Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já to vybalím, pro mě to tedy žádné překvapení nebylo, já to tušila. Je to kluk ! ![]()
Akorát si teď musím ještě počkat 14 dní na výsledky toho amnia a z toho teda má trochu nerva…
Jo a ta zavinovačka vypadá zajímavě. My jsme teda zdědili k autosedačce i příslušny fusak, ale jinak by se mi to taky líbilo ![]()
PRASADKO - je SIMONEK bude mit brasku!!!! Moc gratuluju, prave resim, ze nam se to upresni 3/8, ale podle me kdyz mi rekl pred dovcou ze to vypada na kluka, tak tam kluk proste bude, uvidime, i kdyz je pravda, ze ja jsem asi z tech, kterym to je UPLNE JEDNO!!!! Hlavne at jsou ty nase miminka v pohode.
BERHU - ja jsem mela u Olika do autosedacky jen deku a mela jsem sedacku od MANIE z podvozkem, byl u toho jeste nanoznik, tak se to celkem dalo, ale tohle je super i do kocarku, si myslim, me se to teda libi moc.
Pra:,–(ko, gratuluju ke klukovi.
Noono, prosím tě, já mám v seznámku nějakou zapomenutou kontrolu 14.7, tak až vzpomeneš, tak jí vymázni. Platí jen ta v tom srpnu.
Bolí mě opět děsně pravý podbřišek, tak se jdu asi natáhnout. Odpoldne budu zase cestovat, zítra a v pátek taky, tak teď mám jedinečnou šanci…
Berhu
Ta zavinovačka je nádherná
Teď jsem koukala na ten mimibazar a za takovou cenu necelých 5 stovek, je to fakt paráda
Navíc to můžeš mít i do kočárku…
Pra:,–(ko Moc gratuluju ke klučíkovi!!!!!!! To už máme 5 kluků… To aby Dan pořídil pás cudnosti
![]()
Děkuju za přání, já bych na tom klukovi taky netrvala, ale my prostě nic jiného neumíme a hlavní je, aby byl zdravý, přece jen už jsem stará vyzobaná slunečnice a riziko tam je…
Noono, pás cudnosti je fajn
A k tomu ať si tatínek pořídí ještě flintu
Ale jinak upřímně doufám, že holčiček přibude ![]()
Pra:,–(ko,
já ti dám vyzobanou slunečnici
A k chlapečkovi moc gratuluju!
Tak jo holky, ukecaly jste mě…já do ní teda půjdu
Ale zkusím ještě mrknout po kamenejch obchodech, protože jsem viděla takovou světle zelenou a ta by se mě líbila nejvíc..bohužel na mimibazaru není…
Berhu: Já ji mám!!! Tu zavinovačku, jsem to sem psala, jak jsem pro ni jela! Je na www.babylife.cz a maji i tu světle zelenou!
Pra:,–(ko a Terro tak to jsem ráda, že u prosincových mimísků nebudu jediná svobodná matka
I když ne, že bych tím nějak trpěla…
Jinak Pra:,–(ko taky gratuluju ke chlapečkovi… Tím víc ve mě narůstá touha mít holčičku, protože to vypadá, že chlapů (potencionálních ženichů) bude „hafo“ a tím pádem bude z čeho vybírat
![]()
Jinak ta zavinovačka do autosedačky je nádherná… Asi taky půjdu do tý zeleno-žlutý… Když pořád nevím co to bude a do 23.8. je ještě moc dlouhá doba ![]()
Tuttinko , tak to už jsme 4… Hm… Moc hezky se nám to rozrůstá ![]()
tak jsem se prave dozvedela, ze nedostanu vyplatu. Teda pokud nedam fakturu, mam to tady takovy hodne komplikovany, protoze jsem na neschopence a stale chodim do prace, takze vlastne to mam jako na cerno. Takze smula, ted budu cekat nez se to vsechno pripravi a budu bez penizku
![]()
Taky mi volal drahousek, ze pro me prijede do prace a pujdeme na lodicky, tak jsem mela pocit, ze se zblaznil nebo co. Najednou takove pece. To fakt cumim
![]()