prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
25.7.06 13:22

Verko
Jsem ráda, že ses tu taky objevila :wink: A moc gratuluju ke stydlínovi :lol:

Tak tu postýlku jsem vyfotila, je v galerce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
25.7.06 13:26

Noono , postýlka je krááásná. Ale s tím rozením radši ještě chvíli počkej, ju? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
25.7.06 13:57

Noono, máš to móóóc hezky nachystaný, jseš šikulka :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
25.7.06 14:12

Noono z tebe musí mít deprese i jinak nervově vyrovnaný člověk :lol: , ne tak těhotné ženské - já jsem se ještě ani nerozhodla, jestli postýlku budem potřebovat hned od začátku /malý s náma spal 1/2 roku v posteli/ a ty už ji máš postavenou… ale máš to krásné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
25.7.06 14:32

Holky, koukám , že mám co dočítat. Přijela mamka a tak jsme otrhaly všechen rybíz a jostu na zahradě a ona udělá marmeládu. Jinak o Jostě říkám, že je to splácanina horších vlastností angreštu - šťopičky na konci - a černého rybízu - malé kuličky. Mám jí jen proto, že jsme to tu podědili, když jsme koupili pozemek a statý barák, ale postupem času to půjde pryč a uděláme si svou zahrádku. Jinak jsem už taky 2× zavařovala - angrešt a letos jsem to dělala poprvé v troubě a šlo to pěkně.
Teda, tak teď jdu mrknout do galerky a na videjko a pak se zas nahlásím.

Ještě mi řekněte - ten minibazárek, najdu kde a jak se tam nakupuje. Není to riskantní- když je to použité a nevíte od koho??!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
25.7.06 14:43

NO móooc pěkný - postýlka i video. Ne že bych toho na tom videu mnoho rozeznala, ale hlavičku poznám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
25.7.06 14:44

Jolmo, moc díky, teď jsem to zkoukla a ne jednou… Je to nádherný, jen škoda, že tak krátký. Už se moc těším a jsem zvědavá, co na to řekne náš taťka, protože to pro něj bude překvápko.

Hannah - holky asi myslí www.mimibazar.cz , ale zkušenosti s nakupování tam nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
25.7.06 14:47

Hannah já mám s nákupy na mimibazaru jen dobré zkušenosti. Mám odsud pár věcí na mimi, pár na Káju a pár těhu hadříků… Je to za babku a většinou moc pěkné, jako nové. Ale prodávají tam i nové věci, nakoukni… www.mimibazar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
25.7.06 14:50

Sajso To je fakt. Ještě musím koupit plíny :lol: :lol: :lol:
jolmo Tak to se omlouvám :oops: Ale na moji obhajobu- to kupovala a objednávala tchýně :wink:
Hannah Já taky na MMB nakupovala a zatím 100% spokojenost. Nakupovala jsem tam zatím 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
25.7.06 14:55

Noono , no však ano, jiný důvod mě ani nenapadl… 8) :lol: :lol: :lol:

Hannah , já už asi 9×… :oops: Ale po míň kusech, než Noona, ta má přepravku, já 5 věcí na mimčo. :wink: A vždy dobré, je ale fakt, že k těm prodávajícím koukám do jejich alba na hodnocení od ostatních nakupujících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
25.7.06 15:04

Holcinky, ja chci taky videt to video, neni to s tema tatkama jak prebalujou, nebo jo?

JOLMO - moc ti gratuluju k super vysledkum!!!!!!!! Ja jsem volala na gyn. kvuli tem otokam na nohach a pry moje TT budou az do konce tydne, vcera mi rekla sestricka ze zitra a dneska rekla jina ze az do konce tydne, to se asi zblaznili ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
25.7.06 15:15

Terro holky myslí video s naším prťavcem :wink:
Holky, začínám mít vážný problém - v září se mi žení brácha a já se musím náležitě oháknout… našla jsem jednu stránku, kde měli kostýmy pro těhotné a za docela slušnou cenu /1900Kč/, ale když jsem tam teď volala, tak mi paní řekla, že už to zrušili :cry: . Já mám švadlenu, ale chtěla jsem někoho, kdo má zkušenosti se šitím těhotenských hadérek a taky jsem vydedukovala, že ušití u švadleny mě vyjde dráž, než když to někdo šije sériově - no, nešije, ach jo :roll: . Nemáte pro mě někdo ještě nějaký tip? Nechci jít v šatech, protože bych nerada aby někdo očumoval nohy jak konve /téměř na konci 7.měsíce!/ a obecně se cítím i vypadám líp v kostýmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
25.7.06 15:20

Sajso Holt nejsem žádnej troškař :oops: :lol: :lol: :lol:
jolmo Tak to neporadím. Vůbec nemám přehled :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
25.7.06 15:22

Jolmo,
v Hradci Králové je jeden butik. Dřív to byl obyč butik, kde měli i věci pro těhotné a když jsem si tam šla vybrat v zimě kostýmek, tak na mě paní divně koukala (měla jsem úzký kabát), že jako jestli pro těhotnou… Tak jsme se bavili a oni teď prý šijí jen těhotenskou modu a obyč. už ne. Měli i slušný ceny. Zkusím ti to nějak najít, prý mají v HK pobočku a hlavní někde v Ostravě???(abych nekecala) - jmenuje se to butik Monika nebo Monique…
Mrknu jestli to někde nenajdu na netu, ale hledej taky, určitě jsi zběhlejší než já.
Jo nedávno jsem vyhodila jejich vizitku, co jsem nosila v peněžence. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
25.7.06 15:23

Už mi přišla zpráva, že kočárek dorazil na místo určení :wink: .
A k mimibazaru - já jsem tam nakupovala fůru věcí, hlavně těhotenských /nové mám snad 1 kalhoty/ a vždycky to bylo OK, dle mého muže jsem hodně důvěřivá, ale ještě jsem neměla nikdy problém /klep, klep/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí