prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2483
24.7.06 09:47

koukam co tady probirate, tak taky prispeju svou troskou do mlyna. Ja jsem s Oliverkem byla jen 1× na nejakem predporodnim kurzu, kde dostal tatka certifikat, ze muze jit k porodu, ze vi co a jak atd. Jinak jsem taky premyslela nad cvicenim, nikdy jsem to nezkousela, mam cvico kousek od baraku, tak asi az budu doma a nebudu chodit do prace, tak tam juknu, i kdyz mam nekdy pocit, ze mam co delat sama se sebou a jeste k tomu na cvico, ale laka me to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
24.7.06 10:08

No to ta má kámoška chodila taky na takovýhle kurz vedený nezávislou porodní asistentkou. Teď jsem jí volala, tak mi to potvrdila a nebylo to při porodnici.
Tohle cvíčo, co jsem objevila já, je jen „těhotenské cvičení“, tak to asi není klasika předporodní kurz. Je to u mateřského centra. Asi tam půjdu, beztak jsem odst líná a prdlajz dělám, sama cvičit se nedokopu…
Uvidím, vždyť tam víckrát nemusím…
Jinak ohledně manžela při porodu, vždycky mi tvrdil, že tam nechce a bylo to spíš takové srandovní teoretizování, ale teď se mě nějak ptal, jestli na tom fakt trvám, že tam nechce…
Tak když nechce, tak ho nutit nebudu. Přemýšlela jsem o tom, ale rozhodla jsem se, že je to jeho problém, že u toho nebude a ne můj. On ale třeba změní názor - jako spousta manželů mých kamarádek, spousta mých známých chlapů. Uvidíme. Jak máte tohle vy - už jsou s tím chlapi "smířenýů, že budou u porodu nebo taky ještě moc ne?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.7.06 11:08

Tak jsem konečně dodělala resty…
Co se týče těhu cvičení, tady mám víc než dost možností… ALE teď je fakt tak děsný vedro, že jsem ráda, že jsem schopná přes den vylézt před barák a vyvenčit psa :oops: Jsem hrozně líná vyjít do toho vedra a jít někam cvičit :oops: :roll: Až to počasí trochu povolí, tak někam chodit budu. Ale teď fakt ne-e…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
24.7.06 11:12

AHojky maminy,
ja asi taky patrim mezi vas.. :lol: tak se tu hlasim… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
24.7.06 11:14

Ahoj,
já jsem už byla asi čtyřikrát ne těhu cvičení, ale pak se mi dvakrát stalo, že nikdo nepřišel, takže to zkusím až zase po prázdninách, snad se ke mě nějaká budoucí maminka přidá. Docela mě to i bavilo a hlavně pomohlo na záda. Co se týče toho předporodního kurzu, tak bych chtěla pak jít do Podolí, kde bych chtěla i rodit. Mám si tam zavolat kolem 30 týdne a objednat se.
Manžel k porodu chce, zeptala jsem se ho a řekla mu, že bych byla ráda, kdyby tam byl se mnou a on zatím chce, tak mu to snad vydrží.
My budeme mít postýlku od našich po nás, manžel jí v srpnu přebrousí a zvonu nalakuju. Jedno povlečení už mám od mamky, pak mamka říkala, že koupí látku a nechá mi ho ušít i s mantinelama a kapsářem. Tak jen budeme muset vybrat nějakou hezkou látku.
Kočárek máme vybraný jane, je sice hodně drahý, ale je to naše mimčo a já jsem si na něj našetřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
24.7.06 11:15

AHojky maminy,
ja asi taky patrim mezi vas.. :lol: tak se tu hlasim… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
24.7.06 11:17

Ahoj Jojinko,
tak Tě mezi námi vítám, kdy pak máš termín a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
24.7.06 11:19
kristynab píše:
Ahoj Jojinko,
tak Tě mezi námi vítám, kdy pak máš termín a odkud jsi?

Ahojky, jsem z Ceske Lipy a termin mam 14.12. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
24.7.06 11:32

Ahoj Joji, vítám tě.
No tojste mě dostali s tím, že na cvičení o prázdninách nikdo nepřišel…Tak abych tam nejela a hned zase nejela domů :evil: Ještě to teda promyslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.7.06 11:32

Ahoj Jojinko
Tak tě vítám mezi námi. To by mě nenapadlo, že tu budeme mít ještě přírůstky :lol: :lol: :lol:
Děláme si tady takovej malej seznámek, tak kdybys chtěla, můžu tě do něj dopsat. Seznámek je myslím o jednu stránku zpět, tak se na něj jukni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
24.7.06 11:34

Dekuji za mile uvitani.. :) na seznamek se juknu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
24.7.06 11:38

No super.. :) taky tam budu rada napsana… Jojinka-Háňa - 25let - Česká Lípa - první miminko - T.P. 14.12 - kontrola 26.7 - a ještě nevíme zda klučina nebo holčička, ale až vědět budeme, dáme vědět i vám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
24.7.06 11:39

Mě to docela mrzelo, že nikdo nepřišel, šla jsem tam takhle dvakrát a dvakrát jsem se vracela domů a to jsem kvůli tomu šla dřív z práce. Tak se snažím alespoň chvilku cvičit doma, mám i ten velkej míč, něco musím dělat, jinak nebudu moc za chvíli kvůli zádům moc chodit. Ono to cičení je spíš takové protahování a je to fajn. Jinak co vím já tak se to zase nesmí moc přehánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
24.7.06 11:40

Ahoj Jojinko, vitam Te mezi nami!!!

U nas tehu cviceni je organizovano pres porodnici, jsou to cviceni ve vode, takze si myslim, ze je to fajn. Tehulky jsou rozdeleny podle delky tehotenstvi a kdykoliv se muzu prihlasit. Deset lekci myslim stoji 300Kc. Chtela bych tam zacit chodit, jen jsem lina tam zavolat :oops: a taky v tech vedrech se mi nikde nechce :roll: …

Manzel u prvniho porodu byl a neumim si predstavit, ze bych ho tam nemela…Hodne mi pomohl, hlavne psychicky a i on sam si to moc pochvaloval! :D Nemusel absolvovat zaden kurz pro tatinky!

Terri, na ty vysledky zkus zavolat az koncem tydne, nanejvys Ti sdeli, ze jeste tam nejsou. Jinak ja jsem taky cekatelka na vysledky, tak jsme dve, trochu se bojim…Ale ja nemam volat, oni by zavolali, kdyby bylo neco spatne - tuk, tuk, tuk…NECEKAM NA TELEFON!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.7.06 11:48

Jojinko Tak jsem tě doplnila :wink:
Jinak co se týče tatínků u porodu, tak Dan na mě užasle koukal, když jsem se ho ptala, jestli by nechtěl být u porodu. Že prej to je samozřejmost jako když kupuje rohlíky :wink: Dokonce ho ani neodradily fotky z porodu ani to video…
Teď jsem volala na tu postýlku, prý to odesílali ve středu. Tak doufám, že mi to dovezou až domů a ne že mi tu zase nechá pošta uznámení-adresát nezastižen :evil: To už bych jim snad zbořila poštu, jak bych tam řvala :oops: :lol: Tak pak dám vedět, jak vypadá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí