Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
Hlásím se z rozpařeného Brna…dopoledne nám nejel proud, protože chudák nějakej pan elektrikář opravoval trafostanici a ta buď vlivem tepla nebo kdovíčeho bouchla
Snad to ten pán přežije…
Velchi , moc gratuluju k chlapečkovi ![]()
Pohyby - no…někdy ano, někdy ne…docela dost jsem je cítila, když jsem měla dovolenou…teď v práci nee - což mě někdy docela vystraší…na druhou stranu, kdo by se v takovým vedru hejbal! Jen doufám, že se mu neuvaří plodovka ![]()
Dneska jsem si objednala ten fusak do sedačky! Tak se moc těším! Je to první věc, kterou jsme prckovi koupili ![]()
Velchi tak gratuluju. S klukama se roztrh pytel
To je fajn… Chlapů neni nikdy dost ![]()
Tutti koukej se uzdravit! Kdo to jak živ slyšel marodit v takovym hicu
Už abys mohla k vodě, co?
Kristýno nebuj, uvidíš, že se zase mimčo ozve.
Teda vy jste se zase rozjely!!!
VELCHI - gratulace ke klucikovy!!!
KRISTI - neboj vse bude ok, a jeste na ty chvilky kdy ti nelitalo brisko ze strany na stranu budes rada vzpominat!!!
SAJSO - na mimibazaru se daji koupit dobre veci, akorat ja tam koupila tehu kalhoty a kdyz mi prisly, tak jsou strihem jako mrkvace a to ja nosit nebudu, tak mi lezi ve skrini
stejne si rikam, ze mam jeste tehu dziny, ty jsem taky koupila tam a jeste jsem si ted objednala jedny takove pohodove kalhoty, tak mi to snad na chladnejsi obdobi v kombinaci s teplakama bude stacit!!
Zdravim vsechny ostatni tehulky!!!
Ahojda, jsem z toho tepla celá vygumovaná, tak vás jen rychle prolítnu a půjdu se asi natáhnout…
Nemůžu už ani myslet, nejlepší je nějaká lehká fyzická práce, u které nemusím myslet, jinak mi to totiž stejně moc nemyslí…
Zítra se zkusím napojit hned ráno a trošku s váma podrbu, ale dnes je mi tu hrozný vedro…
Pa
Terri , je to pravda - občas se natrefí, ale není nad to vidět a zkusit. Pro mimísky je to jednodušší. Ale taky je fakt, že pokud se tam z těhu oblečení objeví něco pěkného, buď je to velké, nebo hodně malé, nebo je to hned pryč. ![]()
Velchi gratuluji ke Klukovi Krystyno neboj se ze začátku to není tak moc cítit. Pak si užiješ až dost. Pamatuju se na rány do žeber, fuj.
Už mám v průkazce razítko od zubaře, natočený a popsaný EKG, tak ještě obvodního a pak už mám klid.
Dneska je hrozný horko. Ještě odpoledne musím nakoupit a vůbec se mi tam nechce.
Terro , a co ty kalhoty zase obratem prodat? Třeba na mimibazaru ![]()
Dneska mám jít ke kadeřnici a furt nevím, jestli tam jít nebo to odvolat… Minule jsem tam seděla 3 hodiny…protože nějak nestíhala nebo co…to bych teda teď nedala ![]()
BERHU - uz jsem na tim premyslela, jen nevim jak se to tam praktikuje ![]()
Terro ,
tak jsem na to taky koukala..a nechápu
Ale zkusím se ti zeptat kamarádky, co tam často nakupuje a pokud jsem to dobře pochopila, tak její známá tam i věci prodává…ale chvilku to potrvá, protože zrovna dneska odjeli na dovolenou ![]()
BERHU - to vubec nevadi, ja s tim nejak nepospicham. Myslim, ze si tam clovek musi zaplatit tu inzerci nebo neco takoveho, ale kazdopadne dekuju za ochotu.
Terri , zaplatit si tam nic nemusíš, i jako bezplatný člen můžeš prodávat. Platí ti, co chtějí výhody, ale taky to není moc - 49 korun za měsíc u toho nejnižšího…
Aha SAJSO - super dekuju, akorat se tam musi dat fotka nebo ne? protoze ja nemam digitalni fotak, tak bych to nemela jak vyfotit
takze problem za problemem.
Tak já už mám padla… Sice nevim, jak přežít venku to peklo, ale pokusim se…
Mějte se hezky, zítra ahoj ![]()
Holcinky, me se to taky pekne krati, jeste hodku a pul a mazu domu, mam tady auto, tak to bude fofrik, nejdrive jsem si myslela, ze se zajdu podivat jeste do HM, ale to vedro asi bude silnejsi a ja to necham na jindy, treba na podzim
![]()
Mam tady zaparkovane auti a neco z nej tece
vypada to jako olej, takze jestli mi neco odeslo tak to budu pekne v …jelikoz jsem se chtela o vikendu jet koupat a bez auta budu vyrizena
zitra jdu rano do servisu, pan mi na to jukne, tak jsem fakt zvedava na ortel
![]()
Holcinky, ja mam po celych nohach popraskane zilky
jsem z toho docela spatna, s Olim jsem to mela az na konci a po porodu se to docela srovnalo, ale ted i muj dr. koukal, ze jich mam docela hodne, to budu po porodu asi vypadat, jen se bojim aby z toho nebyly krecove zily
nemate nekdo podobnou zkusenost?