Poradna duly
Jana Čurdová
Holky chcete se zasmát?
http://www.super.cz/…ji-deti.html
Jinak co píšete k tomu tatínkovi u porodu, můj manžel to bere taky jako samozřejmost, ale spíše si myslím že není do čeho jde..
už vidím jak ho tam budou sbírat ze země. V podstatě mi i vybral porodnici, tak to mám o to jednodušší.. ![]()
Muj manzel v minulem tehu absolvoval se mnou vsechny UTZ, takted je trochu nastvany, ze nebyl jeste ani jednou…Ja jsem totiz zmenila dr a u neho jsem zatim nevidela zadneho tatinka, ktery by doprovazel nejakou tehulku. Ale na velky UTZ uz „beru“ manzela sebou
On se dost zajima o vsechno, co se deje v mem brisku, tak si nechce nechat nic ujit.
Akorat ted musime davat pozor, aby Michalek se necitil trochu „z boku“…snazim se, aby to bral jako soucast naseho zivota.
Noona píše:
jojinka
No tak to video je fakt parádní![]()
![]()
![]()
![]()
No musela jsem vám to poslat, málem jsem se u toho počůrala smíchy..
I když musím říct, že teď by mi bylo asi stejně jako těm chlapům, takové věci nemusím, ale všichni mě ujišťují že to pak přijde samo a že mi to vadit nebude..
takže docela Ty chlapy chápu.
ale stejně je to sranda.. ![]()
Noono,
já to s tou poštou znám. I teď v baráku na vesnici i předtím v paneláku ve městě. Celý den jsem byla doma a pak jdu ven, okolo schránky a tam oznámení, že nikdo nezastižen doma přijďte si na poštu
![]()
Asi se ani nenamáhají zvonit!!!
Pak jsem šla na poštu a pro manžu mi to nedali, tak jsem se ptala, jak je možný, že mně to nedají i když ho mám v občance atd. a před týdnem dali doporučený dopis staré sousedce, která si plete nájemnice a nejprve ho cpala jiné paní… Prý se to tak dělá........
Nejhorší instituce je pošta
![]()
Ahoj holky,
tak hlásím návrat z kontroly. Mimi roste pěkně, ale mám málo železa (takže mi dr. napsal…) a vyšly mi prý slabě pozitivní protilátky.
Vždy jsem si myslela, že když mám Rh+, tak žádné mít nemohu, ale prý je asi 150 dalších krevních skupin, které se běžně nezjišťují…
Takže v půlce srpna další odběr a pokud to tak znovu vyjde, budou zjišťovat, co jsou mé protilátky zač a budou mě sledovat. Tak jen doufám, že nebudou stoupat… ![]()
Noono , není zač, to aby se nám seznam neztratil někam dozadu… ![]()
Vítám mezi námi Jojinku . ![]()
hannah85 S poštou mám uplně atejné zkušenosti, cely den jsem doma (bydlime v panelaku) a odpoledne je tam lístek že nikdo nebyl doma, asi je to opravdu moc pracné zazvonit, nebo za to možná nejsou placeni, asi je to nějaká práce navíc. ![]()
Alinka Jsem rada že se video líbí.....
![]()
Sajsa Já měla při poslední kontrole taky málo železa, tak mi bylo doporučeno hodně zeleniny a tak a hlavně teď poctivě jím těhu vitamínky.. Snad to pomuže, uvidíme pozítří při kontrole.. ![]()
Jojinko , tak to mě rovnou napsal tablety. Těhu vitamíny taky beru, ale asi to nestačí… Naštěstí ale zvolil celkem inteligentní preparát, po porodu jsem brala Ferronat a nemohla jsem se pomalu hnout z domova, pořád jsem byla na WC…
![]()
Sajsa Feronat je asi taky pěkný svinstvo, taky jsem ho jeden čas brala a byla jsem na tom uplně stejně jako Ty a manžel jako malý ho taky bral a měl to samé…:( no když to teď nebudu mít lepší tak mi asi taky něco napíše, mám s tím problémy už od malička. Ale zatím to nechala bez léků, přeci je to lepší pro mimi. Ale na druhou stranu vědí doktoři co můžou a co ne. A když je to nutné tak se nedá nic dělat. Mimi si vytváří vlastní zásoby a tak nám to železo „krade“
![]()
Jojinko , myslím, že si toho krade ještě víc, ale budiž mu přáno. ![]()
Sajsa píše:
Jojinko , myslím, že si toho krade ještě víc, ale budiž mu přáno.
jo jo, přesně tak… ![]()