prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
23.7.06 20:14

Ahojky těhule :lol: :lol: :lol:
Hlásím se z mini-dovči. Jsme obě živý a zdravý, jen děěěěsně unavený :lol:
Snad během večera dočtu, co jste tu všechno napovídaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
24.7.06 07:16

Ahoj, tak dneska jsem tu asi první. Potřebuju něco udělat na počítači, tak jsem se na to vrhla zrána, aby mi to pak v tom horku ještě myslelo.
Nakouknu později, až tu někdo budete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.7.06 07:51

SEZNÁMEK

HANNAH85 — 31 let — Královéhrad. kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.8. Šlojma překvapení NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 7.8. holčička Ďuďanka VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola DNES!!! Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 22.8. kluk PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 8.8.\29.8. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola ??? KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 31.7. překvapení BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 4.8. kluk NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola ??? JOLMA — 37 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 26.7. kluk MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 25.7.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola ??? kluk VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 22.8. kluk MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 3.8.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 8.8.\15.8.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — ??? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 3.8. Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 21.8. holčička Sofie KATIK — 31 let — Jablonec nad Nisou — čeká druhé mimčo — TP 23.12. — kontrola 2.8.
MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola DNES!!! SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 29.12. — kontrola 26.7.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.8. Fifísek překvapení ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 20.7.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola ? kluk STRITEK — ? let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola ??? DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 14.8.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ??? TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 3.8.
BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 3.1.2007 — kontrola 22.8./23.8.

POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE čestný host ----------------------------------
celkem: 6 kluků 2 holčičky 3 překvapení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.7.06 08:11

Ahojky. Tak jsem se včera večer vrátila z minidovči. Bylo to tak supr. Manžel v pátek dorazil za náma, tak jsme tam byli až do neděle :lol: Mamka mě vzala do Liberce do Hypernovy a já jen užasle koukala na ceny, za který se tam prodávají jak těhu oblečení, tak věci pro prcka… Skoro poloviční než tady v Praze 8O Tak jsme tam hned koupily kyblík na koupání a přebalovací podložku, overálek na spinkání pro Ďuďanku a troje úplně božský ponožtičky :lol: Tak teď už jenom aby nám konečně dovezli tu objednanou postýlku s povlečením, nebesy, mantinelem a kapsářem… A pak jen koupit kosmetiku pro prcka, různý věci v drogérii a pleny a máme to snad všechno… Na komody jsme s manželem koukali a našli jsme krásnou, metr vysokou a 160cm dlouhou a 50cm širokou…Hned jsme zkoušeli, jak se tam vejde ta přebalovací podložka. Krásně a ještě tam zůstane jednou tolik místa na odkladovou plochu…Dole šuplíky i dvě skřínky. A jen za 3,5tis 8O Ale byla z lamina. Tak se ještě musíme dohodnout, jestli koupit lamino nebo dřevo… Na dřevěnou komodu bych musela ještě hledat, jestli se nějaká taková vyrábí…
Jinak celkově pár dní u mamky byly božský… Snad jen, že v sobotu jsme šli s Danem na večeři a on jako totální abstinent se mi v hospodě ne opil, ale přímo ožral :oops: :lol: :lol: :lol: Ale byl sladkej…Pořád si povídal s mým břichem a každýmu říkal, že zapíjí dceru :lol: A pak jsem ho hodinu přemlouvala, že už chci domů a nemohla ho dostat z hospody…Nakonec zabralo, když jsem mu řekla, že teda zavolám mámě (v jednu ráno), ať pro něj přijede, když ho nemůžu dostat z hospody…

Děkuju Sajse za udržení seznámku :wink:
Ginny Moc ti držm place, ať to všechno dopadne dobře :!
Na víc přízpěkvů už nemůžu reagovat, všechno se mi vykouřilo z hlavy… To vedro začíná bejt docela hrozný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
24.7.06 08:20

Noona, tak to sis teda užila. Hlavně myslím s manželem v hospůdce, ale na dovče jistě taky.
napiš mi ten typ na komodu - já právě chci nějakou z lamina.
Jinak říkáš Hypernova, jo??? Tak to až pojedem do Hradce Králové, tak se kouknu, protože já nemám nic než ten kočárek. Jakou jste objednávali postýlku - já mám vybranou jenom cestovní k babičkám, ale domů ještě neé!!!
Všechno mi písni (můžeš sem nabo jako SZ), ať se taky už vrhnu do nějakýho nakupování¨, už jsem z toho nějaká nesvá, když čtu, že máš vše a já naopak nemám nic.

Postýlku jsem si jednu vybrala naživo v obchodě, ale byla s matrací a vší výbavou tak drahá, že už se mi ani nelíbí. Na netu jsem pak viděla podobné, levnější, ale zase bez výbavy - no a mně se to lepší představuje, když vidím vše najednou, pěkně vcelku, složené tak, jak to má být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
24.7.06 08:48

Ahoj holky :D

Ginny , moc na tebe myslím a doufám, že vše dobře dopadne!!!

U nás včera večer pršelo…tak jsem si myslela, že dneska bude líp..no a houbelec samozřejmě…já už chci zimu!!! 8)
Včera odpoledne jsme si udělali velký kočárkový kolečko…no a musím říct, že nás oba dva naprosto uchvátil kočárek Hartan…dokud se teda neukázala cedulka s cenou…20 000Kč. Tak to nám zase rychle sklaplo :lol: :lol: :lol: Ale aspoň už tak trochu tušíme… Dneska mě ráno volali z PPL, že dovezou balíček s tou zavinovačkou do sedačky, tak jsem moc zvědavá, jak to bude ve skutečnosti vypadat…já se tak těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
24.7.06 08:48

Holky, ještě jsem se chtěla zeptat:
Jak s těhotenským cvičením :?: :?: :?:
Já jsem z malého města a moc příležitostí tu není a teď jsem našla, že vedle ve městě se cvičí. Vy už někam chodíte? Je to „povinné“ před porodem anebo jen dobrovolné? Já někam chodit chci, protože je to jistě lepší, ale nevím, jestli mám ještě čekat, než se něco najde u nás anebo jezdit jinam. Kámoška před rokem jezdila do Hradce, tam to bylo od 30tt hrazené pojišťovnou a dřív si to hradila sama. To tam teď už taky není.
Poraďte - je ještě brzo, chodíte někam, je to vůbec k něčemu......??????

Jsem asi blázen, ale někdy mám dny, kdy nic neřeším 8) a někdy šílím (asi jako dneska), že nic nemám, že pro sebe a mimi nic nedělám :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
24.7.06 08:51

Berhu, tak zavinovačku do sedačy mám taky vybranou..... na webových stránkách - nebo spíš fusak než zavinovačku: http://www.detskydum.cz/detail.aspx?…

Zkus ji pak nafotit a poslat anebo mi pošli odkaz - já to prozkoumám a porovnám s tím mým… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
24.7.06 08:52

Krasne dobre rano tehulinky,
tak jak se dneska mate? Jak jste prezily vikend? Ja jsem hodne s Olikem cestovala po znamych, drahous byl dlouho v praci, tak jsme nechteli sedet doma a cekat, bylo to docela fajn. Jinak tenhle tyden mam volat na vysledky TT, byla jsem tam minuly tyden v utery, myslite si, ze vysledky uz by mohli dneska byt? jsem nervozni jak pes!!!!

Jdu vas docist a vsem preji krasny den!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.7.06 08:56

Hannah
Tak postýlku objednávala tchýně z katalogu ASCO… Ten katalog mi pak dala domů a postýlka je z dubovýho dřeva, 2 vyjímatelný příčky a 3 polohy roštu. Samotná postýlka stojí 1089,–. A ještě k tomu objednala rychlozavinovačku, povlečení, mantinel do postýlky, kapsář na zavěšení u postýlky, nebesa, držák na nebesa (všechno v jedný barvě povlečení) a deku a polštář a molitanovou matračku a vyšlo je to kousek přes 4 tis i s poštovným… Koukni na www.asco-zasilka.cz … Tam to maj myslím taky.
V tý Hypernově toho maj na mimča docela dost. Od lahviček a odsávaček po bavlněný plíny..A hlavně kyblík Tuumy Tub za 550,– :lol: :lol: :lol: Normálně stojí myslím okolo 7stovek :wink: A přebalovací podložku za 350,–. Tady v Praze okolo 5 stovek. A všechno hrozně levný…
Ohledně těch komod… Na dřevěný se chci podívat do prodejny Idea Nábýtek… My od tý firmy máme vybavený celý byt včetně postele.. Levný a pěkný.. A z toho lamina…Kousek od Liberce je jeden živnostník, co ty komody z lamina vyrábí nebo je dováží z Polska. Proto je to levný… V Hradci to asi neseženete… Ale i máma mi říkala, že v Polsku se ty komody prodávají taky. Ale to máte asi trochu z ruky, co? :roll: Zkus jestli tam u vás nemáte tu Ideu Nábýtek. Tam maj lamino taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
24.7.06 08:58

Přeji krásné ránko!
Tak jse tu zase pracovní týden a s ním šílené horko!
Snad už to brzy přejde.
Mám teplo ráda,ale ted už ho mám plné zuby!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
24.7.06 09:01

Hannah ,

nafotím a dám do fotogalerie..pokud to teda začne fungovat.
S cvičením…no já ještě nikam nechodím…jsem ráda, když dolezu domů. Možná, kdybych bydlela přímo v Brně, tak bych se víc hecla… Kamarádka cvičila celé těhu akorát podle Fit maminky a pak chodila do předporodních kurzů, které byly spojené s nějakým cvičením, ale to bylo až od 30tt tuším. Porod měla úplně úžasnej a už je opět na své váze (7 týdnů od porodu), takže asi půjdu stejnou cestou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
24.7.06 09:05

GINY - moc ti drzim palecky a preji hodne sil a zdravicka miminku!!!! Opatrujte se kocicko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
24.7.06 09:09

Noona, na to Asko kouknu. Komody z Polska - tak to je mi jasný, proč je tak levná. My máme do Polska taky kousek (asi 40km do Náchoda a tudy do Polska), tady v okolí prodávají taky P. nábytek. My si právě chcem kupovat komodu do ložnice - máme zatím jen postel a tak jsme mysleli spojit ji s přebalovákem. A taky aby byla stejná s postýlkou - jako aspoň barevně. Ta cena za tvoji postýlku je fakt dobrá - ta „moje“ vahlédnutá v obchodě staála se vším asi 5800,–, což mi přijde dost a dost.

Berhu - jsem asi blbá, ale dotaz. Předporodní kurz je něco jiného než těhu cvičení. Ten se asi absolvuje v porodnici, kde se rozhodneš rodit, viď? Já volala do HK, protože chci rodit tam - ne snad kvůli tomu, že je to velká nemocnice, ale chtěla bych darovat pupečníkouvou krev, a nikdo mi to nebral :! :! :! - v porodnici a pak na jiném čísle, že mě spojí a zase to vypadlo, tak jsem pak řekla, že to zkusím tenhle týden. Tak uvidím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
24.7.06 09:26

Hannah , no já myslím, že to nemusí být podmínkou…že předporodní kurz navštěvuješ tam, kde chceš rodit…tento vedla nějaká nezávislá porodní asistentka. Ta holčina si ho moc chválila..jednak těch lekcí bylo snad 10 (v porodnici - aspoň u nás - jsou 2, max. 3), součástí byla prohlídka po všech porodnicích, takže si mohly krásně vybrat, co se jim zdálo nejlepší, pak ta klasika - porod, péče o mimi a tak, cvičení + další věci, co už si nevzpomínám. Ona si hlavně chválila, že se dozvěděla spoustu takových těch babských rad a teď je úspěšně praktikuje :lol: Co mě teda trochu odradilo je cena…chce za ten kurz snad 3000??? Tak teď dumám…jestli do toho jít nebo se spokojit s nějakým klasickým kurzem…nebo se na to vykašlat úplně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí