Poradna duly
Jana Čurdová
Noono, chlapa určitě od práce neruš, radši použij samospoušť ![]()
Sslunicko, gratuluju k pindíkovi ![]()
Terro, hezké fotky, do toho bazénku bych se taky hned naložila ![]()
Já bych se taky vyfotila, ale pořád mám zadek větší než břicho
Kromě toho jsem zoufale nefotogenická a navíc mi Ondra sebral foťák, páč jde dneska s kamarádem na výlet.
Pra:,–(ko To bych musela vědět, jak se ta samospoušť nastavuje
Foťák je jedna z mála elektroniky, co s ní nejsem kamarád ![]()
Začínám se topit ve vlastním potu..Pomóóóóóc ![]()
Tak jsme ještě dneska absolvovali kontrolu a pravděpodobně jeden z posledních UZ - dr. kontroloval srdce, které je OK, tak jsem prcka zvážili - má +- 375g a teď už mu dáme pokoj, ať si může klidně růst
. Plodová voda se za těch 14 dní ustálila na normě, tak nevím, jestli je to tím doplňováním tekutin nebo čím
. Taky jsem si nechala říct pohlaví mimin z téhož dne jako jsem byla já a ze 8 mamin bylo 5 kluků a 3 holky, ale schválně koukal o týden spíš a tam zas vedly holky, takže prej vysledovat se z toho nedá nic…
. Další kontrola bude 23.8. Jo, a odmítla jsem ten zátěžový cukrovkářský test - když se bez toho dosud obešlo každé těhotenství tak tohle myslím taky, se nemusím ještě prát cukrem… když jsem bezkonkurenčně největší prosincový přibírač
. Jo, a ty nohy jsou taky hubené jenom na fotce, to je ja ta genialita fotografie
.
Jolmo tak gratulace - kontrolování máte ve zvýšené míře za sebou a teď můžete jen růst a přibírat. Jinak jsi si jistá, že fotka ubírá? To jsem zvědavá, jak budou vypadat ty moje. Mě bylo navíc vedro, takže jsem se vyfotila dost svlečená… ![]()
Já bych tam taky mohla přidat nahaté břicho, ale to už byste spadly úplně
![]()
Já jsem teda nikam nespadla. To si jako myslíš, že jsme nikdy neviděly nahaté břicho?
Já vám ho tam teda dám nahaté, retušovat už to nebudu… ![]()
Ne že byste neviděly nikdy nahaté břicho, ale moje nahaté břicho jste teda ještě neviděly… a to by vás mohlo ohrozit - ale máš ho tam, speciálně pro tebe ![]()
Jolmo, gratuluju k další úspěšné kontrole, doufám, že to zase pořádně oslavíš
Jo a test na cukr si ještě živě pamatuju, bleeee… ![]()
Tentokrát se mu taky vyhnu, beztak se tu nic takového ani nedělá.
Sajso, sem s břichem ! Ale jestli máš taky takové hubené nohy a žádný zadek jako Jolma, tak já si to s tou svojí fotkou asi rozmyslím. Jak jsem tak drze načumovala do cizích alb, tak nejlíp bych asi zapadla mezi listopadové těhule.
Jolmo nikam jsem nespadla, krásné bříško. ![]()
Pra:,–(ko , musím to nechat vyvolat a napřed dofotit. Bude toho pak teda víc najednou..
Hubené nohy a žádný zadek? No, nevím, každý má jiná měřítka… ![]()
Pra:,–(ko opět kecá… můj muž ji viděl předevčírem a řekl, že vůbec nevypadá jako těhotná… ale o zadku taky nemluvil, a toho by si on dozajista všim
. Já si Pra:,–(ko zezadu neprohlížela /naposled na koupáku a to žádný zadek neměla/, ale vleže vypadá moc hezky, narozdíl ode mne
.
Právě přemýšlím, jestli mám ještě sežrat hermelín se zeleným pepřem a tedy nějakých 1000 kJ, nebo se na to vykvaknout, když nemám hlad, ale jen chuť
![]()
Jolmo, tohle musím dát přečíst tomu svýmu, aby si uvědomil, jakou má doma krasavici
Jen doufám, že se smíchy nepočůrá, stačí, že musím přebalovat Šimona
Jen počkejte, až dorazí s tím foťákem, předvedu vám, jak má vypadat pořádná ženská
![]()
Pra:,–(ko při vší úctě k Ondrovi, jestli se chceš poměřovat s ním, tak to bys musela být anorektička, jak jsem si tak stačila všimnout, a to určitě nechceš, viď? ![]()
No, jak to tak sleduju, hubené nohy a žádný zadek má spíš Pra:,–(ko…
Já teda zadek mám… A nohy taky. ![]()
Ahojky tehulky,jeje, jak ja Vas rada ctu, vzdy mi dodavate takovou pozitivni energii
![]()
Terro , gratuluji k negativnim vysledkum!!!!!!! To je krasna zpravicka, vidis, uz se nemusis niceho bat ![]()
Jen asi ja jsem tady zustala, ktera ceka na vysledky tripple testu, taky se trochu bojim, ale VERIM, ze bude vsechno v poradku!
Sslunicko , budes mit chlapecka! To je parada, Ty jsi to tipovala, takze jak Vas pozoruji, tak vsem Vam to vyslo
![]()
Jolmo , super brisko
, je opravdu velke, ted rychle roste, takze uz se tesim taky na takove! No…ale holky, proc tam davate ty fotecky bez obleceje? Nemyslite, ze by bylo fajn, abychom se trochu odtajnily, poznaly a vedely s kym si tady piseme??? Proste priradit oblicej k prezdivce. Myslim si, ze to neni problem, tak prosim, prosim, zkuste to…