prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
25.7.06 09:32

Bezkonkurenčně coby tlusťoch vedu… :roll:
kristyn a Hannah , poslala jsem vám SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
25.7.06 09:34

jolmo
No já si to myslím :wink: Mě by to teda vůbec nevadilo, kdyby takhle zůstala až do porodu. Aspoň bych se nemusela strachovat porodu koncem pánevním a pořád mi jsou zepředu vidět záda :lol: Jde mi to všechno dopředu…Jen mě manžel trochu vystrašil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
25.7.06 09:35

Holky jen k tomu videu, dejte kdyžtak vědět, jestli se to dá v pohodě stáhnout… prostě, jestli to funguje :wink: Dělala jsem to poprvý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
25.7.06 09:39

tak ja mam nahore 5kg, ted jsem psala prispevek a prislo mi vedeni tak jsem to musela ukoncit, takze znovu. Jinak co se tyka kocarku, tak jsem se zatim do AAA nedostala, mozna se tam vydam v tydnu. Ale stale je casu dost. JInak moje oblecky putuji po kamaradkach, tak cekam az se v zari vsechny vrati z chat atd a oblecky se vrati k nam, potom uvidim co dokoupit, ale je fakt ze na MB taky nakupuju a nekdy to asi dost prehanim!!!! Dala bych fotecku briska ale nemam digital, tak az vyvolam fotky z normalniho fotacku, jestli tam nejaka moje s briskem bude :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
25.7.06 09:53

To video je krásný, asi to ale bude tím krásným miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
25.7.06 10:03

Děkuji všem za pochvalu našeho prcka… potěší to, protože já jsem to sice oslzela, ale jako krásné miminko mi ještě moc nepřipadá :wink:. Nicméně po včerejšku mi jako zázrak připadá, že je vidět aspoň tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
25.7.06 10:57

No, nebojte se, já se vyfotím, už na to myslím asi týden… :wink: Akorát nemáme digitál, tak holt bude chvilku trvat, než dodělám film a tak. Ale pak to tam nasázím vše. Nahoře mám asi 2 kila, ale včera zrovna muž konstatoval, že se mi to břicho nějak zvětšuje… :) Což je fakt s podivem… 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
25.7.06 11:47

Holky, právě mi volal můj dr… krve by se ve mně nedořezal, ale on mi jen chtěl hned jak se to dověděl říci, že náš klučina je zdravý !. Jsem šťastná jak blecha, pochopitelně brečící. Dneska si dám asi sklenku něčeho dobrého :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
25.7.06 11:53

jolmo
Tak to je paráda. Takovýho doktora ti můžeme jen závidět :wink:
A moc gratuluju k výsledkům :! :! :!

Holky, teď mi dorazila ta postýlka :lol: Překvapivě pán zvonil dvakrát a odnesl mi to až do bytu.. Tak já jdu montovat. Mám oficiální povolení od manžela :wink: Do večera bych už nevydržela :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
25.7.06 11:55

Jolmo , velká gratulace. Něco dobrého si dej, zasloužíš si…

Už jsem vyfocená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
25.7.06 12:06

Hned jak budu mít čas, nakoupím všechny ty věci, které jsem sobě i jemu až doteď odpírala… a dnešek nejspíš probrečím… doufám, že to dítě pozná, že radostí :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
25.7.06 12:17

No, máš co dohánět… :) Napřed mu řekni, že je to radostí, aby to věděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
25.7.06 12:34

Jolmo: Tak to moc gratuluju, že je miminko v pořádku a určitě si něco dobrého dej, oslavit to chce.

Určitě pak tu postýlku vyfoť a dej do galerky, jsem moc zvědavá.
Mě je od rána nějak těžko, já se snad těch nevolností nezbavím, 14 dnů mi bylo dobře a asi se to zase začíná vracet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
25.7.06 13:03

Holky, to je nádhera :! :! :!
Až mám slzy v očích…Teď už jen to miminko…
Zkusím to vyfotit, ale Dan rozšteloval foťák a moc to s ním neumím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
25.7.06 13:06

Ahojte těhulky,

už jsem tu nebyla ani nepamatuju. V práci jsem toho měla přespříliž, takže jsem vás jakžtakž stihla sledovat, ale už ne psát… A do našeho podkrovního bytečku se chodíme jen vyspat, na nějaké vysedávání u compu jsem neměla chuť.
Jinak se nestačím divit co už máte nakoupeno 8O mám teda co dohánět, na našeho mimouše nemám nakoupeného zhola nic - jednak jsem asi moc pověrčivá a taky pořád si říkám času dost…

My jsme po velkém UTZ a kardio UTZ a všechno v pořádku (ťukťukťuk). Viděla jsem broučka jak si v bříšku hezky hoví. Zakrýval si ručičkama obličej a křížil nožičky, takže pan dr. usoudil, že to bude určitě stydlivá holka, nicméně pro nás to bude překvapení! Pravda asi jen do příštího týdne, kdy jdeme na 3D UTZ.

Příští kontrola je 22.8.

Jolmo, gratuluju k super výsledkům a prosím prosím o zaslání odkazu na to vaše video, abych viděla co mě příští týden čeká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí