celkoveho souctu, ale u sebe ho nemam, dekuju moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
20.7.06 09:01

No, myslim, že už Sajsa lituje, že zaskočila za Noonu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
20.7.06 09:03

holky s těmi překvapeními vás obdivuji. já bych to nevydržela. i když jestli s námi brouček nebude mluvit,tak také nic nenaděláme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
20.7.06 09:15

Tak holky, opraveno.

Terri , já teda do H&M půjdu, i když nevím pohlaví - chci totiž něco pro sebe… :wink: A Letňany jako jediné mají těhu hadříky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
20.7.06 09:23

SAJSO - dekuju moc :wink: :wink:

KRISTI - ja mam taky pocit, ze obcas citim jako kruceni nebo neco takoveho a nevim jestli to je ono. Ale treba dneska zatim nic, jen me boli na boku, tak nevim jestli jsem se treba nejak neprelezela, uz se taky nemuzu dockat az to bude to prave orechove :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí