Poradna duly
Jana Čurdová
Že by naděje na lepší dny?
![]()
http://www.novinky.cz/…5_kgnuv.html
Ahoj!
Dneska bylo u nás v noci menší teplo, ale jinak to stále stojí za prdlačku.
No tak snad se ochladí a sprchne - na netu to teď psali a taky posílala odkaz Noona.
Noona, jakou máte v úmyslu barvičku?
Katiku,
ještě reaguju na tvůj příspěvek - já jsem taky předrážděná, nevyspalá a dnes v noci mi taky začla týct krev z nosu a ráno to stále pokračuje - prudší pohyb, vysmrkání - a furt teče.
Já chci takových 25st. a ještě bych prosila bez hmyzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nám se nad střešním oknem v ložnici usídlily vosy a začly si tam stavět hnízdo. Tak jsme tam foukli Biolit a je snad pokoj. Druhý den jsem ale vedle francouzského okna také do ložníce, objevila hnízdo sršní… _ tak jsme tam už taky 2× dali Biolit plus a dnes to chce manžel shodit..... To bude akce! ![]()
Já ale ten hmyz tak nesnáším - to úplně to léto kazí - mouchy sedají na vše, komáři koušou, vosy, sršni, pavouci.........
Hezké ráno,
kéž by se trochu ochladilo! Dnes v noci bylo děsný vedro a taky mě asi 3× probudily křeče v lýtku. Holky jaký berete to magnesium? Napsal vám ho dr. nebo jste kupovaly samy?
Noono, do seznámku mi můžeš napsat překvapení. Včera jsme se o tom s budoucím taťkou bavili a on že jedině překvapení a tak jsem tedy šla s pravdou ven o 3D UTZ a jemu se tam nechce
Je taková konzerva a stačí mu jak to viděl na klasickém UTZ, prý to už přece ty 4 měsíce vydržíme. Tak jsem z toho trochu smutná, asi tam budu muset zavolat a zrušit to ![]()
Jé VerKo, konečně je někdo taková „konzerva“ jako já
. Mně taky stačí klasika UZ a chci překvapení
![]()
Verko víš že já bych to nerušila? Pokud to nebude znamenat rodinnou válku, tak bych tam šla třeba i sama - když rovnou řekneš, že nechceš znát pohlaví a chceš se jen na prcka podívat, tak v tom stáří už stejně budou vidět jen části jednotlivě a z obličeje pohlaví rozuhodně nepoznáš, a vůbec je to s ním úplně ošemetné - my s kámoškou jsme pinďoura neviděly ani jedna… A nevím, proč by ses nemohla na mrňouse mrknout ještě v pupíku - bůhví, kdy se takovým pohledem zase potěšíš. Já mám chlapa taky konzervu, ale jakmile viděl kamarádčina Jonáše, tak zatoužil spatřit i svého syna - tak ještě můžeš zkusit ukázat mu fota nebo videa na netu, co to obnáší
.
Hannah, já mám taky ráda překvapení, takže kvůli tomu co to bude tam nechci jít (i když je pravdou, že mu říkám Hugo a jestli to je holčička tak si musí říkat co to má za bláznivou matku
), jen jsem se těšila, že uvidím mimouše barevnýho a budeme ho mít na DVD a prostě to bude zas něco jinýho…
No tak vidíš, tak si to nenech ujít… platíš, tak ti vyjdou vstříc, neboj… a ty stroje jsou tak dokonalé, že to umí i sestříhat, takže fakt vidíš jen to cho chceš…
Sajso z toho toptrendu mi odpověděli, že šijou jen konfekci, takže jsem přes noc rozhodla, že to nakonec zkusím s tou svou švadlenou, než se unavovat sháněním něčeho dokonalého - dovleču jí fotky a budu trvat na realizaci představy ![]()
Jééé Jolmo, úplně jsi do mě vlila dávku optimismu. Myslíš že to fakt nepoznáme? Měla jsem tam jít příští týden. A to vaše video mě tak navnadilo.
Rušit se mi to popravdě nechce a jezdit sama do Olomouce taky ne. Asi jsem mu to neměla vůbec říkat.
S chlapama je to blbý, někdy… taky mu to nejde neříct, že jo. Ale můžeš mu to diplomaticky vysvětlit a ukázat třeba toho našeho prcka - sama vidíš, že je tak skrčený, že z pohlaví není vidět nic a mohu tě ujistit, že i když nám poprvé „hledal“ dr. co to bude, tak to pěknou chvíli trvalo… a jak říkám, udělat pěkné 3D obrázky není vůbec tak jednoduché, jak to na první pohled vypadá. Jen je to jako se vším - musíš jasně deklarovat co chceš a co nechceš a třeba to i zopakovat - nevidím důvod, proč by ti nevyšli vstříc, zvlášť v Olomouci
.
Verko
Tak jsem ti to do seznámku dopsala… Já vás holky obdivuju. Mě dělá i problém, když mi Dan zavolá, že má pro mě překvapení a večer mi ho řekne… Jsem snad ten nejzvědavější člověk na Zemi
![]()
A s tím 3D UTZ bych to taky nerušila. Na obličej se snad podívat můžete ![]()
Hannah
Barvičky- Do obýváku a ložnice světle modrou a do děstskýho pokoje konzervativní bílou. Dan má známýho tatéra, co nás oba tetoval a on umí strašně hezky kreslit. A už jsme s ním předběžně domluvený, že by nám na zdi namaloval nějaký děstký motivy… A všechny futra od dveří chci zářivě žlutou
A kuchyni ještě nevím…
Jolmo, máš 100% pravdu, odpoledne mu to zkusím znovu vysvětlit a názorně ukázat a pak dám vědět jak jsem dopadla.
Nicméně holky díky za podporu!
Noono, to budou hezké barvičky!! Já chci taky barevný pokoje, ale my se nastěhovali teď v lednu a vše jsme přes zimu malovali rychlovka jen tak na bílo - hlavně aby to bylo hotový a vymalovaný. No taky říkali, že ty stěny potřebujou dobře vyschnout, jinak v novostavbě mohou ty byrvy zflekatět a tak máme bílou. No a teď , když už bydlíme, tak další malování nebude probíhat teď, ale až bude potřeba - takže barvičky budou později. No ale obývák ten ještě není hotový a ani vymalovaný, tak ten barevný bude a basta!!!! Obrázky na zeď chci do pokojíku taky - mám kámošku, co pěkně maluje, tak snad ta! Jedna moje býv. spolužačka to dělá taky- odborně, lae to by bylo za prachy a to se mi moc nechce.
VerKo, to je fakt, jak píšou holky -jestli na tom 3D lze mrknout jen na obličejík, tk proč ne, když už jsi objednaná. Řekni předem, že pohlaví nechcete a hotovo…