prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1993
25.7.06 15:28

Internetový odkaz na ten butik jsem nenašla. Zkusila jsi prohlédnout Tveret? Tam mají hezké věci.
Holky, když já prostě asi neumím nakupovat - na netu mám pocit, že neumím nic najít, pak k tomu sedne manžel a má to najité za pár minut. Nebo třeba v sekáčích - známí odtud mají nábytek, postel, teď postel pro malou, kámoška nakupuje hadry jen tam - a já: když tam přijdu, tak nic nemají, co by se mi líbilo.
Já bych potřebovala, aby někde bylo napsáno, že prodá :,-(u věcí na těhotnou, na miminko tak a tak staré atd…+pár fotek a aby to bylo dostatečně velkým písmem a pak bych to možná objevila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
25.7.06 15:33

Hele, ale já jsem našla něco v HK, myslíš, že by to mohlo být ono ?
http://www.finesa-hk.cz/…ny/index.htm. Ty jejich věci vypadají dobře, zkusím tam zavolat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
25.7.06 15:41

Noono já vím. A proč taky? :wink:

Jolmo zadej do vyhledávače. Já včera koukala na www.toptrend.cz - nevím jestli to bylo tam, ale něco společenského jsem někde viděla…

Jinak mám taky problém. Mé železo (teda ne jen mé, všechny) se užívá buď půl hodiny před jídlem - jenže nevydržím ráno půl hoďky o hladu a navíc pak jím mléčné výrobky, což se nemá 2 hodiny po… A nebo se má brát 2 hodiny po jídle, což je ještě větší problém, bo jsem teď zjistila, že jím nějak častěji, než po 2 hodinách… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
25.7.06 15:46

Jolmo,
tuhle prodejnu znám. Teda spíš vím, kde v HK je, ale nebyla jsem tam.
To je¨jiná, než jsem o ní psala, tamto se fakt menuje Monika, ale tu jsem na netu nenašla.
Tak tam brnkni, třeba mají pobočku i někde poblíž vás… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.7.06 16:02

Ahoj kočiny :lol:

Tak jsem tu z ko :-D vše super, v pořádku a konečně vím pohlavíčko!
Mám straaaaaaaaaaaaaaaaaaašnou radost, mudr. řekl, že je to na 90% holčička :lol: Byl tam i přítel, jsme moc šťastní, i když on mě usměrňuje, ať se ještě neraduji..ale je to jasný :lol:
Malá nám dnes nechtěla ukázat obličejíček, měla ho zabořený v placentě, asi to bude nějaká stydlivka :lol:

Na další ko jdu 22/8, a 11/8 jdu na velký utz srdíčka do Podolí :-)

Mám moooc velkou radost, já to prostě věděla, že to bude pipinka :-)

Holčiny, nestíhám to tu ani pročítat, moc všem gratuluji k dobrým výsledkům a koho čeká ko., tak budu držet palečky :)

Nonno , tobě moc závidím, že už máš kočárek! :lol: Já pořád nevím…???

Jolmi, já bych taky chtěla vidět videíčko, pjosímmmm 8)

Pozdravujte bříška! Papa, Marika.

Jo, teď mě ještě napadlo - Noono Můžeš mi do seznámku dát holčička Sára ? ?Když už jsi to tak krásně vymyslela :lol:
Děkuji a paááá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
25.7.06 16:16

Mariko
Moc gratuluju k holčičce Sáře :! A do seznámku jsem to už doplnila :wink:
A kočárek už má Jolma, já mám postýlku :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.7.06 16:19

Já sem trdlo :lol:
tak jsem to popletla, to jsem ale natvrdlo :lol: Každopádně nemám ani postýlku :lol:
taky čekáte holčičku, to je super :-) NEbyla jsi už náhoudou v tom Gennetu na 4D? Já jsem objednaná na 2/8, dostane to přítel pěkně k narozkám :lol:

Děkuji moc, jestli už jsi tam byla, tak máš asi fotky, vid? :lol: Já bych je chtěla viděěěěěěěěět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
25.7.06 16:24

Já mám taky kočárek… :P
obrázek mám ale stažený z nějakého jejich katalogu a tak nevím, jak ho sem dostat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.7.06 16:26

Teda holky, ty kočárky Vám ale závidím :lol: Jaký máš?
Možná stačí zkopírovat tu adresu, jeslti to půjde. I když na Gennetu mají taky pěkné fotky 4D.
 http://www.gennet.cz/…ltrazvuk.htm

tam je to vidět krásně, už se moc těším, Hannah , ty se taky chystáš na takový utz???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
25.7.06 16:40

Mariko
Já byla teď jen na tom velkým UTZ. Na 4D jdu až 20. srpna :roll:
Já se jdu natáhnout, nějak mě zas bolí břicho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
25.7.06 16:54

Holky, posílám odkaz na jeden inzerát s mým kočárkem:
http://deti.bazos.cz/…/Kocarek.php
já mám ale tmavo šedo béžový a nový. Jde z toho udělat i sedačka, no ale to si tam přečtete.
Jinak já se na ten velký UZ nechystám - byla jsem na normálním kontrolním ve 20tt a teď až v tom 30tt. Ale teda vlastně ještě jedu v 27tt do CAR a tam mi jistě bude taky dělat. Na ten 3D uvidím, to bych musela vyvinout nějakou vlastní iniciativu - nikdo mi to nenabídl…Ale my jsme malý město, tak se ani nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
25.7.06 17:02

MARIKO - moc gratuluji k holcicce!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
25.7.06 17:06

Jé Mariko, já ten tvůj příspěvek četla, ale nějak jsem nezaznamenala holčičku :roll: .
gratuluju k Sárince. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
25.7.06 17:14

Mariko , gratuluji k holčičce… Aspoň se ten náš seznámek trošku vyváží… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.06 17:57

Ahoj milé prosincové těhulky,

jsem tady u vás jen na návštěvě..
Jsem totiž v diskuzi LISTOPAD…Dozvěděla jsem se ale, že se mi termín porodu posouvá na 10-15.12. tak k vám občas nakouknu, jestli vám to nebude vadit :)

Doufám, že se máte dobře, zvládate vedro a dáváte mimiskům napit i najist :)

Mějte se zatim krásně a zase někdy pá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital