Poradna duly
Jana Čurdová
My máme z Idei vybavený komplet celý byt… V obýváku lamino a ložnici ve dřevě… A děcák chci taky ve dřevě…Ještě, že tu Ideu máme kousek od baráku. Lepčejší a levnější obchod s nábytkem jsem ještě nepotkala.
Já jsem taky pro srazík ![]()
Sajso, břicho mám v normě, ale ten zbytek je tak velký, že vypadá malé ![]()
Jolmo, já bych taky asi dítě nikomu nenosila, viděla jsem dokument o těch náhradních matkách v Americe, dostávají za to dobře zaplaceno a když jsem je viděla, tak vypadaly všechny stejně - byly děsně tlusté a zřejmě to braly jako snadný výdělek.
Kristy, ten srazík je zajímavý nápad, akorát kde ho udělat. Řekla bych, že největší vzdálenost mezi námi je cca 800 km, tj. ode mně k Jolmě nebo k Alince ![]()
No jo, to mi nějak nedošlo ta vzdálenost, já jsem z Kralup, takže kousek od Prahy, no jen mě to tak napadlo. Ale záleží na všech, jestli se budou chtít poznat. Netuším co zvolit za místo, aby to bylo pro všechny stejně daleko.
Hezké dopoledne!
No, Pra:,–(ko já taky myslím, že trochu přeháníš, bříško máš malé, ale vypadá úměrně zbytku těla.
Já jsem se teda taky tady v práci změřila, ale pouze pracovním metrem, a trochu jsem se zhrozila, přes zadek mám 98 a přes břicho 91 ![]()
A co se týče večerních chutí, tak je mám taky a celkem si to užívám, říkám si kdy jindy než teď si to můžu dovolit. Včera jsem si dala po osmé 2 kopečky rizota a byla jsem v sedmém nebi, pravda po 21.30 už smím pouze pít ![]()
Já jsem se přes břicho měřila včera a mám 94cm a přes prsa 99 cm a to jsem nikdy moc velké neměla, ale teď docela narostly. A nahoře mám 1,5 kg.
Pra:,–(ko a nepotřebovala bys nové brýle?
Mě na tobě nic velkého nepřipadá… ![]()
Srazík by nebyl špatný… Ale kde?
Když se tady tak porovnáváte, tak já mám přes břicho 101cm.
Můžem se klidně srazit, akorát v rámci spravedlnosti tak v Brně
,to proto že nepočítám vzdálenost já-Pra:,–(ko
.
Já mám přes břicho 94… Takže jsem tak jako souměrná. Přes prsa 95, přes břicho 94, přes zadek 98… Za chvíli to bude všude stejně… ![]()
Leda bychom musely udělat srazíky 2 - jeden pražský a jeden moravský…
Zdravím všechny prosincové maminy ![]()
Už nějakou dobu e-mimino pročítám, ale píšu teprve teď. Jsem taky těhulka, původně lednová, nyní prosincová - termín mám 29.12. ![]()
Doma už mám jednoho caparta, takže si teď opravdu „užívám“ ![]()
Krásný den všem!
Mě je jedno kde ten srazík bude, ale možná by opravdu nebylo špatné udělat dva. Ale netuším kolik nás je z okolí Prahy a kolik z Moravy.
No, já jsem vlastně taky souměrná
- přes prsa 102, přes břicho 101 a přes boky 101
.
Ahojky čiperko . Vítej!
No zbytek já teda měřit nehodlám
Twiggy fakt nejsem
![]()
A ty srazíky..Asi by bylo lepčejší udělat dva… Kolik nás je z Prahy a okolí?
Děkuju za přivítání ![]()
Ještě doplním údaje do toho krásného seznámku:
26 let - Brno - druhé mimčo - TP 29.12. - kontrola 7.8. a bude to překvapení ![]()