prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2583
19.7.06 11:22

Tak já to vybalím, pro mě to tedy žádné překvapení nebylo, já to tušila. Je to kluk:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
19.7.06 11:26

Akorát si teď musím ještě počkat 14 dní na výsledky toho amnia a z toho teda má trochu nerva…
Jo a ta zavinovačka vypadá zajímavě. My jsme teda zdědili k autosedačce i příslušny fusak, ale jinak by se mi to taky líbilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
19.7.06 11:27

PRASADKO - je SIMONEK bude mit brasku!!!! Moc gratuluju, prave resim, ze nam se to upresni 3/8, ale podle me kdyz mi rekl pred dovcou ze to vypada na kluka, tak tam kluk proste bude, uvidime, i kdyz je pravda, ze ja jsem asi z tech, kterym to je UPLNE JEDNO!!!! Hlavne at jsou ty nase miminka v pohode.

BERHU - ja jsem mela u Olika do autosedacky jen deku a mela jsem sedacku od MANIE z podvozkem, byl u toho jeste nanoznik, tak se to celkem dalo, ale tohle je super i do kocarku, si myslim, me se to teda libi moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
19.7.06 11:29

Pra:,–(ko, gratuluju ke klukovi.

Noono, prosím tě, já mám v seznámku nějakou zapomenutou kontrolu 14.7, tak až vzpomeneš, tak jí vymázni. Platí jen ta v tom srpnu.

Bolí mě opět děsně pravý podbřišek, tak se jdu asi natáhnout. Odpoldne budu zase cestovat, zítra a v pátek taky, tak teď mám jedinečnou šanci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
19.7.06 11:30

Berhu
Ta zavinovačka je nádherná :! :! :! Teď jsem koukala na ten mimibazar a za takovou cenu necelých 5 stovek, je to fakt paráda :! Navíc to můžeš mít i do kočárku…

Pra:,–(ko Moc gratuluju ke klučíkovi!!!!!!! To už máme 5 kluků… To aby Dan pořídil pás cudnosti :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
19.7.06 11:31

hannah85
Vymazáno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
19.7.06 11:39

Děkuju za přání, já bych na tom klukovi taky netrvala, ale my prostě nic jiného neumíme a hlavní je, aby byl zdravý, přece jen už jsem stará vyzobaná slunečnice a riziko tam je…
Noono, pás cudnosti je fajn :D :D A k tomu ať si tatínek pořídí ještě flintu :D Ale jinak upřímně doufám, že holčiček přibude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.7.06 12:04

Pra:,–(ko,
já ti dám vyzobanou slunečnici :twisted: A k chlapečkovi moc gratuluju!

Tak jo holky, ukecaly jste mě…já do ní teda půjdu :lol: Ale zkusím ještě mrknout po kamenejch obchodech, protože jsem viděla takovou světle zelenou a ta by se mě líbila nejvíc..bohužel na mimibazaru není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
19.7.06 12:31

Berhu: Já ji mám!!! Tu zavinovačku, jsem to sem psala, jak jsem pro ni jela! Je na www.babylife.cz a maji i tu světle zelenou!

já mám:
http://www.mimishop.cz/…oto19385.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
19.7.06 12:32

Brokyna: Já mám taky „jen“ přítele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.7.06 12:36

Tutinko, ty jsi poklad!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
19.7.06 12:38
:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
19.7.06 12:40

Pra:,–(ko a Terro tak to jsem ráda, že u prosincových mimísků nebudu jediná svobodná matka :lol: I když ne, že bych tím nějak trpěla…

Jinak Pra:,–(ko taky gratuluju ke chlapečkovi… Tím víc ve mě narůstá touha mít holčičku, protože to vypadá, že chlapů (potencionálních ženichů) bude „hafo“ a tím pádem bude z čeho vybírat :lol: :wink:

Jinak ta zavinovačka do autosedačky je nádherná… Asi taky půjdu do tý zeleno-žlutý… Když pořád nevím co to bude a do 23.8. je ještě moc dlouhá doba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
19.7.06 12:47

Tuttinko , tak to už jsme 4… Hm… Moc hezky se nám to rozrůstá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
19.7.06 12:51

tak jsem se prave dozvedela, ze nedostanu vyplatu. Teda pokud nedam fakturu, mam to tady takovy hodne komplikovany, protoze jsem na neschopence a stale chodim do prace, takze vlastne to mam jako na cerno. Takze smula, ted budu cekat nez se to vsechno pripravi a budu bez penizku :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Taky mi volal drahousek, ze pro me prijede do prace a pujdeme na lodicky, tak jsem mela pocit, ze se zblaznil nebo co. Najednou takove pece. To fakt cumim 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí