prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
20.7.06 12:27

Ahoj holky :D

Hlásím se z rozpařeného Brna…dopoledne nám nejel proud, protože chudák nějakej pan elektrikář opravoval trafostanici a ta buď vlivem tepla nebo kdovíčeho bouchla :cry: :cry: :cry: Snad to ten pán přežije…

Velchi , moc gratuluju k chlapečkovi :wink:

Pohyby - no…někdy ano, někdy ne…docela dost jsem je cítila, když jsem měla dovolenou…teď v práci nee - což mě někdy docela vystraší…na druhou stranu, kdo by se v takovým vedru hejbal! Jen doufám, že se mu neuvaří plodovka :lol:

Dneska jsem si objednala ten fusak do sedačky! Tak se moc těším! Je to první věc, kterou jsme prckovi koupili :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
20.7.06 12:39

Velchi tak gratuluju. S klukama se roztrh pytel :lol: To je fajn… Chlapů neni nikdy dost :wink:

Tutti koukej se uzdravit! Kdo to jak živ slyšel marodit v takovym hicu :?: Už abys mohla k vodě, co?

Kristýno nebuj, uvidíš, že se zase mimčo ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
20.7.06 13:09

Teda vy jste se zase rozjely!!!

VELCHI - gratulace ke klucikovy!!!

KRISTI - neboj vse bude ok, a jeste na ty chvilky kdy ti nelitalo brisko ze strany na stranu budes rada vzpominat!!!

SAJSO - na mimibazaru se daji koupit dobre veci, akorat ja tam koupila tehu kalhoty a kdyz mi prisly, tak jsou strihem jako mrkvace a to ja nosit nebudu, tak mi lezi ve skrini :( :( :( :( stejne si rikam, ze mam jeste tehu dziny, ty jsem taky koupila tam a jeste jsem si ted objednala jedny takove pohodove kalhoty, tak mi to snad na chladnejsi obdobi v kombinaci s teplakama bude stacit!!

Zdravim vsechny ostatni tehulky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
20.7.06 13:10

Ahojda, jsem z toho tepla celá vygumovaná, tak vás jen rychle prolítnu a půjdu se asi natáhnout…
Nemůžu už ani myslet, nejlepší je nějaká lehká fyzická práce, u které nemusím myslet, jinak mi to totiž stejně moc nemyslí…
Zítra se zkusím napojit hned ráno a trošku s váma podrbu, ale dnes je mi tu hrozný vedro…
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
20.7.06 13:14

Terri , je to pravda - občas se natrefí, ale není nad to vidět a zkusit. Pro mimísky je to jednodušší. Ale taky je fakt, že pokud se tam z těhu oblečení objeví něco pěkného, buď je to velké, nebo hodně malé, nebo je to hned pryč. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
20.7.06 13:16

Velchi gratuluji ke Klukovi Krystyno neboj se ze začátku to není tak moc cítit. Pak si užiješ až dost. Pamatuju se na rány do žeber, fuj.
Už mám v průkazce razítko od zubaře, natočený a popsaný EKG, tak ještě obvodního a pak už mám klid.
Dneska je hrozný horko. Ještě odpoledne musím nakoupit a vůbec se mi tam nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.7.06 13:20

Terro , a co ty kalhoty zase obratem prodat? Třeba na mimibazaru :lol:

Dneska mám jít ke kadeřnici a furt nevím, jestli tam jít nebo to odvolat… Minule jsem tam seděla 3 hodiny…protože nějak nestíhala nebo co…to bych teda teď nedala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
20.7.06 13:35

BERHU - uz jsem na tim premyslela, jen nevim jak se to tam praktikuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.7.06 13:44

Terro ,
tak jsem na to taky koukala..a nechápu :lol: Ale zkusím se ti zeptat kamarádky, co tam často nakupuje a pokud jsem to dobře pochopila, tak její známá tam i věci prodává…ale chvilku to potrvá, protože zrovna dneska odjeli na dovolenou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
20.7.06 14:30

BERHU - to vubec nevadi, ja s tim nejak nepospicham. Myslim, ze si tam clovek musi zaplatit tu inzerci nebo neco takoveho, ale kazdopadne dekuju za ochotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
20.7.06 14:42

Terri , zaplatit si tam nic nemusíš, i jako bezplatný člen můžeš prodávat. Platí ti, co chtějí výhody, ale taky to není moc - 49 korun za měsíc u toho nejnižšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
20.7.06 14:50

Aha SAJSO - super dekuju, akorat se tam musi dat fotka nebo ne? protoze ja nemam digitalni fotak, tak bych to nemela jak vyfotit :( :( takze problem za problemem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
20.7.06 15:09

Tak já už mám padla… Sice nevim, jak přežít venku to peklo, ale pokusim se…

Mějte se hezky, zítra ahoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
20.7.06 18:03

Holcinky, me se to taky pekne krati, jeste hodku a pul a mazu domu, mam tady auto, tak to bude fofrik, nejdrive jsem si myslela, ze se zajdu podivat jeste do HM, ale to vedro asi bude silnejsi a ja to necham na jindy, treba na podzim :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Mam tady zaparkovane auti a neco z nej tece :( :( :( :( vypada to jako olej, takze jestli mi neco odeslo tak to budu pekne v …jelikoz jsem se chtela o vikendu jet koupat a bez auta budu vyrizena :cry: :cry: :cry: :cry: zitra jdu rano do servisu, pan mi na to jukne, tak jsem fakt zvedava na ortel :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
20.7.06 18:09

Holcinky, ja mam po celych nohach popraskane zilky 8O 8O 8O 8O 8O jsem z toho docela spatna, s Olim jsem to mela az na konci a po porodu se to docela srovnalo, ale ted i muj dr. koukal, ze jich mam docela hodne, to budu po porodu asi vypadat, jen se bojim aby z toho nebyly krecove zily :cry: :cry: :cry: nemate nekdo podobnou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí