Poradna duly
Jana Čurdová
Jsem po kontrole, mimísek je v pořádku, má srdce jako zvon, všechny důležité orgány, pindíka jsem neviděla, ale ani jsme ho nehledali, když už to víme… ![]()
Dostala jsem globule kvůli atb. A to je asi vše…
Pak jsme papali kuřátko v KFC a byli se sestřenkou v AAA kočárcích na čerňáku a koupila jsem si nafukovacího růžoivýho delfína v bankrotu a Robo se mnou půjde rodit, tak jsem ráda, že to vím…
Teď mě čeká balení věcí n chajdu, návštěva babičky, odvoz Roba do práce, a večer mrtvá zalehnu a usnu…
Ahoj berusky, dala jsem do albicka taky nejake moje fotecky at vite jak vypadam, bohuzel zadna s briskem zatim neni, ale dodam.
Tutinko - prosim te ja se taky chystam do AAA, jake to tam je? mam to pres celou Prahu tak me zajima jestli to stoji za to.
leno mě výsledky TT věkové riziko Downa snížily, a stejně jsem tam skončila…
ale vážně to není nic děsivého, když už to řekne Pra:,–(ko, které má podle svých slov panickou hrůzu z dr., tak to musí být pravda
![]()
Terro:
Mě se tam vcelku líbilo, čekala jsem to větší, ale šlo to. Dneska se mi tam jeden kočár fakt moc líbil. Tako červeno modrý(modré víc) s taškou na rukojeti, za 2800,– to jde ne. Jinak tam měli nádherný VYDEKO světle modrý za 6500,–Kč, ten byl nový.
TUTI a nevsimla jsi si jestli maji Jane, nebo Quinny? Jinak ta cena za TAKO je uplne uzasna, a ten druhy novy je taky za super cenu, porad pocitam ze dam za kocarek 10 000,– tak tohle by bylo super, hodne bych usetrila, ale ja jsem hrozna, hodne narocna ![]()
TUTI - prosim te a kde to tam presne je? Da se to dobre najit?
Jdu se s váma rozloučit, odjíždíme s Matějem na 14 dnů na chalupu a tam nemám net, tak až se vrátím, tak se kouknu o čem se tu mluvilo, ale asi to nezvládnu přečíst všechno.
Leno budu na tebe myslet ať ti to dopadne dobře.
Pokud seženu někoho kdo mě vyfotí digitálem, tak vám pak sem vložím fotku, jak vypadám.
Mějte se hezky a kdo je v práci nebo ve městě, tak pozor na upečení pravidelně se podlévejte
. Pa
Jdu za váma na chvilku mrknout…v kanclíku mám 33,5°C a to se opravdu nedělá dělat, myslet, cokoliv…mimís už se taky asi lehce vaří, protože začal strašně kopat, což normálně v práci nedělá
Kdo to tu psal, že je 17+2 a nic?? Já doopravdy začala něco cítit až tak 18+3…ale za to to teď stojí za to
![]()
Tutinko, to je dobře, že kontrola byla OK ![]()
Terro klid, jestli se ti zdá, že 10 tis. je za kočár moc, tak to ještě nejsi náročná, to já vím, že tolik mě bude stát jen podvozek ![]()
No tak je to stará známá věc, akorát že teda nefunguje 100%, i když se to tvrdí…http://erotika.blesk.cz/Clanek56375.htm
… no tak to radeji manzelovi neukazu…
Ja Michalka rodila ve 42.tydnu, ufff…bylo to narocne, 16-ti hodinove…a uz vim proc jsem se tak pomalu otevirala…
![]()
Ale projdu si to v hlave …
, Jolmo, na:,–(ila jsi nam brouka do hlavy…
Dámy, tak to já díky mému muži budu patřit do té druhé kategorie…
neporodím, protože budu na ten sex moc „zvyklá“ /ne že bych se tím chtěla chlubit
-ve výsledku to bude stejné
. /Vidíte to nadšení, jo?!/
Tak to by mně zajímalo, proč já jsem rodila o 10 dní před termínem…
Stazko, já taky necítím pohyby, ale komu by se chtělo hýbat v takovém vedru ![]()