prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
21.7.06 10:32

Ahoj maminy ,zdravím všechny ,ještě jsem nestačila všechno dočíst ,tak nejdřív napíšu já o mě :lol:
Před chvílí jsem volala na TT testy,prý vše v normě ,mírně zvýšené riziko Downa,ale prý v normě :evil: :?: Tak nevím ,holky asi půjdu na amnio,ale to je to co jsem moc nechtěla,ach jo 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
21.7.06 10:45

Holky co budete dneska obědvat. Musím něco uvařit a vůbec nevím co. Já bych v horku vůbec jíst nemusela, ale potřebuju něco pro Matěje a mimi si taky zaslouží něco z čeho může růst.
Leno třeba nebudeš muset na amino, když je to v normě. Kdy se to dovíš? Budu držet palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
21.7.06 10:50

Ahojky po ránu!!!

Dneska je mi divně… Nějak jsem celá otekla a nevím proč. Kolegyně mě posílá domů, že je na mě hroznej pohled. :?
Kolega mě posílá na chirurgii, protože jsem v noci uklízela po kocourovi rozbitou vázu a zaklekla jsem na střep. Poslepu jsem utřela krev a zalepila náplastí, která byla po ruce… A koukla se na to až teď a mám ďouru do kolena… Existuje nějaká desinfekce pro těhotný??? Já to totiž ani nevyčistila :roll:
A aby toho nebylo málo, tak mi asi upadne hlava…

Ráno jsem byla na náběr triple testů a řekli mi, že to trvá 14 dní až 3 týdny, ale že si mám počkat až do poradny… To je 22.8.06. Takže jsem tady asi trhla rekord v čekací době na výsledky TT :cry:

Chjo, to je den :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.7.06 10:55

Soukupko,už jsem se rozhodla ,že půjdu ,pro jistotu ,i když se šíleně bojím ,ale asi není čeho :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
21.7.06 10:55

Leno ,

teda já nevím…proč ti to ten dr. říkal, když je to v normě…jen tě zbytečně trápí. Určitě to bude v pořádku :!

Soukupko ,
a co nějakej těstovinovo-zeleninovej salát s jogurtovou zálivkou? ¨Je to za chvilku, takže se nebudeš muset ani moc dlouho pařit v kuchyni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.7.06 10:57

Berhu ,jen mi přečetl ,to co napsala ta genetička a ta vzhledem k věku :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ,doporučuje amnio,asi si chtějí z toho udělat zlatý důl 8O :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
21.7.06 11:00

Leno, klid, já jsem byla na amniu ve středu a bála jsem se docela dost, ale nebylo to tak hrozné, za minutku hotovo :) Jen na výsledek musím počkat 14 dní :(
Na TT jsem nebyla vůbec, tak jsem měla o jeden odběr a jedny nervy míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.7.06 11:08

Pra:,–(ko ,já vím,jen mám bobky :oops: :oops: ,myslela jsem ,že se tomu vyhnu ,ale na druhou stranu ,zase budeme mít jasno i v tom ,jestli je to ta holčička nebo kluk na 100% :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
21.7.06 11:14

Berhu děkuju za tip, těstoviny jsme měli včera a tak nevim jestli dva dny za sebou by to malý mlsounek snědl. Asi udělám zeleninu se šunkou a rohlíkem. Když je venku horku už nemusíme mít teplé jídlo. Jdu nakoupit.
Leno nedivím se ti, taky bych chtěla mít jistotu, že mimi bude vpořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
21.7.06 11:52

Ahoj holky,

tak to,ráno vypadalo, že si dnes odpočinem od výhně, ale už je to tu zase… :?

Leni , amnio ti dá jistotu, ale bude to dobrý, uvidíš… Tripple testy často vychází špatně , amnio je výkon, za který pojišťovna dá dost peněz, tak proč na ni neposlat, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
21.7.06 12:02

Sajso ,už abych alespoň věděla výsledky 8O ,no mě právě ty TT nevyšly tak blbě,ale mírně zvýšeno ,hlavně asi věkem ,tak to tak nechám a doufám,že je to v pořádku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
21.7.06 13:00

Ahojte holčiny 2v1 :lol:

Dlouho jsem tu nebyla,jen tak vždy zkouknu, co se tu probírá a nějak nestíhám reagovat, teď jsme pořád na bytě a pracujem jak mravenečci, aby už bylo hotové. :roll:
Jak se máááte vy? Já si opravila metřík zpět na termín podle MS, páč pan mudr. mi zatím nic neřekl o tom, že bych měla rodit dřív…tak uvidíme.

HOlky, 25/7 jdu na utz a dozvím se pohlavíčko, už se nemůžu dočkat Tipuju holčičku Sárinku, už si s ní i povídám, takže snad to nebudu kluk a nebude si říkat, že má praštěnou mamku, co mu říká Sáro :lol:

Jinak 2/8 jdu na 4D do Gennetu, tak se taky moc těším, přítel to dostane k narozeninám, takže překvápko, myslím, že z toho bude hodně paf, jelikož ani neví, že něco takovýho existuje 8) Noono , ty už jsi tam byla nebo tě taky čeká??? :D Jinak tě musím pochválit za nový seznámek, krásně jsi nám to vymyslela, tak jen doufám, že budu červená holčička :P

HOlčiny, už víte, kdo co bude mít? Co jsem se dočetla, tak celkem dost chlapečků, ne? Tutince taky dodatečně gratuluji k dobrým výsledkům, to bylo jasný :wink: A ne jen Tutince!!!! :lol:

A taky jedna věc, pořád se tu řešily pohyby, holky, tak moc jsme se těšily na pohyby a teď už když malou necítím pravidelně třikrát denně, tak jsem nervozní, no, toto letí…

Mějte se krásně a užívejte volníčka, hlavně pozor na ty šílený vedra
Papa, Marika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
21.7.06 13:31

ahoj berušky,tak pro dnešek zdravím. ráno jsem měla papírování,pak jela služebně do Plzně a nakoupit.
ted už jsem v práci.
včera jsem se sešly s Brokynou a skvěle si popovídaly. Ani jsem nečekala,že si budeme mít tolik co říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
21.7.06 14:23

Leni, ja si taky myslim, ze je to byznys to amnio, ale abys byla klidnejsi, tak si tam radeji zajdi. Pra:,–(ko rikala, ze to neboli, prezijes to a urcite vysledky budou ok :D Vim, ze se to fajn mluvi, ale udelala bych to stejne.

My tady mame 35 stupnu - venku - pochopitelne, doma jen 29… :roll: Chladim se ventilatorem, tak se to da prezit…

Brokyno, tak tos mne porazila…az tri tydny cekaci doba na vysledky, no, alespon vim, ze nejen tady jsou dost pomali… Ja mam dva tydny, ale nemam volat, oni se mi ozvou, kdyz bude neco spatne - doufam, ze nic a nikdo volat nebude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x

Sslunicko, Mariko, ahoj tehulky :wink:

A k obedu? Jak uz jsem psala, mam tady kamarada od Michalka, tak si prali vyvar a palacinky :roll: …splnila jsem jim toto prani, ale byt u plotny v takovem vedru - to byl tedy zatah!!!!! Ale ziju a oni jsou stastni :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
21.7.06 14:36

Ahoj holky,

tak to rano vypadlo na bajecny nehorky den, ale kde je mu konec?!? Ve szinu mame 32st, coz je nejvic za posledni 3 dny...... :evil: Takze sem rada, ze sme nakup na dovolenou absolvovali hned rano a ted se tesim z toho, ze nikam nemusim. chudak manzel v aute..... 8O

Je tady jeste nekdo krome me, kdo neciti pohyby?!? Ja vim, mam teoreticky jeste cas, krom toho prokopnout muj spek.....

co pijete v tomhle hicu? ja uz nemam vubec na nic chut!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí